resuruss Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Na stronie nie ma na razie info o miocie ,bo sie z Magą zgrac nie umiemy ;) ,jest 3/3 Quote
maga18 Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 moja wina moja wielka wina :grins: :lol: maluszki słodkie :loveu: Quote
Agama Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 o tego zdjecia z Rotkiem jeszcze nie widzialam:loveu: Quote
miniaga Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 Rotuś mój ulubieniec. Mój, mój, mój..... Quote
Agama Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 czyzby juz mial tylu przyszlych wlascicieli:lol: a babcia zrobi Wam psikusa i go sobie zostawi hi hi Quote
Jolly_Roger Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Malwinka to taki mały aniołek:loveu: tylko skrzydełka jej sie sypią:eviltong: Quote
miniaga Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 [quote name='Agama']czyzby juz mial tylu przyszlych wlascicieli:lol: a babcia zrobi Wam psikusa i go sobie zostawi hi hi[/quote] Ja limit grzywek przekroczyłam kupując Tasię:evil_lol:więc nawet jakbym chciała to nie mogę. Całe szczęście że mój Arti zakochał się w Antonim od pierwszego spojrzenia, bo dzięki temu nie było protestów i Tony jest mój. Quote
Agama Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 a tam Aga to sie tylko tak mowi,na usprawiedliwienie wiem ,ze pewnie z pierwszego miotu zostawia sie sobie szczenka:lol: czyli rezerwujesz miejscowke Quote
Nesjanna Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 rany ............ czysta słodycz :loveu: a on taki niedorostek jeszcze a już upolował kuraka :evil_lol::evil_lol: ?? Quote
miniaga Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 [quote name='Agama']a tam Aga to sie tylko tak mowi,na usprawiedliwienie wiem ,ze pewnie z pierwszego miotu zostawia sie sobie szczenka:lol: czyli rezerwujesz miejscowke[/quote] Dobre. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Agama Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 takie sa realia milosnikow grzywaczy i nie tylko Quote
resuruss Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Piórka to była boa Zuzki z przebrania na Sylwestra :oops: O co Wy posądzacie moje dzieci :evil_lol: A Malwinka to aniołek ,nawet bez skrzydełek - jest super - ogolnie pozytywnie nastawiona do zycia ,wszystko jej sie podoba :loveu: Quote
Deirdre Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Ress, czy ja mogę prosić o zbliżenia na maluchy biało-łaciate? Bo czarne mają sporo portrecików, każdy jeden jak mała Bułka. Ciekawią mnie łaciatki. Quote
resuruss Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Łatki były czarne w dniu urodzenia ,teraz przeszły na rudosci ,ale moim zdaniem rozjasnią sie do kremu .Zaraz poszukam co mam z wczesniejszych zdjec na zblizeniach i wysle Ci na pw. Quote
meta Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 czemu na pw :placz: dawaj slicznosci tutaj :loveu: Quote
Deirdre Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='resuruss']Łatki były czarne w dniu urodzenia ,teraz przeszły na rudosci ,ale moim zdaniem rozjasnią sie do kremu .Zaraz poszukam co mam z wczesniejszych zdjec na zblizeniach i wysle Ci na pw.[/quote] oki, to czy tu czy na pw, wsio rybka, czekam i dziękuję. :) Quote
Agama Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 gdzie bylas jak Ciebie nie bylo-pewnie jakis cudowny wyjazd swiateczno-noworoczny Quote
resuruss Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='meta']czemu na pw :placz: dawaj slicznosci tutaj :loveu: Na pw poszły zblizenia łatek ,wiec nie wiem czy miałąs ochote patrzec na zblizenie doopki :razz: Hahahaha te maluchy moje mają tyle fot ,ze na serio nie wiem co wstawic :lol: jedna z ,moich ulubionych fot : Ziewanie + haps za pupe Ze wzgledu na to ,ze malcom nie wolno na początku pstrykac lampą błyskową w oczy ,starałam sie zrobic foty bez lampy korzystając ze słoneczka :loveu: Quote
Śnieżynka Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Res jak nie wiesz które wstawić to wstawiaj wsyztskie po kolei :D i sie nawet nie zastanawiaj :D my nie wybrzydzamy chcemy wszystkie :D Quote
MOLA Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Jakie cudne szczeniaczki :loveu: prosimy o więcej zdjęć :-) Maluch po Volcano :grins: i nie jest czarny Quote
resuruss Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 O Phenix malusi :loveu: W tym samym dniu zmajstrowany co moje małuchy .Sliczny jest :loveu: Moje małe są na etapie nauki jedzenia mięska surowego i jakby miały zęby to bym bez palcow chodziła :evil_lol: Quote
resuruss Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 :loveu::loveu::loveu: podobna do mojego pieska .Tez wzrokiem zabija :evil_lol: Quote
Recommended Posts