red Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Masz rację Makuu, w Radomiu ludzie wyrzucają nie biorą.... dlatego mamy zawsze problem z dowiezieniem psa na drugi koniec Polski, ale warto......Taki stary piesek jest super dla starszych ludzi i takich trzeba pytać w swoim kręgu. Quote
Makuuu Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 ludzie boją się starszych piesów ze schronów i starszych ogólnie... pokochają, otoczą miłością a mu przyjdzie odejść za TM i wtedy serducho na pół, a potem: albo zrażą się do schronów, albo już żadnego nie wezmą, albo wezmą nowego ale będzie on ciągle tym drugim - będą szukać w nim cech tamtego... Quote
~MaDaLeNa~ Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 No właśnie i tak źle i tak niedobrze :shake: Hopaj do góry Dziadku!! Quote
~MaDaLeNa~ Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 Dzisiaj sprawdzałam dokładne informacje o Dziadku. Okazało się , że trafił do schroniska, po tym jak go potrącił samochód....:shake: ma około 10 lat, ale to nie znaczy, że już wybiera sie za TM. Jego prawdziwe imię to Smrodek:eviltong: nie wiem dlaczego, ale w ogóle to do niego nie pasuje. Quote
~MaDaLeNa~ Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 Dziadek spada, nie tak łatwo jest mu znaleść domek, może jednak na allegro byście go wrzuciły? Quote
Makuuu Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 TO TAK: BANEREK (ratujmy Dziadka!!!!! Pomóż banerkiem!): NIE DAJMY DZIADKOWI ZGINĄĆ W SCHRONIE (bez miłości, ciepła, czułości....) FOTKI dzisiejsze (Dziadek ;P) Quote
red Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Jesteście wspaniałe, ile ten spacer dla niego znaczy.... w którym boksie jest ten piesio? Quote
~MaDaLeNa~ Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 Kochany jest Dziadek i oczywiście jak zwykle dostał puszkę :eviltong: Quote
~MaDaLeNa~ Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 Dziś, godzinę temu przywiozłam Dziadka do swojego domu. Zostanie u mnie :loveu: już w schronisku ma karte jako zaadoptowany pies. To już mój 5 pies z kolei, ale Dziadek bedzie tylko i tylko mój. Jak mu porobie fotki to prześle.:eviltong: Quote
~MaDaLeNa~ Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 Godzinę temu pojechałam do Dziadka do schronu i go zaadoptowałam, zostaje u mnie już do końca. :razz::loveu: To już mój 5 pies z kolei, ale Dziadek bedzie tylko moim psem i wyłącznie. Quote
red Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Magda, to najlepsze co mogłaś zrobić, po co o nim myśleć, tęsknić i robić mu nadzieję swoim zainteresowaniem, głaskaniem, spacerkiem.....Zrobiłaś nam wszystkim ogromną niespodziankę, dziś po ciężkim dniu to pierwsza wspaniała wiadomość.......... :Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::laola::laola::laola::laola::laola: tak się ogromnie cieszę......... a to od dziadunia:Rose::Rose::Rose: Napisz, jak się czuje w gronie Twoich psiaków, jak ma na imię .... chyba chrzciny muszą być! Fajnie, że będzie miał na starość normalny domek. Czekamy na wieści... Quote
red Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 ~MaDaLeNa~ napisał(a):Pies z radomskiego schroniska, który ma około 12 lat bardzo pragnął by swoją resztę życia spędzić w kochającej rodzinie. Jest to niewielki pies o czarnej maści z białym krawatem. Dziadek jest niegroźny dla ludzi, dobrze dogaduje się z innymi zwierzętami. Proszę o pomoc! Już wiemy kto pokochał dziadka.... może zmienić tytuł wątku....:cool3: Quote
~MaDaLeNa~ Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 Właśnie wróciłam ze spacerku z Dziadkiem. Strasznie wieje , ale Dziadek pełen sił szedł na przód :eviltong: Imię jednak zostanie, ponieważ reaguje na nie. DA po z atym pasuje do niego :cool3: Sprawiło mi zabranie jego ze schronu ogromną satysfakcję, byłam taka szczęśliwa jak już z nim szłam do samochodu :loveu: faktycznie pokochałam go.... Quote
~MaDaLeNa~ Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 A co do zmienienia tytułu to niestety jestem tu od niedawna i nie wiem jak to się robi:lol: Quote
red Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Wejdź na początek wątku na pierwszy post, który pisałaś, pod nim - edytuj, pojawi się kursor, w dole - idź do zaawansowanych i wtedy możesz zmieniać tytuł, a jak już zmienisz, to na dole zapisz zmiany. Napisz w tytule, że już jest w domku do końca życia. Quote
~MaDaLeNa~ Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 bardzo dobrze.......:loveu: wczoraj chciałam z nim iśc na dłuższy spacerek , ale jk zaczęłam z nim chodzić to już po 20 minutach cały był zmachany, dlatego wróciłam z nim :roll: ale napił się wody , zjał jedzonko i był znowu chętny do zabawy :D Quote
gallegro Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 red napisał(a):Wejdź na początek wątku na pierwszy post, który pisałaś, pod nim - edytuj, pojawi się kursor, w dole - idź do zaawansowanych i wtedy możesz zmieniać tytuł, a jak już zmienisz, to na dole zapisz zmiany. Napisz w tytule, że już jest w domku do końca życia. :crazyeye: Normalnie respect :roll:. Jestem pod wrażeniem... może jeszcze napiszesz, jak wstawiać banerki, które... odsyłają w maliny :diabloti: Sorki Red... nie mogłem się powstrzymać ;). Ja może bym i potrafił, ale Tygrysiczka mnie podpuszczała :evil_lol:. >Magda, to piękny gest... Wiem coś o uczuciu, o którym zechciałaś napisać... W końcu i ja mam radomskiego dziadeczka... Juranda z avatar'a. Jest bardzo podobny do Twojego idola ;-) Jeszcze raz wielkie dzięki. Kolejny raz udowadniacie, że na radomskich wolontariuszy, zawsze można liczyć... Quote
red Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 gallegro napisał(a)::crazyeye: Normalnie respect :roll:. Jestem pod wrażeniem... może jeszcze napiszesz, jak wstawiać banerki, które... odsyłają w maliny :diabloti: Sorki Red... nie mogłem się powstrzymać ;). Ja może bym i potrafił, ale Tygrysiczka mnie podpuszczała :evil_lol:. >Magda, to piękny gest... Wiem coś o uczuciu, o którym zechciałaś napisać... W końcu i ja mam radomskiego dziadeczka... Juranda z avatar'a. Jest bardzo podobny do Twojego idola ;-) Jeszcze raz wielkie dzięki. Kolejny raz udowadniacie, że na radomskich wolontariuszy, zawsze można liczyć...:mad::mad: To ja czekam na Tygrysiczkę, co by mnie wyedukowała.... podejrzewam, ze źle wykasowuję wcześniejsze banerki i po umieszczeniu kolejnego w tym miejscu....tekst jest z poprzedniego. Ale mam talent.......:razz: Ale po wykładzie Tygrysicy będzie ok... nawet innym przekażę swoją wiedzę:evil_lol: A dziadunio jest słodki, prosimy o zdjęcia ...:shake: Quote
Makuuu Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Magda, Ty skubańcu! :diabloti: Jak mogłaś mi nie napisać?! :cool3: BUZIAK DLA MAGDY I DLA PSINKA :calus::calus::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!:!!!!!!!! A takie enigmatyczne esy pisze, że człowiek wie tyle, że Dziadek na spacerze jest... Uratowałaś go... (you know...) Quote
~MaDaLeNa~ Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 Zdjęcia będą pod koniec tygodnia, bo w tej chwili nie mam aparatu. Dziadek pierwszego dnia będąc u mnie był bardzo smutny, ale z dnia na dziń mu to przechodziło i teraz widać , że jest szczęśliwy. Wczoraj będąc z nim na spacerku, stawiał się do innych piesków :eviltong: chyba poczuł, że juz ma panią na stałe :loveu::loveu: Quote
Recommended Posts