Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nesjana, widziałam , muszę sie zebrać i odpisac ;)

dziecię zgrabne ja bym mu tylko jeszcze ucha w górę (ale ja mam manię usznodogórną :D ) a jaki ma dłuugi pyszczek :loveu: - śliczny! mnie otacza masa (haha, znaczy troszkę ale jak na tutejsze możliwowści to już masa :lol: ) grzywców krótkopyskich, brzydkie toto , bleeeeeeeee no ale co kraj to zwyczaje i gusta..... ja tam wole moje śliczności o równie długim pysiulku co nomen omen hiszpańsko imienny puchatek! :p

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Deirdre']zamiast podawac imie nazwisko i adres po prostu podaj przydomwk hodowli :)
znalazłam - to Chrustowianki....

a dlaczego tak dziwnie mają psiaki imiona zapodane na registry?? nie ma deyzji co do pierwszej litery???
Chinese Crested Dog - dogs bred by "Chrustowianki"

Ja taka zakręcona jestem...:shake: Deirdre jest pierwsza litera, ale "polska" czyli Ł :lol: Śmieszne ale każdy ma swoje...:cool1: Może Chrustowianki chciały być unikatowe...:evil_lol: Nasze szczęście aktualnie:
http://img21.imageshack.us/img21/7453/dsc00027q.jpg

Posted

u mnie też pzrez chwilę były same literki i przydomek bo jescze nie wiedziałam komu jakie dać i to się zdarza albo czasami jak nie wiadomo jak szczeny miały na imię a ktoś wie,ze był taki miot i tyle szczenków było

• 1 month later...
  • 1 month later...
Posted

Kochani
Nie wiem czy to nie za szybko, ale nie możemy pogodzić się ze stratą naszego Słoneczka i pilnie szukamy suni pp. W domu jest tak pusto.. Obdzwoniłam kilkanaście hodowli i na razie nic... Może ktoś z Was coś wie... Jeszcze niedawno bło tutaj sporo maluchów, a na razie szukamy dalej i czekamy... Nic pochopnie.

Posted

Dziękuję wam za pamięć. Jak dobrze pójdzie to niedługo zamieszka z nami śliczna panienka. Resztą pochwalę się jak juz będzie z nami, aby nie zapeszyć:)

• 2 months later...
  • 6 months later...
Posted

Witamy po przerwie :-)
Przedstawiam najmłodszego członka naszej rodzinki : Korbowa - Korbowski Nadobnisie i koczkodany .
W domku Korbka :-)

Korbka :multi:

I jeszcze jedno .