Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Duet Rotek + Zuzka bombowy :loveu:

I równiez zycze malcom z miotu "W" duzo zdrowka, szczescia i sukcesow, niech swojej babci sprawiaja radosc kazdego dnia :) :BIG::new-bday::tort:

Posted

Mlode przeliczne ressuruski :new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::tort::tort::tort::tort::tort:
mam nadzieje ,ze w Chorzowie poznam reszte Rodzinki:loveu::multi:

Posted

maga18 napisał(a):
Duet Rotek + Zuzka bombowy :loveu:

I równiez zycze malcom z miotu "W" duzo zdrowka, szczescia i sukcesow, niech swojej babci sprawiaja radosc kazdego dnia :) :BIG::new-bday::tort:

Podpisuję się pod życzeniami tylko dodam :" niech babci za dużo w domku nie pozjadają". :loveu::lol::Rose::bday:

Posted

:loveu:Jaki śliczny :)
Napisz coś o nim, z jakiej jest hodowli? Ile ma? I wogole jaki jest :)

Beniutek na skonczone 7 miesiecy dostał piszczącego pora który bardzo mu sie podoba mruczy i sie nim bawi:):razz:

Ress dostałas moja wiadomośc-nagranie na gg ze starym dziadkiem Kapryskiem ?

Posted

Nie dostałam ,bo nie mam archiwum na GG :placz:

Ja zaraz zmykam zrobic Malwince jakies new photy ,bo własnie ja wytarmosiłam w wannie :evil_lol: i teraz leży i łypie na mnie jednym okiem obrażona :evil_lol:

Posted

Tofficzek jest nieznanego pochodzenia. Więcej o nim w dziale grzywacze w potrzebie. To ten maluszek, który trafił do hodowli Pastorał. Gdy o nim przeczytaliśmy nie mogliśmy przestać o nim myśleć i tak o to przyjechał do nas i naszego Karatka. Teraz są najlepszymi kumplami. Toffi ma około 3 miesięcy. A może ktoś z forum powie mi o nim coś więcej?