Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Masz rację Makuu, w Radomiu ludzie wyrzucają nie biorą.... dlatego mamy zawsze problem z dowiezieniem psa na drugi koniec Polski, ale warto......Taki stary piesek jest super dla starszych ludzi i takich trzeba pytać w swoim kręgu.

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ludzie boją się starszych piesów ze schronów i starszych ogólnie... pokochają, otoczą miłością a mu przyjdzie odejść za TM i wtedy serducho na pół, a potem: albo zrażą się do schronów, albo już żadnego nie wezmą, albo wezmą nowego ale będzie on ciągle tym drugim - będą szukać w nim cech tamtego...

Posted

Dzisiaj sprawdzałam dokładne informacje o Dziadku. Okazało się , że trafił do schroniska, po tym jak go potrącił samochód....:shake: ma około 10 lat, ale to nie znaczy, że już wybiera sie za TM.
Jego prawdziwe imię to Smrodek:eviltong: nie wiem dlaczego, ale w ogóle to do niego nie pasuje.

• 2 weeks later...
Posted

TO TAK:

BANEREK (ratujmy Dziadka!!!!! Pomóż banerkiem!):

NIE DAJMY DZIADKOWI ZGINĄĆ W SCHRONIE

(bez miłości, ciepła, czułości....)

FOTKI dzisiejsze (Dziadek ;P)

Posted

Dziś, godzinę temu przywiozłam Dziadka do swojego domu. Zostanie u mnie :loveu: już w schronisku ma karte jako zaadoptowany pies. To już mój 5 pies z kolei, ale Dziadek bedzie tylko i tylko mój. Jak mu porobie fotki to prześle.:eviltong:

Posted

Godzinę temu pojechałam do Dziadka do schronu i go zaadoptowałam, zostaje u mnie już do końca. :razz::loveu: To już mój 5 pies z kolei, ale Dziadek bedzie tylko moim psem i wyłącznie.

Posted

Magda, to najlepsze co mogłaś zrobić, po co o nim myśleć, tęsknić i robić mu nadzieję swoim zainteresowaniem, głaskaniem, spacerkiem.....Zrobiłaś nam wszystkim ogromną niespodziankę, dziś po ciężkim dniu to pierwsza wspaniała wiadomość.......... :Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::laola::laola::laola::laola::laola: tak się ogromnie cieszę......... a to od dziadunia:Rose::Rose::Rose: Napisz, jak się czuje w gronie Twoich psiaków, jak ma na imię .... chyba chrzciny muszą być! Fajnie, że będzie miał na starość normalny domek. Czekamy na wieści...

Posted

~MaDaLeNa~ napisał(a):
Pies z radomskiego schroniska, który ma około 12 lat bardzo pragnął by swoją resztę życia spędzić w kochającej rodzinie.
Jest to niewielki pies o czarnej maści z białym krawatem. Dziadek jest niegroźny dla ludzi, dobrze dogaduje się z innymi zwierzętami.
Proszę o pomoc!

Już wiemy kto pokochał dziadka.... może zmienić tytuł wątku....:cool3:

Posted

Właśnie wróciłam ze spacerku z Dziadkiem. Strasznie wieje , ale Dziadek pełen sił szedł na przód :eviltong:
Imię jednak zostanie, ponieważ reaguje na nie. DA po z atym pasuje do niego :cool3:
Sprawiło mi zabranie jego ze schronu ogromną satysfakcję, byłam taka szczęśliwa jak już z nim szłam do samochodu :loveu: faktycznie pokochałam go....

Posted

Wejdź na początek wątku na pierwszy post, który pisałaś, pod nim - edytuj, pojawi się kursor, w dole - idź do zaawansowanych i wtedy możesz zmieniać tytuł, a jak już zmienisz, to na dole zapisz zmiany. Napisz w tytule, że już jest w domku do końca życia.

Posted

bardzo dobrze.......:loveu: wczoraj chciałam z nim iśc na dłuższy spacerek , ale jk zaczęłam z nim chodzić to już po 20 minutach cały był zmachany, dlatego wróciłam z nim :roll: ale napił się wody , zjał jedzonko i był znowu chętny do zabawy :D

Posted

red napisał(a):
Wejdź na początek wątku na pierwszy post, który pisałaś, pod nim - edytuj, pojawi się kursor, w dole - idź do zaawansowanych i wtedy możesz zmieniać tytuł, a jak już zmienisz, to na dole zapisz zmiany. Napisz w tytule, że już jest w domku do końca życia.

:crazyeye: Normalnie respect :roll:. Jestem pod wrażeniem... może jeszcze napiszesz, jak wstawiać banerki, które... odsyłają w maliny :diabloti:
Sorki Red... nie mogłem się powstrzymać ;). Ja może bym i potrafił, ale Tygrysiczka mnie podpuszczała :evil_lol:.

>Magda, to piękny gest...
Wiem coś o uczuciu, o którym zechciałaś napisać...
W końcu i ja mam radomskiego dziadeczka... Juranda z avatar'a. Jest bardzo podobny do Twojego idola ;-)
Jeszcze raz wielkie dzięki. Kolejny raz udowadniacie, że na radomskich wolontariuszy, zawsze można liczyć...

Posted

gallegro napisał(a):
:crazyeye: Normalnie respect :roll:. Jestem pod wrażeniem... może jeszcze napiszesz, jak wstawiać banerki, które... odsyłają w maliny :diabloti:
Sorki Red... nie mogłem się powstrzymać ;). Ja może bym i potrafił, ale Tygrysiczka mnie podpuszczała :evil_lol:.

>Magda, to piękny gest...
Wiem coś o uczuciu, o którym zechciałaś napisać...
W końcu i ja mam radomskiego dziadeczka... Juranda z avatar'a. Jest bardzo podobny do Twojego idola ;-)
Jeszcze raz wielkie dzięki. Kolejny raz udowadniacie, że na radomskich wolontariuszy, zawsze można liczyć...
:mad::mad: To ja czekam na Tygrysiczkę, co by mnie wyedukowała.... podejrzewam, ze źle wykasowuję wcześniejsze banerki i po umieszczeniu kolejnego w tym miejscu....tekst jest z poprzedniego. Ale mam talent.......:razz: Ale po wykładzie Tygrysicy będzie ok... nawet innym przekażę swoją wiedzę:evil_lol: A dziadunio jest słodki, prosimy o zdjęcia ...:shake:

Posted

Magda, Ty skubańcu! :diabloti: Jak mogłaś mi nie napisać?! :cool3: BUZIAK DLA MAGDY I DLA PSINKA :calus::calus::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!:!!!!!!!!
A takie enigmatyczne esy pisze, że człowiek wie tyle, że Dziadek na spacerze jest...
Uratowałaś go... (you know...)

Posted

Zdjęcia będą pod koniec tygodnia, bo w tej chwili nie mam aparatu.
Dziadek pierwszego dnia będąc u mnie był bardzo smutny, ale z dnia na dziń mu to przechodziło i teraz widać , że jest szczęśliwy. Wczoraj będąc z nim na spacerku, stawiał się do innych piesków :eviltong: chyba poczuł, że juz ma panią na stałe :loveu::loveu: