~MaDaLeNa~ Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Pies z radomskiego schroniska, który ma około 12 lat bardzo pragnął by swoją resztę życia spędzić w kochającej rodzinie. Jest to niewielki pies o czarnej maści z białym krawatem. Dziadek jest niegroźny dla ludzi, dobrze dogaduje się z innymi zwierzętami. Proszę o pomoc! Quote
Tigraa Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Madziu, obaj dziadeczkowie mają wątek, ale piszmy na tym, żeby nie robić bałaganu. Czy ten drugi dziadeczek, który z nim był, jest jeszcze? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=77805 To Stasio jest. Był z nim Kazio, też siwiutki dziadziuś, cały czarny z siwym. Quote
Makuuu Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 przepraszam, że tak wyskakuję... ;) ten drugi psinek jest chyba gdzieś na sukach... A może jakiś podobny? Quote
red Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Obydwa staruszki są w jednym boksie i bardzo podobne do siebie. Na tym drugim wątku są fajniejsze zdjęcia. Quote
~MaDaLeNa~ Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 Nie, nie ten Dziadek, którego ja wystawiłam jest sam w boksie z 6 szczeniakami. Wygląda na to , że to trzeci staruszek , który spędzi starość w schronisku:roll:. Dziadziuś jest na szczeniakach bytowych. Bardzo go pokochałam i mam nadzieję, że uda mi się znaleść mu dom. Niestety ja go nie mogę wziąć, bo mam 4 swoje pieski. A o tych 2 co mówicie , że są razem, ale na sukach czy psach. Nie wiem, ale kojarze, że właśnie są razem. Quote
red Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 No tak, byc może, ale zrobiłaś banerek a na nim trudno odróżnić. Szkoda, że nie masz zdjęcia, jeśli masz to wklej normalne zdjęcie. Quote
Makuuu Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Magda da radę! Jak wszyscy wiedzą dogo jest zawiłym portalem. A fotek dziadka Mag. trochę ma (popstrykała w sobotę ;P) Quote
~MaDaLeNa~ Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 Fotki wkleję jutro, bo dziś coś mi szwankuje internet. Quote
red Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Ale fotek nie widać..... Pokaż się biedaczku, jesteś wiekowy ale na pewno kochany. Quote
~MaDaLeNa~ Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 Przep[raszam , że fotek nie ma, ale niesety zginął mi pliz z tymi zdjęciami, jutro jade do schroniska i napstrykam ku nowych, wieczorem wkleje. Hopaj dziadziuś!! Quote
Makuuu Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 mam chyba dwa na kompie, może coś wrzucę (na prośbę M). HOP! Quote
mandy Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Szkoda, że nikt dziadka nei odwiedza :( Hop do góry dziadku Quote
~MaDaLeNa~ Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 Właśnie Maku jakbyś mogła te fotki wrzucić jak najszybciej, te z wczoraj.:roll: Quote
Tigraa Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Wrzućcie fotki i trzeba mu koniecznie Allegro zrobić. Quote
Makuuu Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 wrzucę, wrzucę... ale na razie komp mi szwankuje ;/... postaram się Quote
red Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Biedactwo.... kto mu zgotował taki los - schronisko na starość.:-( Quote
~MaDaLeNa~ Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 Nom właśnie, Dziadek ogólem jest smutnym pieskiem, ale jak go wyprowadzam na spacer, dam mu jeść i pobawie się z nim to odrazu zaczyna nachać ogonkiem. A nie mogę mu zapewnić codziennie tego, więc chciałabym, żeby ktoś go przygarnął. Dziadek nie ma problemu z dogadaniem się nawet ze starszymi psami. Quote
Makuuu Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Madziu, te Twoje foty są oko ;). Jak mi komp przestanie nawalać to wrzucę tamte, które Dziadkowi robiłam wcześniej a w sobotę z nowym obiektywem będę, to może jakieś dokładne fotki smutnego pysia zrobimy? Quote
red Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Każdy potrzebuje czyjegoś zainteresowania, wstępuje w niego wtedy nadzieja, Boże, co z nim zrobić.... Nie wiem, może na allegro go pokazać... Quote
~MaDaLeNa~ Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 Myśle, że to jest dobryy pomysł. Tylko wolałabym , żeby był w Radomiu, bo jak będzie daleko, ie bede mogła go odwiedzać i będe sie martwić..... Ale strasznie bym chciała, aby nie został w schroniksu, pytałam się już wielu odpowiedź brzmi: -Nie A dlaczego: -Bo on stary jest :shake: I tak jest podejście :-( Quote
Makuuu Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='~MaDaLeNa~']Tylko wolałabym , żeby był w Radomiu, bo jak będzie daleko, ie bede mogła go odwiedzać i będe sie martwić.....[/quote] Z takim podejściem to Madziu chyba daleko nie zajdziesz, możesz się wykończyć :(. Też tak sobie kiedyś myślałam, ale jakby ludki radomskie chciały zwierza to by brały ze schronu (niektórzy nawet nie wiedzą, że takie cuś jest)... a tu nie dość, że przepełnienie to co raz więcej watah bezdomnych piesów po ulicach śmiga (np. Żeromskiego - 6 psów) a zainteresowanie jak było tak jest... szczeniakami. Dobrze by było żeby Radom był awaryjny... mieć obcykane kto nie ma psiny (mało takich ludków jest), kto chce i takie tam żeby pokazać im te największe bidy. A jeżeli nie miałyby lepiej (więcej miłości, opieki, domek, troskę itp.) gdzieś np. na drugim końcu Polski to czemu nie wysyłać ich właśnie tam? a o fotki nawet nękać nie trzeba, ludki same ślą... np Jokerek (cała sesyja) Quote
Recommended Posts