Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 278
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kaj-ka napisał(a):
Czyli Ty Ola byłas dzisiaj w schronie? A nie pochwaliłas się jak rozmawiałyśmy. Co z małym koteczkiem?

ja nie byłam w schronie o kotku nic nie wiem :shake:

Posted

na wejściu do schronu psy są szczepione na choroby zakaźne, przy wyjściu ze schronu jeszcze raz i dodatkowo wścieklizna. Tak przynajmniej było z Majką...
Chociaż jak Mleka odbierali to nie pamiętam, żeby do biura z nim wchodzili...
Czy myślisz o czymś złym?
My jutro wybieramy się - ale mamy też swoje zwierzaki, w tym stare i chore, mamy jakieś szczególne środki ostrożności zastosować? Ja nie wnoszę tych ciuchów tam gdzie są moje psy, zmieniam buty - ale w samochodzie jadę w schroniskowych. A wczoraj byłam w normalnych...
dobra, bez paniki...
moja Gojka jak zombie już jest - nieszczepiona...

Posted

sunia czuje sie pewnie lepiej niż w schronie, wtula się , liże co chwile ręce, nadal ma tą biegunkę z krwią i chyba straszny katar bo ciurkiem z nosa leci.
pojedziemy do weta dopiero we wtorek , bo po pierwsze mam rozmowy w sprawie pracy a po drugie dopiero wtedy będę dysponować kasą.

Posted

Ola na leczenie przecież dajemy pieniązki, czy ja moge z Twoim wetem pogadac, ustalić przelew? Skoro podjelismy sie opieki nad Agą, to będzie miala wszystko! Jak potrzebujesz pomocy w transporcie czy czymś takim to tez mów, Aga ma mieć opiekę na maxa.

Musi być dobrze!

Posted

Oleńko, nie czekaj z tą wizytą do wtroku... Dziś dopiero sobota, a biegunka strasznie wyniszcza. I pisz co u boksi. Czy jakieś leki dostaje i czy ma apetyt.

Posted

z biegunką sobie poradziliśmy, Aga ma zapalenie górnych dróg oddechowych i dostaje antybiotyki co dwa dni zastrzyk
w czwartek będzie specjalista ale już teraz wet mówiła że guza trzeba ciąć bo on sie powiększa
w czwartek będzie robiony komplet badań
Aga ma szmery pod tchawicą ale to chyba od tego zapalenia ma duże węzły chłonne
jak się czuje Aga ? nie wiem.
na spacerze biega, w domu kiedy wracam skacze i wita się ale za raz po tym kładzie się, ogólnie ona lubi jak siedzę obok ona leży i ciągle liże po rekach - mam 2 boksery i Aga inaczej sie zachowuje, nie bawi się .
Serce osłuchowo jest ok

Posted

Ona sie nie bawi bo jest chora. To, ze jest chora to wiadomo było od dawna. Kaszel sraczka i piana z pyska. Dobrze, ze jest teraz w dobrych rękach. Ma Olę i świetnych weterynarzy.

Posted

Aga dostała dziś eksmisję do Agi( mojej córki) a to dlatego że będzie miała łóżko tylko dla siebie no i Agi
ze mną śpi jeszcze Antoś i Basko a Agunia musi spać pod kołdrą bo inaczej trzęsie się i piszczy jej póki co nie jest do zabawy to i tam sobie w spokoju powypoczywa
nie widzę jak na razie poprawy ani w kaszlu ani w katarze no ale to początek antybiotyku
jutro zrobimy badania na pasożyty bo ma rozwolnienie znowu bez krwi i bez takiej wody jaka była ale bez zmiany karmy rozwolnienie to niepokojące

Posted

Aga nie chce spać u mojej córki, płacze więc śpi ze mną
dalej dostajemy antybiotyk , dostaliśmy leki na kupę nie jest tak źle jak było ale jest nie dobrze
Aga nadal osowiała choć wiecznie wtulona, to pies ideał :loveu: