maga18 Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Panduś (Frodo) sliczny chlopiec :) Ma fajny wlosek :) tylko te stopki :grins: ja wole kapcie :eviltong: Quote
Agama Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Maga wytlumacz mi o co chodzi z tymi stopkami,bylam dzisiaj z Madrytem u groomera i tez mu stopki wyrownal Quote
maga18 Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 ahh Agamo to dłuuuga historia :) i odnosi sie po czesci do moich przezyc moja Api miała pierwszy raz w zyciu lapki podcięte w tą niedziele... i wszyscy co ja widzieli na wystawie mowili ze ma kapcie i wrecz zmuszali mnie do obciecia wlosow z lapek... ja nie lubie psow z łapami obcietymi "na kocią stopkę" wiec bronilam sie przed skróceniem włosa dość długo :grins: tj. 17 miesiecy :grins: i teraz w ta niedziele wyrownałam jej wloski ale doslownie o 0,5 cm wiec niektorzy beda zawiedzeni :eviltong: bo kapcie ma dalej ale juz mniejsze i mysle ze dobrze robie bo obcinanie psom łap od 6 miesiaca zycia czy od pierwszej szczeniecej wystawy powoduje, ze ten wlos nigdy nie bedzie "kapciowaty" a strasznie nie podobaja mi sie powdery z duza iloscią włosa na tułowiu i na łapkach jak wykałaczki (a taki efekt daja "kocie stopki") :shake: ale to moje zdanie Quote
Ilka21 Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 widze MAga,że masz takie upodobania co do stópek jak ja ;) Quote
Agama Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 dzieki za odpowiedz:lol: chyba za bardzo przezywam debiut mojego weterana:oops: Quote
maga18 Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Agama bedzie dobrze :) Ja w sumie nie pamietam innego polskiego weterana wystawianego na naszych wystawach (mysle o psach, bo w sukach to byla pokazywana Sasquehanna Germanika) - czyzby Madryt byl pierwszy? :) Quote
Ilka21 Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 ciotki nie na temat ale tu sporo z was zaglada, prosze o pomoc http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10453012#post10453012 Quote
meta Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 a ja wczoraj po raz pierwszy zostalam babcia :multi: sunia z mojego pierwszego miotu, Shira (zreszta klon Kokosa) urodziła wczoraj dwie sunie, jedna hl i jedna pp. ojcem został FinCh NuCh Lucky Line's BACK TO HIS FATHER. szczeniaki w szwedzkiej hodowli Lucky Line's. jak dostane foty to dalej bede sie chwalic :lol::lol::lol: Quote
resuruss Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Gratulacje ...na babcie nie wygladasz babciu ;) Czekam na foty panieniek :loveu: Quote
am-elle Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Meta fajnie.... :multi::multi::multi: .... gratulacje :loveu: Quote
flashka-g Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 maga18 napisał(a):Agama bedzie dobrze :) Ja w sumie nie pamietam innego polskiego weterana wystawianego na naszych wystawach (mysle o psach, bo w sukach to byla pokazywana Sasquehanna Germanika) - czyzby Madryt byl pierwszy? :) ja Kc na pewno bede pokazywać:D jeszcze 2 lata tylko:lol: Quote
Dudek Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 z tego co kojarze to kiedys w wet. byl wystawiany Halucygen Haszysz Dew Quote
kate8828 Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Ćwiczylimy, ćwiczylimy i wycwiczylimy :) Komenda siad na kontakcie:) i sam kontakt przy siad potem była zabawa i usmiechnieta gęba a potem zabiłem krokodylka Quote
Śnieżynka Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Kate8828 :D Ty tam Beniutka tak nie tresuj... bo ze siad na komendę to ok, ale gryzienie na komende podchodzi pod walki psów... a do tego mencenie Go gilganiem po brzuszku... jak tak dalej pójdzie to ci go ukradne w piątek :D :D i będę mieć dwie białe kulki w domu Quote
kate8828 Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 :diabloti: no przecież gryźć go nie ucze :razz: A ze sie usmiecha tak slicznie i szczerzy zebole tom uwietrzniła ;) Ot- co:) Ano siad wielkie mi mecyje, idź ty odespij to picie :lol: Quote
resuruss Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Aaaaaaaaaaaaa moj synulek :loveu::loveu::loveu: Piękne foteczki :multi::multi::multi: Quote
maga18 Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Benio super :) mądry chłopak z niego... po babci Ress ;) Teorie mu wpoiła za młodu a teraz prakatyka idzie mu jak po maśle ;) :multi: Quote
Airon4 Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Są piEkne, ale w zakopku jest ładniejszy-Iszka.Nie jest mój więc nie gadm tak Quote
Light of Shin-Ra Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 [quote name='Airon4']Są piEkne, ale w zakopku jest ładniejszy-Iszka.Nie jest mój więc nie gadm tak Dzięki,:loveu: a skąd znasz mojego Iszkę? I "chiński grzywacz" Inu-Yasha Quote
Recommended Posts