Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 278
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale cos trzeba z nia zrobić. Pomyśl Ola. Może z ta Warszawą wypali. Ja na razie w kwestii transportu nie bardzo moge pomóc. Kolega, który przekazywał Hektora jest powaznie chory.

Posted

Nie mamy miejsca, w tej chwili musimy wybierac, którego psa bierzemy ;(

Jeżeli znajdziemy transport dla Sandry (DT u olenka_f) do Warszawy to Agę może Ola by wzieła na DT i leczyla w gabinecie.

Ola wzięlabyś ją?

Posted

Mogę ją wziąść ale do budy ! U nas mamy już 2 psy od Ryby, jeden pojedzie do nowego domu ! Z Agą rozmawialam na jej temat. Myśli jak jej pomóc ale trudno o tymczasy . Nasz hotel jest tani ale tu potrzeba pieniędzy na leczenie i nikt nie wie co jej dolega.

Posted

jest już u mnie ( jestem co chwilę oblizywana prze nią) śmierdzi okropnie , w schronie dali ja bez smyczy, obroży , najpierw stwierdzili że ma 8 lat i za 2 padnie, potem że ma 2 a w książeczkę wpisali 4 , no więc ile Aga ma lat?
Aga bardzo co chwile włazi na kolana, guzów prócz tego jednego ma jeszcze kilka małych, kapie jej z nosa strasznie ale takiego kaszlu jak miała póki co nie zaobserwowałam

biegunka koszmarna

Posted

olenka_f napisał(a):
jest już u mnie ( jestem co chwilę oblizywana prze nią) śmierdzi okropnie , w schronie dali ja bez smyczy, obroży , najpierw stwierdzili że ma 8 lat i za 2 padnie, potem że ma 2 a w książeczkę wpisali 4 , no więc ile Aga ma lat?
Aga bardzo co chwile włazi na kolana, guzów prócz tego jednego ma jeszcze kilka małych, kapie jej z nosa strasznie ale takiego kaszlu jak miała póki co nie zaobserwowałam

biegunka koszmarna

Jak dobrze, że już nie w schronisku...

Posted

nie ważne ile ma lat - widziałyśmy ją dzisiaj w schronie - wyglądała koszmarnie z tym zielonym glutem na paszczy.
Ola, a kotka w biurze widziałaś?
Dziunia tez coś nie tak - nie poznała mnie dzisiaj...