AgaiTheta Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 Hope żyje, na reszte czekamy!!!! Pomóżcie w rozsyłaniu allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=292305701 Quote
Alicja Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [FONT=Arial]..............15.08................:razz::razz:[/FONT] Quote
Alicja Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='AgaiTheta']Hope żyje, na reszte czekamy!!!! Pomóżcie w rozsyłaniu allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=292305701 :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
pusia2405 Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='AgaiTheta'] Pomóżcie w rozsyłaniu allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=292305701 Porozsyłałam do wielu osób... Quote
małaczarnawredna Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 AgaiTheta napisał(a):Hope żyje, na reszte czekamy!!!! :multi::multi::multi: Bardzo się cieszę:multi::multi::multi: Do zobaczenia, malutka:multi::multi::multi: Quote
magda z. Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 teraz to już musi być lepiej:multi::multi::multi: Quote
Hania&Andrzej Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Pozwolę sobie zacytować to co napisałam na BWP: "Wróciłyśmy z Agnieszką z Kliniki - rokowania ostrożne. Operacja nie wykazała wgłobienia jelit, - jelita sa mocno przekrwawione z wyraźnym stanem zapalnym, bez ciał obcych. Nacieto odżwiernik żołądka. Mała jest juz wybudzona, przez kilka najblizszych dni będzie na antybiotykach, kroplówce, środkach przeciwbólowych i ścisłej diecie (Convalescense). Spacerki bardzo ostrożne - podreptanie wokól kliniki i spowrotem - mam nadzieję ze jelitom zostanie przywrócona ich funkcja. Mam wielką "hope " ze Hope wyjdzie z tego. I tego sie trzymać" Quote
małaczarnawredna Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Hania&Andrzej napisał(a):Operacja nie wykazała wgłobienia jelit, - jelita sa mocno przekrwawione z wyraźnym stanem zapalnym, bez ciał obcych. :shake::shake::shake::shake::shake: Szczęście w nieszczęściu jakby na to nie patrzeć... Najważniejsze, że jest nadzieja dla Hope i że ma szansę wyzdrowieć. Quote
Alicja Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [FONT=Arial]HOPEczko ......musi się udać :kciuki: teraz już musi być oki[/FONT] Quote
Jagoda1 Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 małaczarnawredna napisał(a): Najważniejsze, że jest nadzieja dla Hope i że ma szansę wyzdrowieć. Trzymaj się, Boksinko! Quote
Alicja Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='malagos']Jesteśmy wszyscy dobrej myśli! [FONT=Arial]nie może być inaczej ......:kciuki:[/FONT] Quote
AgaZ Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Hope zasnęła w nocy na zawsze...Żegnaj maleńka Hope [*] Quote
Aganiok Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 < * > :-(:-(:-(:-(:-(:-( a Ty kreaturo, która przywiązałaś to biedne maleństwo do drzewa w lesie i kazałaś jej umierać z głodu - dosięgnie Ciebie jeszcze sprawiedliwość i odpowiesz za to co zrobiłeś. Quote
Alicja Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 [quote name='AgaZ']Hope zasnęła w nocy na zawsze...Żegnaj maleńka Hope [FONT=Arial]HOPE ..........................:-(:-(:-( tak bardzo Mi przykro ...:-( [/FONT] Quote
Alicja Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 [quote name='AgaiTheta']['] Nie mam Nadziei :( [FONT=Arial] kolejna boxinka w tak krótkim czasie :-(:-(:-(..... [/FONT] Quote
małaczarnawredna Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( Już się nie spotkamy na spacerku, Maleńka... :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( Aganiok napisał(a):a Ty kreaturo, która przywiązałaś to biedne maleństwo do drzewa w lesie i kazałaś jej umierać z głodu - dosięgnie Ciebie jeszcze sprawiedliwość i odpowiesz za to co zrobiłeś. Mam nadzieję, że tak się stanie. Quote
GoniaP Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Żegnaj Malutka :-( Światełko do Psiego Nieba dla Ciebie [*] Boli, że przegraliśmy walkę o Ciebie... Ale tak Cię za życia skrzywdzili, że po prostu chciałaś odejść :-( Quote
Recommended Posts