Kluska4 Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Matko teraz dopiero widać jak strasznie jest chuda :placz: Mam nadzieję, że to tylko chwilowy kryzys ... musi być dobrze :-( Quote
GoniaP Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 http://img135.imageshack.us/img135/8578/cimg0230ar6.jpg Quote
Alicja Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 [quote name='GoniaP']Z Hope niewesoło :-( [FONT=Arial]:shake::shake:....HOPE Maleńka .....:kciuki:[/FONT] Quote
malagos Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Wgłobienie jelit to szybka śmierć w męczarniach, wiec moze to nie to.... ale co jej moze być? Ta skóra w fatalnym stanie...oby nie jakieś grzybicze zapalenie przewodu pokarmowego. Quote
GoniaP Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Zwróciła kontrast jakiś czas po podaniu... Zdjęcie wykazało jakąś obstrukcję... Lekarz ma nadzieję, że to "tylko" zapalenie (czy coś) odźwiernika żołądka... a nie skręt kiszek....... Operacja jutro ok 15............ Quote
Alicja Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 [FONT=Arial]HOPE :kciuki: :shake::shake::shake:kurcze tak późno ta operacja ...[/FONT] Quote
małaczarnawredna Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 :shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake: no nic - pozostaje tylko czekać i mocno zaciskać kciuki... Quote
Hania&Andrzej Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 O 15 kontakt z lekarzem prowadzącym, operacja wcześniej...Myślcie pozytywnie, proszę... nie na darmo mała ma tak piękne imię. Quote
GoniaP Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Hania&Andrzej napisał(a):O 15 kontakt z lekarzem prowadzącym, operacja wcześniej... Czyli o której? Jest sens wyprowadzania małej rano przez Kasię i Mateusza? Quote
malagos Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Ja bardzo mocno zaciskam kciuki za suczynkę. Sens spacerku jest, zrobi to co pieski robia na spacerkach :cool3: Quote
GoniaP Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Ale operacja jest chyba rano................ Dzwoniłam do kliniki, ale wciąż brak grafiku............ Quote
małaczarnawredna Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 malagos napisał(a):Ja bardzo mocno zaciskam kciuki za suczynkę. Sens spacerku jest, zrobi to co pieski robia na spacerkach :cool3: Spacerki z Hope to czysta przyjemność, więc nie widzę powodów, dla których miałabym sobie go odmawiać:loveu: Chyba, że faktycznie ta operacja bardzo wcześnie rano będzie... :( Quote
GoniaP Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Kochana Mała Wredna Kasia :loveu: Odpuść poranny spacer........... Hope będzie operowana................................................ Quote
Alicja Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [FONT=Arial]HOPE.......psineczko :loveu:......:kciuki:[/FONT] Quote
AgaZ Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Rano,rano,o 15 kontakt z lekarzem,będzie już po operacji... Hope trzymaj się maleńka Quote
malagos Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Myślę ciepło o boksereczce... Wszystko będzie dobrze.... Quote
Alicja Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [FONT=Arial]zaciskam :kciuki: jeszcze 3 godziny :razz::razz:[/FONT] Quote
Alicja Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='GoniaP']Ale ten czas wolniutko płynie dziś.... [FONT=Arial]:shake:...strasznie wolno......jeszcze godzina z grosikiem ..................[/FONT] Quote
małaczarnawredna Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 26 minut... Hope, mam nadzieję, że jutro spotkamy się na spacerku, a może jeszcze i dziś... Quote
Alicja Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='małaczarnawredna']26 minut... Hope, mam nadzieję, że jutro spotkamy się na spacerku, a może jeszcze i dziś... [FONT=Arial]:kciuki:.................................[/FONT] Quote
Recommended Posts