Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 278
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wiesz, Ola - Szyszka i Antoś to prawie jak Czesio, więc nic im z jego strony nie grozi...
ale Aga? - toż to całe życie przed nią!!!
Stoi bidula razem z pozostałymi i czeka na swojego wybawcę. Niekoniecznie rewolucja, ale jakiś mały domek chociaż...

Posted

Aga - Czakra napisał(a):
wiesz, Ola - Szyszka i Antoś to prawie jak Czesio, więc nic im z jego strony nie grozi...
ale Aga? - toż to całe życie przed nią!!!
.

:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:

Posted

Aga jest chora nawet bardzo
kaszle i wymiotuje tyn co odkaszlnie , co kilka kroków znaczek Agusi :placz::placz::placz: biegunka krwawa nadal :placz::placz::placz:
koleżanka powiedziała - ty ją szybko wyciągaj bo za tydzień nie będziesz miała z kim iść na spacer:placz::placz::placz:
a ja nie mam jak jej wyciągnąć - nie mam gdzie :placz:

Posted

Leczona w schronie? Ona jest w tym schronie ze wszystkiego wyleczona a szczególnie z wiary w człowieka. Aga dzisiaj kaszlała i wypluwała ropna zielona wydzielinę. Co kawałek zostawiała po sobie ślady. Jak nie kupe z krwia to ropna wydzieline. Wyglada jak gruźlik w ostatnim stadium choroby. A pokazac wetowi,że jest chora to moze juz nie miec szans na wyzdrowienie. Bokser w budzie na ogólnym wybiegu przy temperaturach -23stC bo taka była u nas temperatura odczuwalna nie moze byc zdrowy. A do tego jak robiła kupe to wychodziło jej coś dziwnego przekrwionego z tyłka. Nie mam pojecia co to moze byc ale nie wygladało to normalnie.Ona w ogóle wyglada coraz gorzej. Jest chuda ma guza kaszle ropą i wali kupa z krwią.

Posted

Szok! Co za schron, a w telewizji tak dobrze gadają... :shake:
Nie mogę pomóc, niestety, ale okrutnie szkoda mi boksi :-(

Dziewczyny, a wrzućcie ją na trójmiejskie, opiszcie sytuację, może jak ludzie zaczną do schronu dzwonić, to pomogą jej. Napiszcie anonimowo, że widziałyście dziś chorego psa...

Posted

pewnie śluzówka uszkodzona jak u Micia. Może ma anginę...
ale dywagować nie ma co - nic jej to nie pomoże
Ola - dzwoń do schronu, że są ludzie zainteresowani Agą, ale psa z zielonym glutem i czerwoną kupą na pewno nie wezmą - więc trzeba by ją chyba troche wyprowadzić z tego... tak nieśmiało taki masz pomysł.
a co z warszawą dla Agi?