Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pies z radomskiego schroniska, który ma około 12 lat bardzo pragnął by swoją resztę życia spędzić w kochającej rodzinie.
Jest to niewielki pies o czarnej maści z białym krawatem. Dziadek jest niegroźny dla ludzi, dobrze dogaduje się z innymi zwierzętami.
Proszę o pomoc!

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie, nie ten Dziadek, którego ja wystawiłam jest sam w boksie z 6 szczeniakami. Wygląda na to , że to trzeci staruszek , który spędzi starość w schronisku:roll:. Dziadziuś jest na szczeniakach bytowych.
Bardzo go pokochałam i mam nadzieję, że uda mi się znaleść mu dom.
Niestety ja go nie mogę wziąć, bo mam 4 swoje pieski.
A o tych 2 co mówicie , że są razem, ale na sukach czy psach. Nie wiem, ale kojarze, że właśnie są razem.

Posted

No tak, byc może, ale zrobiłaś banerek a na nim trudno odróżnić. Szkoda, że nie masz zdjęcia, jeśli masz to wklej normalne zdjęcie.

Posted

Nom właśnie, Dziadek ogólem jest smutnym pieskiem, ale jak go wyprowadzam na spacer, dam mu jeść i pobawie się z nim to odrazu zaczyna nachać ogonkiem. A nie mogę mu zapewnić codziennie tego, więc chciałabym, żeby ktoś go przygarnął.
Dziadek nie ma problemu z dogadaniem się nawet ze starszymi psami.

Posted

Madziu, te Twoje foty są oko ;). Jak mi komp przestanie nawalać to wrzucę tamte, które Dziadkowi robiłam wcześniej a w sobotę z nowym obiektywem będę, to może jakieś dokładne fotki smutnego pysia zrobimy?

Posted

Każdy potrzebuje czyjegoś zainteresowania, wstępuje w niego wtedy nadzieja, Boże, co z nim zrobić.... Nie wiem, może na allegro go pokazać...

Posted

Myśle, że to jest dobryy pomysł. Tylko wolałabym , żeby był w Radomiu, bo jak będzie daleko, ie bede mogła go odwiedzać i będe sie martwić.....
Ale strasznie bym chciała, aby nie został w schroniksu, pytałam się już wielu odpowiedź brzmi:
-Nie
A dlaczego:
-Bo on stary jest :shake:
I tak jest podejście :-(

Posted

[quote name='~MaDaLeNa~']Tylko wolałabym , żeby był w Radomiu, bo jak będzie daleko, ie bede mogła go odwiedzać i będe sie martwić.....[/quote]

Z takim podejściem to Madziu chyba daleko nie zajdziesz, możesz się wykończyć :(. Też tak sobie kiedyś myślałam, ale jakby ludki radomskie chciały zwierza to by brały ze schronu (niektórzy nawet nie wiedzą, że takie cuś jest)... a tu nie dość, że przepełnienie to co raz więcej watah bezdomnych piesów po ulicach śmiga (np. Żeromskiego - 6 psów) a zainteresowanie jak było tak jest... szczeniakami. Dobrze by było żeby Radom był awaryjny... mieć obcykane kto nie ma psiny (mało takich ludków jest), kto chce i takie tam żeby pokazać im te największe bidy. A jeżeli nie miałyby lepiej (więcej miłości, opieki, domek, troskę itp.) gdzieś np. na drugim końcu Polski to czemu nie wysyłać ich właśnie tam?

a o fotki nawet nękać nie trzeba, ludki same ślą... np Jokerek (cała sesyja)