olenka_f Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 jest duża poprawa, zaczyna się bawić z kupą tak sobie - ma bardzo luźną i bez krwi dostajemy na to leki ale powoli nam to pomaga, daję jej kurczaka i ryż i marchew powinno być dobrze a nie jest kaszel bardzo osłabł, te gluty zielone już nie wykasłuje ale woda z nosa nadal leci, jutro idziemy do wet Quote
malagos Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 I co powiedzial lekarz? Jaki antybiotyk pies dostaje, o ile dostaje? Quote
olenka_f Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 antybiotyk w zastrzyku, zapytam o nazwę jest duża poprawa , pytałam wet czemu ona tak popiskuje ciągle a wet mówi że to raczej jej natura taka liże i popiskuje - może tak już jest jutro ostatni antybiotyk i wszystkie badania robimy Quote
Iza i Avanti Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Sunieczka na pierwszą... A ja zapraszam na boksiowe bazarki... Quote
olenka_f Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 z Agą dobrze nawet bardzo dobrze, ze wszystkim sobie poradziłyśmy, Aga kuleje na prawą przednią łapkę tzn idzie dobrze a za moment zaczyna kuleć i tak dzień dwa i mija - niby mówią że jest wszystko ok ale coś mi się to nie podoba ona tego guza ma obtartego bo kładzie się na plecach i się drapie - zagadka ze schronu rozwiązana Aga broi robi podkopy pod sąsiadów i sąsiadce przesadziła kwiatki a ta się darła - ale my nie lubimy tej sąsiadki i jej kwiatków:diabloti::diabloti: Quote
olenka_f Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 jak ten pies dyskutuje to można pęc ze śmiechu :evil_lol: Quote
Aga - Czakra Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Ola - jak wygląda kwestia ogłoszeń? Quote
kaerjot Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Mam doła i nie mogę się skupić na pracy, to se pohopam. Quote
olenka_f Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 malagos napisał(a):olu, jak tam boksia? zdrowa kochana brojarka :loveu::evil_lol: Quote
malagos Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 no to kamień z serca.... Jak jej zdrowie, przeszły te gluty i inne okropieństwa? Quote
AgaiTheta Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Ola poprosze o zdjecia Agi. Pora ja zaczac oglaszac. Quote
żywa Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 buttony - cegiełki na boksie z BwP http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=106483 Quote
Recommended Posts