Aga - Czakra Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 dziewczyny - zanim zaczniemy bądź zaczniecie ogłaszać Agę - trzeba to jakoś rozsądnie przemyśleć, i chyba nie musze pisac dlaczego. Ola nieczęsto tu bywa, ale chyba trzeba się z nią skontaktowac w tej sprawie. Ogłoszenia trójmieście odpadają z wiadomych powodów, a szkoda, bo sporo psów z nich znajduje domy Quote
Jagoda1 Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Aga - Czakra napisał(a):dziewczyny - zanim zaczniemy bądź zaczniecie ogłaszać Agę - trzeba to jakoś rozsądnie przemyśleć, i chyba nie musze pisac dlaczego. Ola nieczęsto tu bywa, ale chyba trzeba się z nią skontaktowac w tej sprawie. Ogłoszenia trójmieście odpadają z wiadomych powodów, a szkoda, bo sporo psów z nich znajduje domy Napisałam priv do "olenka_f", zadałam pytania, czekam na decyzję.. Quote
olenka_f Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 poczekajmy ze wszystkim z Agą znów się coś dzieje, jutro wieczorem napiszę co wet powiedział,ja już zgupiałam totalnie:shake: Quote
olenka_f Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 Aga będzie miała robioną sterylkę już 6.05 dziś chodzę za nią i wycieram wiszące gluty ropy z tyłka, to chyba jakieś zapalenie bo usg wychodzi dobrze ale na wszelki wypadek sterylka tak szybko bedzie robiona Quote
olenka_f Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 Jagoda* napisał(a):Allegro Dziewczynka ma?;) nie ma ale możemy jej robić;) Quote
wiewiora1 Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Kurcze,,nikt nie chce bokserka?? A to moze ropo macicze,,,,wiec sterylka dobrze jej zrobi!!! doskonale wiem ,,ze boksery sa jednymi z najgorzej przyjmujacych warunki schroniskowe!!! Oby po sterylce okazalo sie ze te wydzieliny to juz przeszlosc ,,guz okazal sie zwyklym chlonniakiem,,,bo w takim miejscu,,,,i oby udalo sie jej dom znalesc,,,, Quote
olenka_f Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 wczoraj wyczułam u niej guza koło sutka taki wielkości pieprzu, dziś jest taki jak fasola ta średnia :-(:-( Quote
Neris Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Jaki jest w dotyku? Twardy, miękki? Usadowiony przy skórze czy trzyma się bardziej mięśni? Quote
olenka_f Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 twardy i nie jest przy skórze , tak troche dalej Quote
Neris Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Może przy sterylce go obejrzą od razu? Jak się powiększa to możnaby wyciąć. Quote
Jagoda1 Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 brazowa1 napisał(a):Poznalam dzis wieczorem Age-mam duuuzo fotek.Okragla boksereczka,zakochana w Oleńce,ciagle siedzi obok niej,ciagle sie przytula,wesola,zywotna,do calowania. A brodawki i guzy wrace nie raza-ot,bokserza norma. Fakt-psy jej pupa zainteresowane :roll: Poproszę o te zdjęcia Agusi. Przejrzałam wątek, nie wszystkie otwierają się, mam tylko kilka "w pościeli". Quote
olenka_f Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Aga wczoraj czuła się bardzo źle, zwracała pianą piszczała albo spała dziś śpi nie chce wstać ale ona zawsze długo śpi Quote
olenka_f Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 pije wodę tzn wczoraj piła bo dziś tylko śpi Quote
Neris Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Zmierz jej Oleńko temperaturę, przy ropomaciczu psy nie wymiotują chyba? Bo ten glut to mógłby być początek ropomacicza. A pije wodę? Quote
akucha Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 olenka_f napisał(a):Aga wczoraj czuła się bardzo źle, zwracała pianą piszczała albo spała dziś śpi nie chce wstać ale ona zawsze długo śpi Olenko, a przedwczoraj pisałaś, że nie wymiotuje. Widzisz, objawy takie jak Ci opisałam, wymioty i bóle; to one sprawiaja, że Aga nie wstaje. To zaawansowane ropomacicze. Jesli wymiotuje często, to szybko sie odwodni Gdy w takim stanie zawiozłam do weta Belke, to mnie ochrzanił, że późno. Od razu poszła pod nóż. Nie czekaj do jutra, zawieź ją do weta. Quote
olenka_f Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 akucha napisał(a):Olenko, a przedwczoraj pisałaś, że nie wymiotuje. Widzisz, objawy takie jak Ci opisałam, wymioty i bóle; to one sprawiaja, że Aga nie wstaje. To zaawansowane ropomacicze. Jesli wymiotuje często, to szybko sie odwodni Gdy w takim stanie zawiozłam do weta Belke, to mnie ochrzanił, że późno. Od razu poszła pod nóż. Nie czekaj do jutra, zawieź ją do weta. wczoraj wymiotowała przedwczoraj było dobre, dziś jest jak na razie dobrze może wczoraj coś zjadła dziś dużo śpi ale nie wymiotuje jak coś sie bedzie działo to pojade Quote
olenka_f Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 ten guzek który tak rośnie to rak, za dwa miesiące następna operacja teraz jest wysterylizowana ropomacicza nie było, jest możliwy guz w pochwie teraz antybiotyki do piatku codziennie Aga bardzo płacze:placz: Quote
Neris Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Nie dostała nic przeciwbólowego? Może płacze bo narkoza czasami wywołuje coś w rodzaju halucynacji. Szkoda że nie wycięli wszystkiego za jednym zamachem, ale pewnie nie było można... Quote
Recommended Posts