Iza i Avanti Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 hopsiaj bidulko na pierwszą... Błagamy o domek.. Quote
AgaiTheta Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Kombinujcie rano by zabrać ją z Hektorem. Quote
Iza i Avanti Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 oooooooooooooooooooooooopsa! I co? Jedzie z Hektorkiem? Quote
Iza i Avanti Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Zapraszam na bazarek- dodałam ciekawe rzeczy! :smile: Quote
olenka_f Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 ona ma , Aga Czakra robiła http://www.allegro.pl/show_item.php?item=293065746 Quote
Aga - Czakra Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 ja tylko napisałam - siostra wystawia Quote
olenka_f Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 [quote name='Aga - Czakra']ja tylko napisałam - siostra wystawia[/quote] ale jak napisałaś :loveu::loveu::loveu: Quote
olenka_f Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
Aga - Czakra Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 w schronie lepiej niż w zoo, w którym Czesio karmił zwierzaki i uwalniał słonia... Quote
olenka_f Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 widzę Aguś że z Łukaszem do fan clubu Czesia należysz:evil_lol: Quote
Aga - Czakra Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 ty go lepiej od psów z dala trzymaj:diabloti: Quote
olenka_f Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 powiedz to Szyszce i Antosiowi :eviltong: Quote
Aga - Czakra Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 wiesz, Ola - Szyszka i Antoś to prawie jak Czesio, więc nic im z jego strony nie grozi... ale Aga? - toż to całe życie przed nią!!! Stoi bidula razem z pozostałymi i czeka na swojego wybawcę. Niekoniecznie rewolucja, ale jakiś mały domek chociaż... Quote
olenka_f Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 Aga - Czakra napisał(a):wiesz, Ola - Szyszka i Antoś to prawie jak Czesio, więc nic im z jego strony nie grozi... ale Aga? - toż to całe życie przed nią!!! . :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
Iza i Avanti Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 hooooooooooooooooooooooooooooooooooopsa Quote
olenka_f Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 Aga jest chora nawet bardzo kaszle i wymiotuje tyn co odkaszlnie , co kilka kroków znaczek Agusi :placz::placz::placz: biegunka krwawa nadal :placz::placz::placz: koleżanka powiedziała - ty ją szybko wyciągaj bo za tydzień nie będziesz miała z kim iść na spacer:placz::placz::placz: a ja nie mam jak jej wyciągnąć - nie mam gdzie :placz: Quote
akucha Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Olenko, a ona nie jest w schronie leczona??? Quote
kaj-ka Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Leczona w schronie? Ona jest w tym schronie ze wszystkiego wyleczona a szczególnie z wiary w człowieka. Aga dzisiaj kaszlała i wypluwała ropna zielona wydzielinę. Co kawałek zostawiała po sobie ślady. Jak nie kupe z krwia to ropna wydzieline. Wyglada jak gruźlik w ostatnim stadium choroby. A pokazac wetowi,że jest chora to moze juz nie miec szans na wyzdrowienie. Bokser w budzie na ogólnym wybiegu przy temperaturach -23stC bo taka była u nas temperatura odczuwalna nie moze byc zdrowy. A do tego jak robiła kupe to wychodziło jej coś dziwnego przekrwionego z tyłka. Nie mam pojecia co to moze byc ale nie wygladało to normalnie.Ona w ogóle wyglada coraz gorzej. Jest chuda ma guza kaszle ropą i wali kupa z krwią. Quote
akucha Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Szok! Co za schron, a w telewizji tak dobrze gadają... :shake: Nie mogę pomóc, niestety, ale okrutnie szkoda mi boksi :-( Dziewczyny, a wrzućcie ją na trójmiejskie, opiszcie sytuację, może jak ludzie zaczną do schronu dzwonić, to pomogą jej. Napiszcie anonimowo, że widziałyście dziś chorego psa... Quote
Aga - Czakra Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 pewnie śluzówka uszkodzona jak u Micia. Może ma anginę... ale dywagować nie ma co - nic jej to nie pomoże Ola - dzwoń do schronu, że są ludzie zainteresowani Agą, ale psa z zielonym glutem i czerwoną kupą na pewno nie wezmą - więc trzeba by ją chyba troche wyprowadzić z tego... tak nieśmiało taki masz pomysł. a co z warszawą dla Agi? Quote
Recommended Posts