malagos Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 no piekna! :p Zwłaszcza na tym zdjeciu "zdechł pies" :loveu: Quote
Aga - Czakra Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 A Aga to jest Oli czy na wydaniu jest? Quote
olenka_f Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 Aga - Czakra napisał(a):A Aga to jest Oli czy na wydaniu jest? Aga szuka domku:lol: Quote
olenka_f Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 trzeba sie wstrzymać z ogłoszeniami coś sie dzieje niedobrego Quote
olenka_f Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 wczoraj zauważyłam nowe guzy a na szyi ma rane w miejscu gdzie był guz, nie ma mowy o jakiejś walce bo ona nigdy się nie gryzie zresztą nie ma z kim, zachaczyć w tym miejscu też nie bardzo, zresztą te guzy podskórne są , wygryźć też nie mogła jutro rano będę po nocy i od razu jade ok 11 będę pewnie wracać to zaraz napiszę Quote
olenka_f Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 wszystko ok to brodawki a rana to stan zapalny skóry Quote
Czesio26 Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 witam zastanawiam sie dlaczego panie które zobowiązały sie opiekować AGĄ nie mają zamiaru wiedzieć co z tym pieskiem sie dzieje . Zapewniały ze wszelkie koszty związane z żywieniem oraz leczeniem bedą pokrywać tym czasem jak dotąd Aga dostała jedynie 100 zł coś nie pokrywają sie ich obietnice z rzeczywistością Quote
malagos Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Rzeczywiście, wyglada na to, ze Oleńka została sama z problemem i psem .... Quote
olenka_f Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 malagos napisał(a):Rzeczywiście, wyglada na to, ze Oleńka została sama z problemem i psem .... ale jest zdrowa Małgosiu a tak się bałam:lol: Quote
malagos Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 no nie zpupełnie zdrowa, bo przeciez ciagle coś sie dzieje, biegasz po lekarzach, wydajesz forsę, zywisz ją itp. Choć podniosę, bo finansowo sie przygotowuję na "tymczasika" zOstrowi, leczenie i sterylkę... Quote
olenka_f Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 ale za lekarza nie płacę, wszystko jest na fakture:lol: Quote
Iza i Avanti Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Ooooooooooooooooopsa! Szukamy domku stałego !!!! Quote
AgaiTheta Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Coś tu chyba jest nie tak!!! Ola ma mój nr telefonu, jeżeli ma jakieś pretensje to prosze o telefon. Jej jakie to szczęście, że my ludzie nigdy nie chorujemy, że jestesmy na necie 24 h/dobe, że mamy na wszystko czas! Ostatni moj wpis na tym forum! Życze wszystkim powodzenia! Ola dzisiaj zadzwonie, mam nadzieje, że tym razem odbierzesz. Quote
malagos Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 AgaiTheta napisał(a):Coś tu chyba jest nie tak!!! Ola ma mój nr telefonu, jeżeli ma jakieś pretensje to prosze o telefon. Jej jakie to szczęście, że my ludzie nigdy nie chorujemy, że jestesmy na necie 24 h/dobe, że mamy na wszystko czas! Ostatni moj wpis na tym forum! Życze wszystkim powodzenia! Ola dzisiaj zadzwonie, mam nadzieje, że tym razem odbierzesz. nie rozumiem? Co sie stało? :oops: Quote
olenka_f Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 malagos napisał(a):nie rozumiem? Co sie stało? :oops: nie wiem :roll: Aga jest wesolutka, ranka na szyi nie bardo się goi, smaruje lorindenem ale coś nie chce działać gada jak gadała a zagada jak nie chce iść na spacer z nią bo np leje deszcz :evil_lol: zjada sporo ale aż tak nie tyje , z jej energią do szaleństw to chyba normalne :lol: Quote
olenka_f Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 teraz widzicie kto demoluje mi ogród Quote
akucha Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Ho, ho!!! Poprawiła się dziewczyna, ale piękna jest!!! :multi: Olenko, jakie demolują? Masz juz skopane na wiosne przecież. Quote
Recommended Posts