Neris Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Oleńko, ależ ją wyprowadziłaś na prostą!!! Piękna jest słodzizna no... Quote
olenka_f Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 przytyło jej się troszkę i wesoła jest już, nawet bardzo nigdy nie miałam gadającego psa a Aga noooooooooooo sporo gada i zagada jak coś chce i musisz po prostu musisz dać jeść czy iść na spacer czy wpuścić pod kołdre bo za gada :evil_lol: nadal suchy traktuje jak chrupki i nie ma siły musi jeść ugotowane, ona po suchym jest głodna piszczy , gada i nosi miseczkę a jak jej dam ryż,kurczaczka i marchew jest wszystko ok Quote
olenka_f Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 co to jest za pierdoła kochana........:loveu: siedzę sobie na kanapie obok mnie leży Antoś i Basko i oglądamy film a Aga jadła potem spała na posłanku, obudziła się siada na środku pokoju i lament taki że nie wiadomo o co chodzi zrobiłam jej trochę miejsca między sobą a Baskiem na tej kanapie i wołam , Aga z wyskoku wpadła na kolana moje zrobiła takie ufffffffffffffff i wtuliła się :evil_lol: skończył się płacz no i oglądanie filmu bo przy moim 158cm wzrostu ten filigranowy piesio przysłonił mi wszystko:evil_lol: Quote
Neris Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Trzeba jej przypominać, że nie jest przezroczysta - to mądre dziewczę, na pewno pojmie! Quote
malagos Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 olenka_f napisał(a):co to jest za pierdoła kochana........:loveu: siedzę sobie na kanapie obok mnie leży Antoś i Basko i oglądamy film a Aga jadła potem spała na posłanku, obudziła się siada na środku pokoju i lament taki że nie wiadomo o co chodzi zrobiłam jej trochę miejsca między sobą a Baskiem na tej kanapie i wołam , Aga z wyskoku wpadła na kolana moje zrobiła takie ufffffffffffffff i wtuliła się :evil_lol: skończył się płacz no i oglądanie filmu bo przy moim 158cm wzrostu ten filigranowy piesio przysłonił mi wszystko:evil_lol: co tam film, Olu, ważna jest TA OSOBA w skórze bokserka :cool3: Quote
olenka_f Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 kaerjot napisał(a):Mądralinka z niej widzę no pewnie :loveu: szalenie rozumny pies, trzeba uważać na słowa bo np "spacer", "ogród" , "jeść" wprawiają Agusię w trans kręcenia doopką :evil_lol: bardzo bardzo kochana sunia ale cały czas mam wrażenie że to będzie ciężka adopcja , przez te liczne brodawki one teraz są małe ale im będzie starsza tym będzie bardziej widoczne i te wzgórki mogą odstraszać kilka dni temu nawrzeszczeliśmy na siebie z Maćkiem, to mój syn, no ok ja wrzeszczałam :oops: - Aga ze strachu przeskoczyła płot i uciekła była uliczkę dalej i jak ją znalazłam to gnała do mnie a ze trzy metry ode mnie zaczęła iść kręcąc dupką - widok taki że aż serce pęka :loveu: ale nie można ani krzyczeć ani to już dawno pisałam wykonywać gwałtownych ruchów przy niej bo się boi ogólnie Aga jest taka: śpi na łóżku bardo mocno wtulona, trzeba ją bardzo często tulić bo płacze, je gotowane wszystko co suche traktuje jako przekąskę i dodatek, musi być wybiegana inaczej zagada, jest bardzo posłuszna i mądra, nie wolno zostawiać nic do jedzenia w jej zasięgu bo ukradnie Quote
olenka_f Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 Jagoda* napisał(a):Sunia ma allegro? chyba nie choć nie wiem czy Ciocia Aga nie robiła Quote
AgaiTheta Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 bylo sie skonczylo, jutro zrobie teraz ide komarusiac... Quote
brazowa1 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 a ja podniose na dobranoc. ech,brodawki,no i co,ze brodawki,ludzie tez nie sa doskonali. Quote
Jagoda1 Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Pokaż się, Boksinko, fakt, nikt nie jest doskonały... Quote
olenka_f Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 byłam z Agą ustalać termin sterylizacji ale nie wyszło, bo Adze coś się sączy z dupki tak jakby ropa miała usg nic nie jest powiększone ani przekrwione , mam obserwować bo być może zaczyna się cieczka a jeśli nie to w następny poniedziałek znów idziemy:roll::roll: Quote
brazowa1 Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Poznalam dzis wieczorem Age-mam duuuzo fotek.Okragla boksereczka,zakochana w Oleńce,ciagle siedzi obok niej,ciagle sie przytula,wesola,zywotna,do calowania. A brodawki i guzy wrace nie raza-ot,bokserza norma. Fakt-psy jej pupa zainteresowane :roll: Quote
Aga - Czakra Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 mam szlaban na allegro mogę zrobić ogłoszenie na trójmiasto, ale też raczej nie w ramce Quote
olenka_f Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 dlaczego ja trafiam zawsze na psy które są inne , no Antoś nie dosyć że na opa wymusza i go noszę to jeszcze się mnie chłopak nie brzydzi i jak zostawię kawę na stole to mi ją wypije , teraz Aga stwierdziła że na kolanach będzie siedzieć, wcale mało wygodne pić kawę z bokserami na kolanach bo przecież jak Aga to i Antoś a Basko nie ma kolana to na plecach , zwariować idzie :eviltong: Quote
malagos Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Wariatka :loveu: Ale bokserzyca mojej siostry zawwsze oglada z nią seriale na kolanach, a moja Ania waży 45 kg :lol: Quote
olenka_f Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 malagos napisał(a):Wariatka :loveu: Ale bokserzyca mojej siostry zawwsze oglada z nią seriale na kolanach, a moja Ania waży 45 kg :lol: ojej już mi lepiej bo myślałam że to u mnie tak głupieją ale widzę że nie :evil_lol: Quote
brazowa1 Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 podnosze Agusie.Ej,ale ona chyba nie jest tak bardzo chora,zachowuje sie jak szczylek.A ze guzka ma-no coz,nie przeszkadza jej przeciez .... Quote
olenka_f Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 brazowa1 napisał(a):podnosze Agusie.Ej,ale ona chyba nie jest tak bardzo chora,zachowuje sie jak szczylek.A ze guzka ma-no coz,nie przeszkadza jej przeciez .... była chora w schronie biegunka z krwią i te gluty ...... już jest dobrze a guzek no niech będzie że to pieprzyk - taki wabik może być, nie Quote
brazowa1 Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 no tak-to pieprzyk :) Olenko,a gdzie ona oglaszana?widywalam ja na trojmiejskich.Moze ciagle tam ponawiac? one sie sprawdzaja. Quote
Recommended Posts