Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 278
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wczoraj zauważyłam nowe guzy a na szyi ma rane w miejscu gdzie był guz, nie ma mowy o jakiejś walce bo ona nigdy się nie gryzie zresztą nie ma z kim, zachaczyć w tym miejscu też nie bardzo, zresztą te guzy podskórne są , wygryźć też nie mogła
jutro rano będę po nocy i od razu jade ok 11 będę pewnie wracać to zaraz napiszę

Posted

witam zastanawiam sie dlaczego panie które zobowiązały sie opiekować AGĄ nie mają zamiaru wiedzieć co z tym pieskiem sie dzieje . Zapewniały ze wszelkie koszty związane z żywieniem oraz leczeniem bedą pokrywać tym czasem jak dotąd Aga dostała jedynie 100 zł coś nie pokrywają sie ich obietnice z rzeczywistością

Posted

no nie zpupełnie zdrowa, bo przeciez ciagle coś sie dzieje, biegasz po lekarzach, wydajesz forsę, zywisz ją itp.
Choć podniosę, bo finansowo sie przygotowuję na "tymczasika" zOstrowi, leczenie i sterylkę...

Posted

Coś tu chyba jest nie tak!!!
Ola ma mój nr telefonu, jeżeli ma jakieś pretensje to prosze o telefon.

Jej jakie to szczęście, że my ludzie nigdy nie chorujemy, że jestesmy na necie 24 h/dobe, że mamy na wszystko czas!

Ostatni moj wpis na tym forum!
Życze wszystkim powodzenia!

Ola dzisiaj zadzwonie, mam nadzieje, że tym razem odbierzesz.

Posted

AgaiTheta napisał(a):
Coś tu chyba jest nie tak!!!
Ola ma mój nr telefonu, jeżeli ma jakieś pretensje to prosze o telefon.

Jej jakie to szczęście, że my ludzie nigdy nie chorujemy, że jestesmy na necie 24 h/dobe, że mamy na wszystko czas!

Ostatni moj wpis na tym forum!
Życze wszystkim powodzenia!

Ola dzisiaj zadzwonie, mam nadzieje, że tym razem odbierzesz.

nie rozumiem? Co sie stało? :oops:

Posted

malagos napisał(a):
nie rozumiem? Co sie stało? :oops:

nie wiem :roll:
Aga jest wesolutka, ranka na szyi nie bardo się goi, smaruje lorindenem ale coś nie chce działać
gada jak gadała a zagada jak nie chce iść na spacer z nią bo np leje deszcz :evil_lol:
zjada sporo ale aż tak nie tyje , z jej energią do szaleństw to chyba normalne :lol: