Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jako że jestem mamą jedynaka:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: mam pytanko. Czy ktoś wpadł na taki pomysł jak ja i mierzył swoje szczeniaki miedzy 9-12 tygodnia życia. Będę wdzięczna za podanie (tutaj lub na PW) pomiarów i wagi w tym przedziale wiekowym lub starsze...

Posted

co do maluchów to nas wczoraj odwiedziła Salsa..juz nie taka malutka i troche zbyt okrąglutka:evil_lol: włos widać ze nie ten, czy bedzie dluzszy nie sądzę ale bynajmniej zgestniał;) Na klatce od spodu ma dosyć łyso no i zadek i tylne łapki tez skromniejsze, za to grzywa.. fiu fiu:loveu:

Kiepska jakość ale wklejam:)

I z mamusią. Kc prezentowala córeczce w jakiej pozycji ją urodziła;) obydwie wyszły wybitnie fotogenicznie:evil_lol:

Posted

Salsa fajna i bardzo włos się jej poprawił a powiem ci,że łapki to nie sa gorzej owłosione od mojej Molly i wogóle mam wrażenie,że nie jest gorzej owłosiona od niej...

Posted

Ilka21 napisał(a):
Salsa fajna i bardzo włos się jej poprawił a powiem ci,że łapki to nie sa gorzej owłosione od mojej Molly i wogóle mam wrażenie,że nie jest gorzej owłosiona od niej...

ja mam nadzieje ze ona jeszcze porosnie szczegolnie na tej klatce i na tych tylnych łapkach bo chcialabym ja wystawic kiedys- choc to bedzie ciezka szkoła bo Salsa strasznie rozpieszczona:cool3: i musi schudnąć o połowe:eviltong: Ale bynajmniej juz sie ustawia na stoliku. Tylko wracajac do wlosa okropny ma ten na tyłku taki twardy i sie wykreca kazdy w inna strone, coś a`la jak niektore grzywki maja na nasadzie ogona. Musze jeszcze zaprosic Starlight- Chili do siebie bo ta w pewnym momencie miala juz wlos dluzszy od mamusi.

• 2 weeks later...
Posted

Anusia&ajlu wszystkie maluchy mają bardzo fajne - wręcz niesamowite - usposobienia i bynajmniej nie zapowiadają się na czarne charaktery :cool3:. Są wesołe (jak każde szczenię) i szalenie otwarte na świat. I co najważniejsze : bardzo grzeczne. Jak na razie niczego się nie "czepiły" i nie mają niszczycielskich zadatków. W przeciwieństwie np do mojego poprzedniego miotu, który bardzo szybko poznał zawartość rogu mojej rodzinnej antycznej otomany:placz::mad:. A piesio, którego wskazałaś jest wręcz chodzącym aniołem!
P.S.
Mam nadzieję, że nie będę żałowała i odwoływała tych słów...:evil_lol:

Posted

Papryczka napisał(a):
nie mam pojęcia, gdzie nogi, nosy, uszy..... czarna plama :lol: :crazyeye::lol:

Miało być więcej czarnego :cool3:;):lol::evil_lol:

Posted

A ja się znów pochwalę. Tym razem zdolnością swoich rąk :cool3:. Dziś fociłam swoje bąble i była akcja 2 w 1 :lol: : sama ustawiałam, trzymałam, fociłam i jeszcze palcem groziłam jak się "draństwa" wierciły :razz:
Moje ustawianie wyszło mało profesjonalnie, ale zawsze to krok do przodu :multi:
Jak mi się uda wypożyczyć jeszcze jedna parę rąk to wtedy bardziej poszaleję :eviltong:
Piesek HL - nie mógł się zdecydować, którą część ciała ma ładniej zaprezentować, więc fotki ma dwie

Piesek PP - można go ustawić, wyjść do sklepu a on nie drgnie :ok:

Suczka PP - chyba jednak uszek nie będę kleiła, albo jedno postawię a drugie nie... na razie nie mogę się zdecydować, hahaha

Suczka HL - niestety to słonko miało dziś swoje zdanie na temat pozowania :nie gluptasie: