kate8828 Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Ślicznie razem wygladają Aniu, widze że przygotowania do jh idą peeełną parą:lol: A to moje śpiochy Quote
flashka-g Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Chyba wszystkie Yorkofiołki lubia grzywacze;) Quote
Ilka21 Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Kate słodksie chłopaki:loveu: Moja Molly uwielbia zabawy z yorkami i westami, bo one wytrzymuja tempo grzywaczowych zabaw Quote
resuruss Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Dzięki za miłe słowa :loveu: Kate : Kaprys i Benio jak zakochana para.Super ,ze sie tak dogadują :multi: Co do JH to na tej focie im lepiej idzie : Quote
flashka-g Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 MOLA napisał(a):Aniu ta parka na zdjęciach jest świetna:loveu: Ja mysle ze na żywo jeszcze lepsza:evil_lol::diabloti:;) Quote
resuruss Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Dziś maluszki kończa równe 7 miesięcy :loveu::loveu::loveu: Sto lat bączki moje kochane :BIG::BIG::BIG: Quote
miniaga Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 Sto lat dla młodych Resurusków i samych sukcesów!!!! Quote
maga18 Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Duet Rotek + Zuzka bombowy :loveu: I równiez zycze malcom z miotu "W" duzo zdrowka, szczescia i sukcesow, niech swojej babci sprawiaja radosc kazdego dnia :) :BIG::new-bday::tort: Quote
Agama Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Mlode przeliczne ressuruski :new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::tort::tort::tort::tort::tort: mam nadzieje ,ze w Chorzowie poznam reszte Rodzinki:loveu::multi: Quote
Light of Shin-Ra Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 maga18 napisał(a):Duet Rotek + Zuzka bombowy :loveu: I równiez zycze malcom z miotu "W" duzo zdrowka, szczescia i sukcesow, niech swojej babci sprawiaja radosc kazdego dnia :) :BIG::new-bday::tort: Podpisuję się pod życzeniami tylko dodam :" niech babci za dużo w domku nie pozjadają". :loveu::lol::Rose::bday: Quote
am-elle Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Ja tez sie do życzeń przyłączam :BIG::new-bday: Quote
..KARAT.. Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 To my też nieśmiało się pochwalimy naszym Toffikiem :) Quote
kate8828 Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 :loveu:Jaki śliczny :) Napisz coś o nim, z jakiej jest hodowli? Ile ma? I wogole jaki jest :) Beniutek na skonczone 7 miesiecy dostał piszczącego pora który bardzo mu sie podoba mruczy i sie nim bawi:):razz: Ress dostałas moja wiadomośc-nagranie na gg ze starym dziadkiem Kapryskiem ? Quote
resuruss Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Nie dostałam ,bo nie mam archiwum na GG :placz: Ja zaraz zmykam zrobic Malwince jakies new photy ,bo własnie ja wytarmosiłam w wannie :evil_lol: i teraz leży i łypie na mnie jednym okiem obrażona :evil_lol: Quote
..KARAT.. Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Tofficzek jest nieznanego pochodzenia. Więcej o nim w dziale grzywacze w potrzebie. To ten maluszek, który trafił do hodowli Pastorał. Gdy o nim przeczytaliśmy nie mogliśmy przestać o nim myśleć i tak o to przyjechał do nas i naszego Karatka. Teraz są najlepszymi kumplami. Toffi ma około 3 miesięcy. A może ktoś z forum powie mi o nim coś więcej? Quote
Light of Shin-Ra Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Bardzo fajnie, że piesek trafił do Was. Niech się zdrowo chowa i dostarcza tyle radości ile tylko grzywka potrafi. Czekam na dużo zdjęć Tofika. Quote
Recommended Posts