Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Agama']czyzby juz mial tylu przyszlych wlascicieli:lol: a babcia zrobi Wam psikusa i go sobie zostawi hi hi[/quote]

Ja limit grzywek przekroczyłam kupując Tasię:evil_lol:więc nawet jakbym chciała to nie mogę. Całe szczęście że mój Arti zakochał się w Antonim od pierwszego spojrzenia, bo dzięki temu nie było protestów i Tony jest mój.

Posted

a tam Aga to sie tylko tak mowi,na usprawiedliwienie wiem ,ze pewnie z pierwszego miotu zostawia sie sobie szczenka:lol: czyli rezerwujesz miejscowke

Posted

[quote name='Agama']a tam Aga to sie tylko tak mowi,na usprawiedliwienie wiem ,ze pewnie z pierwszego miotu zostawia sie sobie szczenka:lol: czyli rezerwujesz miejscowke[/quote]

Dobre. :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Piórka to była boa Zuzki z przebrania na Sylwestra :oops:
O co Wy posądzacie moje dzieci :evil_lol:
A Malwinka to aniołek ,nawet bez skrzydełek - jest super - ogolnie pozytywnie nastawiona do zycia ,wszystko jej sie podoba :loveu:

Posted

Łatki były czarne w dniu urodzenia ,teraz przeszły na rudosci ,ale moim zdaniem rozjasnią sie do kremu .Zaraz poszukam co mam z wczesniejszych zdjec na zblizeniach i wysle Ci na pw.

Posted

[quote name='resuruss']Łatki były czarne w dniu urodzenia ,teraz przeszły na rudosci ,ale moim zdaniem rozjasnią sie do kremu .Zaraz poszukam co mam z wczesniejszych zdjec na zblizeniach i wysle Ci na pw.[/quote]

oki, to czy tu czy na pw, wsio rybka, czekam i dziękuję. :)

Posted

[quote name='meta']czemu na pw :placz: dawaj slicznosci tutaj :loveu:
Na pw poszły zblizenia łatek ,wiec nie wiem czy miałąs ochote patrzec na zblizenie doopki :razz:
Hahahaha te maluchy moje mają tyle fot ,ze na serio nie wiem co wstawic :lol:

jedna z ,moich ulubionych fot :

Ziewanie + haps za pupe

Ze wzgledu na to ,ze malcom nie wolno na początku pstrykac lampą błyskową w oczy ,starałam sie zrobic foty bez lampy korzystając ze słoneczka

:loveu:

Posted

O Phenix malusi :loveu: W tym samym dniu zmajstrowany co moje małuchy .Sliczny jest :loveu:

Moje małe są na etapie nauki jedzenia mięska surowego i jakby miały zęby to bym bez palcow chodziła :evil_lol: