Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ewatonieja napisał(a):
http://images29.fotosik.pl/123/5870b818030b97b2.jpg
Bazyl cierpi... kto skróci jego cierpienia i weżmie go do domu?

Jakie on ma piękne oczka :loveu:
Że też musi siedzieć w schronie :placz:
Na kaukaza nie mam za bardzo warunków, ale pomogłam robiąc banner:

Nie kopiujemy zdjęć, tylko wstawiamy linki.

Posted

biedaczek :-(ja bardzo lubie tą rase sama mam w domu suke kaukaza.Znam tą rase i doskonale wiem co dzieje sie z takim psem gdy nie ma kontaktu z czlowiekiem.:shake:Oby jak najszybciej znalazl kochajacego pana :loveu: a czemu trafil w to okropne miejsce? bo albo nie pisze albo nie doczytalam :oops:

Posted

niestety nie wiem skad sie wziął w schronisku,ale dopytam bo to przeciez wazna informacja o ile jest w jego karcie cos na ten temat
Bazyl jst bardzo spokojnym psem, tylko w wyjtkowych sytuacjach pozwala sobie na szczekanie ,zadnego wskakiwania na kraty nie widziałam tylko rezygnację

zastanawiam sie kto na dogo mógłby zrobic fajny plakat promujący Bzyla
mam takie plany zeby psom które znam powiesić na boksach takie plakaty zalaminowane z informacjami o wieku, charakterze ,moich obserwacjach

Posted

nie musisz byc blisko
na tą chwile potrzebna jest osoba która zrobi super plakacik przy uzyciu photoshopa ,tak żeby to wyglądało zachęcająco, bo wiadomo ze schroniskowe warunki odbieraja czasem urok nawet najpiekniejszym psom, jesli znasz osoby ,które mog w tym pomoc bede wdzieczna ja niestety jestem kołek i potrafie tylko zwykły plakat w wordzie zrobić