olenka_f Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Aga może ma rok, to przekochana dziewczynka, bardzo grzeczna Ma guza wielkości mandarynki, jakiego rodzaju to guz nie wiem pytałam wet ale..........:shake: Nie jest sterylizowana To dziecko jeszcze.....:placz::placz::placz::placz: Jest zmiana stanu zdrowia Agi. Teraz nie tylko guz jej dokucza, doszedł koszmarny kaszel z wydzieliną i biegunka z krwią.:placz::placz::placz::placz::placz: Ta dziewczynka długo w schronisku nie pożyje:placz::-(:placz::-(:placz::-( Quote
akucha Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Ten guz obtarty jest, może ją to swędzi? Quote
olenka_f Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 Aga wiecznie w budzie siedzi,jest bardzo uległa a tam z nią takie dwa łobuzy co ją biją ona jest bardzo grzeczna i przytulaśna,niestety z powrotem zawsze muszę ją wnieść :placz: Quote
olenka_f Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 akucha napisał(a):Ten guz obtarty jest, może ją to swędzi? przy mnie się nie drapała ani razu Quote
akucha Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 O coś musi to obcierać, bo ślad jest wyraźny. Quote
Aga - Czakra Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Nie miałam przyjemności spacerować z Agą, ale widziałam jak Olę ciągnęła za sobą. Żywiołowa, spontaniczna, ale ma reakcje lękowe na gwałtowne gesty, krzyki. oczywiście jak nasze wszystkie psiaki Aga - moja imienniczka, jest pod skrzydłami "Irasiad - na ratunek" http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=101390 Quote
Aga - Czakra Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Moja 17-letnia karelka też ma takie narośla o różnym pochodzeniu. Jedne to tłuszczaki, drugie niewymawialne, ale włos na nich nie rośnie i skóra jest właśnie tak zmieniona - czarna, ajkby lekko zrogowaciała, ale nie drapie się, nie swędzi ją, razem z guzem zmienia się chyba struktura skóry i obumierają mieszki włosowe. Ona ma jeszcze na lewym boku gózka, w okolicach ostatniego żebra. Ten góz jest twardy i chyba gorszy od tego dużego Quote
olenka_f Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 no i na dobranoc jeszcze raz w górę , może sie ktoś zakocha :placz::placz::placz: Quote
olenka_f Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 ciebie też nikt poznac nie chce :-( Quote
olenka_f Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 Aguniu obyś znalazła dobry kochający domek :loveu: Quote
olenka_f Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 przypominamy się w sylwestrowy wieczór Quote
Aga - Czakra Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 w sylwestrowy wieczór to nikt głowy do psów nie ma. Mam tyko nadzieję, że potem los sie odmieni. Czy Aga boi się strzałów? Kaloszek nie bał się strzałów aż do dzisiaj. Przeżył traumę w lecznicy - a w drodze powrotnej jakiś debil rzucił nam świszczące petardy pod nogi. Teraz leży pod biurkiem i sapie... taki duży a taki tchórz. Szczerze mówiąc - powinniśmy go wymienić, jak buty w sklepie, ale widocznie nie jesteśmy dość dobrymi zawodowcami, i Kalosz będzie dalej sapał... Quote
olenka_f Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 jesteście cudownymi ludźmi i dlatego Kalosz może sobie posapać :loveu: Aga nie wiem czy się boi wiem tylko że bardzo nie chce tam być :placz: Quote
Aga - Czakra Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Troszkę mu już przeszło. Leży tu koło nas zwinięty w precelek i okiem łypie, co tam o nim piszemy. Nawet nie za każdym strzałem głowę podnosi. Mieliśmy kiedyś samojeda, któremu wrzucono petardę do kojca. w okresie wzmozonego petardowania pies nie wychodził nawet na spacery o zmroku, bo i tak ze stresu nie był w stanie załatwić się. To było lata temu i nie było takich leków jak dziś. Kiedyś na spacerze w porę zauważyłam imprezowiczów szykujących się do odpalenia petard i w ostaniej chwili złapałam Savka za grzywę. Pogryzł mnie ze strachu, ale przynajmniej nie uciekł na drugi koniec miasta... Quote
olenka_f Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 jej też nikt nie chce dać szansy??????????????????????????/ Quote
Aga - Czakra Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Ola, a może dla całej trójki boksiowatej zrobimy zbiorcze allegro? Może też być dla każdego osobno - tylko napisz treść. Quote
olenka_f Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 coś będe myśleć tylko niech troche to zamieszanie w kebabie opanuje :roll: Quote
Celina12 Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Brawo Oleńko....wstawiłaś pierwsze swoje zdjęcie prawda???? Quote
olenka_f Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 Celina12 napisał(a):Brawo Oleńko....wstawiłaś pierwsze swoje zdjęcie prawda???? pierwsze ale fajnie że umiem :multi: Quote
Aga - Czakra Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 no, nie całkiem na psy zeszłaś... a na drugim zdjęciu, to Aga pokazuje nam, co o nas myśli. Quote
Recommended Posts