olenka_f Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 afera zaszkodzi tylko zaszkodzi, Agą sie ja zajmuję i nie chcę żadnych kółek wokól niej:angryy: Quote
kaj-ka Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Ale cos trzeba z nia zrobić. Pomyśl Ola. Może z ta Warszawą wypali. Ja na razie w kwestii transportu nie bardzo moge pomóc. Kolega, który przekazywał Hektora jest powaznie chory. Quote
AgaiTheta Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Nie róbcie afer, szukamy rozwiazania. Quote
Aga - Czakra Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Aga ma allegro, na trójmiejskich też jest - ogłoszenie Ola dawała wszystko normalne - że pies, że schron... ja jęczałam o Micia, al też nie za mocno, bo się bałam tego samego, czego Ola się obawia Quote
olenka_f Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 Czesio26 napisał(a):mądra z Ciebie kobieta Aga ;) zgadzam się :loveu::loveu: Quote
olenka_f Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 szukajmy jej domku ona tam nie przeżyje Quote
malagos Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Nie wiedzialam, że jest w tak cieżkim stanie :-o :-( Nikt jej tymczasu nie moze zapewnić? ........ Quote
Iza i Avanti Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 AgaiTheta? Czy ona jest pod opieką BWP? Jeśli nie, to czemu??? Nie dałoby rady jej zabrać? Quote
AgaiTheta Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Nie mamy miejsca, w tej chwili musimy wybierac, którego psa bierzemy ;( Jeżeli znajdziemy transport dla Sandry (DT u olenka_f) do Warszawy to Agę może Ola by wzieła na DT i leczyla w gabinecie. Ola wzięlabyś ją? Quote
AgaiTheta Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Iza wstąp na forum BwP zobaczysz ile mamy w tej chwili boksi pod opieką BwP :placz: Quote
Iza i Avanti Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Aguś! Widziałam :-( I ręce mi opadają.... A bazarki tak ciężko schodzą... Quote
malagos Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Jezoo, ja tez jestem wstrząśnieta. Olu, w Tobie nadzieja :-( Quote
basia0607 Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Mogę ją wziąść ale do budy ! U nas mamy już 2 psy od Ryby, jeden pojedzie do nowego domu ! Z Agą rozmawialam na jej temat. Myśli jak jej pomóc ale trudno o tymczasy . Nasz hotel jest tani ale tu potrzeba pieniędzy na leczenie i nikt nie wie co jej dolega. Quote
AgaiTheta Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Aga pakuj się :D dzisiaj zabieramy Cie dziewcze :multi: Quote
olenka_f Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 jest już u mnie ( jestem co chwilę oblizywana prze nią) śmierdzi okropnie , w schronie dali ja bez smyczy, obroży , najpierw stwierdzili że ma 8 lat i za 2 padnie, potem że ma 2 a w książeczkę wpisali 4 , no więc ile Aga ma lat? Aga bardzo co chwile włazi na kolana, guzów prócz tego jednego ma jeszcze kilka małych, kapie jej z nosa strasznie ale takiego kaszlu jak miała póki co nie zaobserwowałam biegunka koszmarna Quote
Jagoda1 Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 olenka_f napisał(a):jest już u mnie ( jestem co chwilę oblizywana prze nią) śmierdzi okropnie , w schronie dali ja bez smyczy, obroży , najpierw stwierdzili że ma 8 lat i za 2 padnie, potem że ma 2 a w książeczkę wpisali 4 , no więc ile Aga ma lat? Aga bardzo co chwile włazi na kolana, guzów prócz tego jednego ma jeszcze kilka małych, kapie jej z nosa strasznie ale takiego kaszlu jak miała póki co nie zaobserwowałam biegunka koszmarna Jak dobrze, że już nie w schronisku... Quote
iwop Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 jej... dziewczyny te guzy mnie martwią...:shake: Quote
Aga - Czakra Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 nie ważne ile ma lat - widziałyśmy ją dzisiaj w schronie - wyglądała koszmarnie z tym zielonym glutem na paszczy. Ola, a kotka w biurze widziałaś? Dziunia tez coś nie tak - nie poznała mnie dzisiaj... Quote
malagos Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Jak ona sobie radzi z tym glutem? Ma apetyt? Żeby tylko udało sie zatrzymać tę sraczusię.... Quote
Recommended Posts