andzia69 Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Maluch byl już jedną nogą na tamtym świecie...ale walczono o niego bardzo dzielnie - mial podejrzenie parwo - musial byc zabrany z dzialki, gdzie przetrzymujemy psiaki, aby zminimalizować zagrożenie. Ale tak naprawdę maluch dopiero po otwarciu brzuszka poczul się z dnia na dzien lepiej. Podejrzewamy, że zjadl coś niezjadliwego...W tej chwili jest w dt, ale okres rekonwalescencji i pobytu malucha w dt się kończy i maly - wielki pies musi wrocić na dzialkę....A moze go ktoś pokocha i od razu moglby pójść do kochającego domku????? Z Polocika na pewno wyrośnie spory pies, onkopodobny. Polot Quote
fizia Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Cudny!!! Założyłam Mu wątek na owczarek.pl http://www.owczarek.pl/forum/forum_posts.asp?TID=12601&PID=638165#638165 Quote
andzia69 Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 Dzięki Fiziu:loveu: On już dlugo czeka na swoją szansę...wcześniej, gdy mu uszka nie staly wyglądał calkiem śmiesznie: Quote
erka Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Andziu69, do końca nie wiadomo , co to było. W każdym bądź razie Polocik wygrał walke o życie i jest juz zupełnie zdrowy:lol:. Ma juz taki apetyt szalony, jak przed chorobą i wraca mu chęć do zabawy. Chociaż już nie jest to taki wulkan energii, jak dawniej. Przez tą chorobę bardzo spoważniał. Przez okres choroby był u Elwiry w domu, teraz jest u jej znajomej, ale może tam być tylko do 1 stycznia. Później niestety będzie musiał wrócić do budy na działkę:placz:, a przydałoby sie mu jeszcze trochę pobyć w ciepełku. Chyba,że stanie sie jakiś cud i znajdzie do tego czasu domek:roll:. Quote
beka Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Cudo , jak on się zmienił... był chętny za onkowatego do bloku ale z Legnicy. Poproszę Przyjaciel koni, żeby zapytala czy aktualne... Quote
andzia69 Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 ten psiak tyle wycierpial, że powinien iść do nowego domu.... Quote
kika22 Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Polocik to naprawdę Ty? Czy ktoś Cię podmienił? Maluszku wyglądasz rewelacyjnie;) Quote
ewelinka_m Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 :crazyeye:ale zmiana, teraz jest jeszcze piękniejszy:loveu: Quote
saga_86 Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Polot- a raczej nielot jest już na : alegratce, psy.pl, krakowskich zwierzakach, gumtree krakowskim i warszawskim, kupiepsa, eoferty, drobne-cenrtumofert, kupsprzedaj, pajeczynie, ojej, yellowpages. Quote
erka Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Miejmy nadzieję,że Nowy Rok przyniesie mu również nowy domek:loveu:. Quote
andzia69 Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 nooooo - jazda na pierwszą stronę!!!! Quote
DuDziaczek Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Nikt nie chce takiego pieknisia...... :shake: Quote
erka Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Elwira dzisiaj musi odebrać Polocika od znajomej. Kompletnie nie ma co z nim zrobić:placz:. Jeżeli pani Ania nie przyjmie go na dziewiątego psa do mieszkania, to będzie musiał iść do budy na działke:placz::placz::placz:. On powinien jeszcze trochę chociaz pobyć w cieple!!!! Quote
andzia69 Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 Czy ktoś pokocha Polocika?????:-(:-(:-( Quote
kika22 Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Śliczny maluch szuka domku:lol: Ach gdyby nie ta prca, to można by sobie takiego Polocika wziąść na troszkę:evil_lol: Quote
ewelinka_m Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 kika22 napisał(a):Śliczny maluch szuka domku:lol: Ach gdyby nie ta prca, to można by sobie takiego Polocika wziąść na troszkę:evil_lol: bierz Kika :eviltong: będziemy na zmianę wyprowadzać :evil_lol: Quote
kika22 Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Ewelinko z miłą chęcią:evil_lol:, bym go zabrała;) Ale nie mogę zrzucić obowiazku opieki nad Polocikiem na mojego Piotrka i brata:eviltong: I tak mi dużo pomagają przy mojej psince:oops: Quote
andzia69 Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 Prawdopodobnie, ale nie na 100% maly będzie mial domek...tylko, ze daleko:placz: Wodzisław Sląski - przeraża mnie ta odległosć....:shake: Quote
Recommended Posts