halbina Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Hope - nadzieja! Nadziei na wszystko, co dobre i jej spełnienia, piesku! http://www.abimex.pl/ Quote
Mysia_ Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Szczęsliwego Nowego Roku slicznotko, oby był dla Ciebie najszczęśliwszy :loveu: Quote
olenka_f Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 będzie dobrze a ten rok będzie dla Niuni bardzo szczęśliwy:loveu: Quote
Alicja Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 [FONT=Arial]:shake::shake:jaka Ona kruszynka :loveu: http://img137.imageshack.us/img137/1779/hope8za3.jpg[/FONT] Quote
magda z. Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 pysia ma prześlicznego:loveu: no i ta czerwona obroża:razz: dziewczyny ona bez Waszej pomocy by szybko w Jeleniej odeszła:Rose::Rose::Rose: Quote
Alicja Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 [FONT=Arial]pokazujemy się Maleńka ....[/FONT] Quote
małaczarnawredna Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Dzisiaj Hope przywitała mnie rano typowym dla boksiów wytarciem ślinki w spodnie:lol: Malutka jest nadal nieco zdezorientowana, ale już nie odchodzi, kiedy się ją głaszcze. Dzisiaj też udało się jej nie wynosić z kliniki (żeby wyjść na poprzednie spacery, mój Mateusz musiał brać Hope na ręce, bo zapierała się i nie chciała ruszyć). Niestety, kiedy wyszła już na zewnątrz, a ja rozradowana zaczęłam iść w stronę wyjścia z podwórka, poczułam, że smycz powoli się napręża. Odwróciłam się i zobaczyłam Hope zapierającą się z całych sił na nóżkach. Zatem, ponieważ tym razem przyjechałam do niej sama, a nic nie było w stanie przekonać boksinki do wykonania jakiegokolwiek ruchu w stronę "trasy spacerowej", musiałam wziąć ją na ręce i przenieść parę metrów dalej. Myślałam, że będę miała z noszeniem jej problemy, ale Hope jest bardzo lekka:-( Później pospacerowałyśmy trochę po okolicy. Hope zaczyna zwracać uwagę na ludzi, próbuje do nich podchodzić, bardzo duże zainteresowanie wzbudzają w niej ludzie, którzy wchodzą lub wychodzą z samochodu. Niestety widać, że jest jej mimo kubraczka zimno, ponieważ trzęsła się i nie miała za bardzo ochoty na spacerowanie:shake: Klinikę traktuje chyba jak domek, bo cały czas do niej ciągnie i nawet zapamiętała drogę powrotną do niej. Nadal jednak nie rozróżnia ludzi i nie szuka z nami bliższego kontaktu:-( Quote
pusia2405 Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 To jest jakiś koszmar:-(. sunia prześliczna i wierzę, że szybko znajdzie domek. Jak widać na razie w szoku, słaba... może ma nadzieję znaleźć w tłumie swoich właścicieli oprawców:angryy:. Może jakaś cioteczka banerek by zrobiła:roll:? Quote
Hania&Andrzej Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Myślę, że jeszcze kilka dni i będą pierwsze nieśmiałe buziaczki :lol::lol: Quote
GoniaP Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Kochane cioteczki i wujkowie!! W tej samej klinice oczekuje na wybawienie pewien psiak, którego znalazła red naczelna Mojego Psa. Czy moglibyście i jego zabierać na spacerki przy okazji? Na gwałt też szukamy dt!! Quote
małaczarnawredna Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Mam tylko nadzieję, że jego nie trzeba będzie również wynosić, bo inaczej może być ciężko - dwóch nie uniosę sama:p Quote
Hania&Andrzej Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 :shake: Nie boksinka, ale tak czy inaczej bida :shake:. Jestesmy umowione do dr Orłowskiego z Agą na 16. Wezmę smycz...;);) Quote
GoniaP Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Hania&Andrzej napisał(a)::shake: Nie boksinka, ale tak czy inaczej bida :shake:. Jestesmy umowione do dr Orłowskiego z Agą na 16. Wezmę smycz...;);) Ja wobec tego też przyjadę i zrobimy zdjęcia bidulinek... Szukajcie proszę dt... Quote
GoniaP Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Wątek Spika... To nie bokser, ale proszę podnieście go czasami... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9204702#post9204702 Quote
GoniaP Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Jest bez życia, nie chce jeść, ma wymioty i biegunkę... Podano jej kontrast, teraz robią zdjęcia rtg, a później się dowiemy czy to np. nie wgłobienie jelit.... :-( Quote
Recommended Posts