Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

resuruss napisał(a):
A Rotek coraz gorszy ....:shake:

Rozpuszczony jak dziadowski bicz ,ale miło słyszec ,ze przynajmniej ładny jest :multi:

Nie przesadzaj, przeciez grzeczny;)
A tak powaznie ja rozumiem, że najkochańszy synek ale uwazaj bo ci na głowe wejdzie :razz:
Tak jak mi Beniutek , hihihi bo wystarczy jak sie na mnie spojrzy i cała złosc za cos mija, tyle ze on aniołeczek mało psoci:)

Posted

Z Rotkiem nie jest zle???
Jest strasznie ....ostatnio złapalismy sie na tym ,ze wracając z wystawy znosilismy go razem z wózkiem ze schodów .....normalny człowiek by wyjał psa i na łapach mu kazał isc ...ale ksieciunio był zmęczony...
Ach...ja mam słabosc do niego ,bo prawie mi umarł na rękach jak miał zaledwie kilka dni ...Tyle walczyłam zeby przeżył ,więc teraz ma luzy jak zaden inny moj pies ...:oops:

Posted

Wiesz, Aniu skoro Rotek to księciunio to chyba wszystko jasne, przecież sobie łapek brudzić nie będzie skoro taki śliczny jest :diabloti:
Mój Joyek to anioł, ale ma coś w sobie z hrabiego. Przyznam, że imię Margrabia jest w 100 procentach trafione. :evil_lol:

Posted

Jak tak dalej będą szalec to rozpuszcze w jakiej toksycznej substancji :evil_lol::evil_lol:

Leje deszcz ......malce nie wybiegane i mi dom roznoszą :evil_lol: a Zuzka za nimi biega i wrzeszczy ,ze sie bawia w pociag :diabloti:

Posted

U mnie juz sie zmęczyły i padły : ułozenie następujące :
Na klatce lezy Harys w budce ,obok Pasia na Siwym ..
Na łozku lezy Vicek na Gizmie w dziwnej pozie
Na podłodze Tosia na legowisku ,Bułka z Malwina i Rotek z Fisią ...nareszcie spokoj :multi:

Posted

Witam Was
Może trochę offuję, ale chodzi o grzywaczowe maluchy.
Jeśli, nie będzie to problemem - proszę o info na PW kto ma aktualnie do sprzedania szczeniolki. Sprawa dotyczy chęci nabycia nagiego pieska, wystawowego, chętnie na warunku hodowlanym czy współwłasność. Najlepiej aby był to piesek nagi ale nie jest to chyba warunek.
Przepraszam, jeśli kogoś uraziłam :roll:. Pytanie kieruję grzecznościowo.