Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ahh Agamo to dłuuuga historia :) i odnosi sie po czesci do moich przezyc

moja Api miała pierwszy raz w zyciu lapki podcięte w tą niedziele... i wszyscy co ja widzieli na wystawie mowili ze ma kapcie i wrecz zmuszali mnie do obciecia wlosow z lapek... ja nie lubie psow z łapami obcietymi "na kocią stopkę" wiec bronilam sie przed skróceniem włosa dość długo :grins: tj. 17 miesiecy :grins:
i teraz w ta niedziele wyrownałam jej wloski ale doslownie o 0,5 cm wiec niektorzy beda zawiedzeni :eviltong: bo kapcie ma dalej ale juz mniejsze

i mysle ze dobrze robie bo obcinanie psom łap od 6 miesiaca zycia czy od pierwszej szczeniecej wystawy powoduje, ze ten wlos nigdy nie bedzie "kapciowaty" a strasznie nie podobaja mi sie powdery z duza iloscią włosa na tułowiu i na łapkach jak wykałaczki (a taki efekt daja "kocie stopki") :shake:

ale to moje zdanie

Posted

Agama bedzie dobrze :) Ja w sumie nie pamietam innego polskiego weterana wystawianego na naszych wystawach (mysle o psach, bo w sukach to byla pokazywana Sasquehanna Germanika) - czyzby Madryt byl pierwszy? :)

Posted

a ja wczoraj po raz pierwszy zostalam babcia :multi: sunia z mojego pierwszego miotu, Shira (zreszta klon Kokosa) urodziła wczoraj dwie sunie, jedna hl i jedna pp. ojcem został FinCh NuCh Lucky Line's BACK TO HIS FATHER. szczeniaki w szwedzkiej hodowli Lucky Line's. jak dostane foty to dalej bede sie chwalic
:lol::lol::lol:

Posted

maga18 napisał(a):
Agama bedzie dobrze :) Ja w sumie nie pamietam innego polskiego weterana wystawianego na naszych wystawach (mysle o psach, bo w sukach to byla pokazywana Sasquehanna Germanika) - czyzby Madryt byl pierwszy? :)

ja Kc na pewno bede pokazywać:D jeszcze 2 lata tylko:lol:

Posted

Kate8828 :D Ty tam Beniutka tak nie tresuj... bo ze siad na komendę to ok, ale gryzienie na komende podchodzi pod walki psów... a do tego mencenie Go gilganiem po brzuszku... jak tak dalej pójdzie to ci go ukradne w piątek :D :D i będę mieć dwie białe kulki w domu

Posted

:diabloti: no przecież gryźć go nie ucze :razz:
A ze sie usmiecha tak slicznie i szczerzy zebole tom uwietrzniła ;)
Ot- co:)
Ano siad wielkie mi mecyje, idź ty odespij to picie :lol: