olenka_f Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 Neris napisał(a):Nie dostała nic przeciwbólowego? Może płacze bo narkoza czasami wywołuje coś w rodzaju halucynacji. Szkoda że nie wycięli wszystkiego za jednym zamachem, ale pewnie nie było można... dostała przeciwbólowe wszystkiego na raz nie mozna bo to bardzo silna ingerencja była i rozległa operacja nie chciał lekarz aż tak ją męczyć Quote
olenka_f Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 [quote name='Neris']Coś więcej niż sama sterylka, więcej wycięli?[/quot nie nic o tym nie wiem ma wielki sef a macica była powiększona ale nie jak przy ropomaciczu to stan zapalny Quote
kaerjot Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Biedna Agunia. Niech wszystko będzie dobrze, proszę. Quote
Jagoda1 Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Zdrowiej, Agusiu, "olenko_f:calus:" trzymam kciuki... Quote
olenka_f Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 dostała dziś antybiotyk i przeciwbólowe jutro znów i w piątek mam nadzieję ostatni z pupki póki co ropa nie cieknie :multi: Agusia już lepiej, nie płacze tyle choć dziś cały dzień prawie śpi Quote
akucha Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 O żesz... ale się biedactwo nacierpiało :shake: Ze też to musiało być aż tak dramatycznie. Biedna mała, tak mi jej szkoda. Ucałuj ja ode mnie w ten fafluniasty pychol, trzymam mocno za jej zdrowie! Niech śpi i odpoczywa, niech nic już nie boli! Quote
olenka_f Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 Agunia jest bardzo bardzo słaba nic nie je, troszkę pije ,ciągle śpi :shake: Quote
brazowa1 Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 niedobrze.Masz Olenko,w razie czego transport do weta?.... Quote
olenka_f Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 no z tym transportem to tak mało fajnie, jutro znów chyba taksówką jadę ale wczoraj mój tata nas woził Quote
brazowa1 Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 pare dni temu kasia25 widziala sie z olenka i poznala Age,wrocila zakochana w tej suczce :) Oleńko,co ze zdrowiem? Quote
olenka_f Posted May 26, 2008 Author Posted May 26, 2008 brazowa1 napisał(a):pare dni temu kasia25 widziala sie z olenka i poznala Age,wrocila zakochana w tej suczce :) Oleńko,co ze zdrowiem? jest dobrze no może ciut za dużo rozpieszczona ;);) Quote
Kasia25 Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Wszystkie psiaki Oleńki są kapitalne! Miłe, towarzyskie, wychuchane i dobrze wychowane:lol: Ale Agusia to taka suczka, która robi wrażenie, swą dobrocią. Rozdaje buziaczki, wtula się człowieka i bardzo lubi mizianie. A co najfajniejsze w niej , ona w swych prośbach o głaskanko nie jest nachalna. Przysadzie, popatrzy i gdy zaczynasz ją głaskać wtula się całym swoim, niemałym ciałkiem:lol: Pięknie podaje obie łapki, sama z siebie. No i lubi porozmawiać! Oczekiwanie...... Oczekiwanie się przedłuża.. smakuje, wszystkim... ...cha cha cha, pies by się uśmiał.. Quote
olenka_f Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 można się w niej zakochać, nie? :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Jagoda1 Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Cuudna Dziewczynka!:loveu: Od dłuższego czasu boksinka ma obserwatora, mam nadzieję, że to nie tylko gapowicz. Dodałam ostatnie zdjęcia, wraz z "charakterystyką". http://www.allegro.pl/show_item.php?item=368561295 Sunieczka ma u mnie allegro "do skutku"...;) Quote
Recommended Posts