Deirdre Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Nesjana, widziałam , muszę sie zebrać i odpisac ;) dziecię zgrabne ja bym mu tylko jeszcze ucha w górę (ale ja mam manię usznodogórną :D ) a jaki ma dłuugi pyszczek :loveu: - śliczny! mnie otacza masa (haha, znaczy troszkę ale jak na tutejsze możliwowści to już masa :lol: ) grzywców krótkopyskich, brzydkie toto , bleeeeeeeee no ale co kraj to zwyczaje i gusta..... ja tam wole moje śliczności o równie długim pysiulku co nomen omen hiszpańsko imienny puchatek! :p Quote
magdola Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 [quote name='Deirdre']zamiast podawac imie nazwisko i adres po prostu podaj przydomwk hodowli :) znalazłam - to Chrustowianki.... a dlaczego tak dziwnie mają psiaki imiona zapodane na registry?? nie ma deyzji co do pierwszej litery??? Chinese Crested Dog - dogs bred by "Chrustowianki" Ja taka zakręcona jestem...:shake: Deirdre jest pierwsza litera, ale "polska" czyli Ł :lol: Śmieszne ale każdy ma swoje...:cool1: Może Chrustowianki chciały być unikatowe...:evil_lol: Nasze szczęście aktualnie: http://img21.imageshack.us/img21/7453/dsc00027q.jpg Quote
Ilka21 Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 u mnie też pzrez chwilę były same literki i przydomek bo jescze nie wiedziałam komu jakie dać i to się zdarza albo czasami jak nie wiadomo jak szczeny miały na imię a ktoś wie,ze był taki miot i tyle szczenków było Quote
Ilka21 Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 mortikia moje są na moim wątku w galerii Toffi,Molli i Bodzio i Przyjaciele;) Quote
magdola Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Kochani Nie wiem czy to nie za szybko, ale nie możemy pogodzić się ze stratą naszego Słoneczka i pilnie szukamy suni pp. W domu jest tak pusto.. Obdzwoniłam kilkanaście hodowli i na razie nic... Może ktoś z Was coś wie... Jeszcze niedawno bło tutaj sporo maluchów, a na razie szukamy dalej i czekamy... Nic pochopnie. Quote
Ilka21 Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 a co się stało z twoją, bo ja jakoś nie w temacie.Wiem,ze z innego forum dziewczyna chciała odsprzedać swoje dwie suczki pp. Quote
magdola Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Dziękuję wam za pamięć. Jak dobrze pójdzie to niedługo zamieszka z nami śliczna panienka. Resztą pochwalę się jak juz będzie z nami, aby nie zapeszyć:) Quote
ecencia Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 A to moja maleńka Zara:) http://zapodaj.net/a7be00964bf5.jpg.html niestety nie udaje mi się wkleić zdjęcia Quote
Ilka21 Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 śliczna, a moze powiesz coś o niej więcej? Quote
ecencia Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Zara ma prawie 10 tygodni, pochodzi z hodowli Pastoral i jej rodowodowe imię to Sycylia, jest bardzo wesoła, odważna i rozbrykana. Quote
Ilka21 Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 tak myslałam,że to czarne diablątko to od Romki;) Quote
Joanna Karasiewicz Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 ecencia napisał(a):A to moja maleńka Zara:) Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! Zapodaj swoje zdjęcia znajomym! niestety nie udaje mi się wkleić zdjęcia Śliczna sunia, oby dobrze sie chowała i przynosiła swoim właścicielom wiele radości :lol: Quote
Aiste Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Witamy po przerwie :-) Przedstawiam najmłodszego członka naszej rodzinki : Korbowa - Korbowski Nadobnisie i koczkodany . W domku Korbka :-) Korbka :multi: I jeszcze jedno . Quote
Recommended Posts