resuruss Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 I Malwinka I taniec Malwinki You can dance :evil_lol: Quote
Ilka21 Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 fajna Malwinka, podoba mi sie i taki słodziak:loveu: Quote
kate8828 Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 No tak, tak mam łózku cały czas i gdzie tu sie zmieścic:lol: A jak chrapia albo im sie cos śni:loveu: Quote
fizzy Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 resuruss napisał(a):Synus http://upload.miau.pl/3/108014.jpg ojaaa cieee jaki on cudowny:loveu:. ładniejszego grzywacza chyba nie widziałam:diabloti:. inne też piękne. strasznie mi sie podoba ta rasa:multi: ten wątek jest super!:cool2: Quote
Dada Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Jak widzę klub miłośników Rotka stale się powiększa :evil_lol: Quote
resuruss Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 A Rotek coraz gorszy ....:shake: Rozpuszczony jak dziadowski bicz ,ale miło słyszec ,ze przynajmniej ładny jest :multi: Quote
kate8828 Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 resuruss napisał(a):A Rotek coraz gorszy ....:shake: Rozpuszczony jak dziadowski bicz ,ale miło słyszec ,ze przynajmniej ładny jest :multi: Nie przesadzaj, przeciez grzeczny;) A tak powaznie ja rozumiem, że najkochańszy synek ale uwazaj bo ci na głowe wejdzie :razz: Tak jak mi Beniutek , hihihi bo wystarczy jak sie na mnie spojrzy i cała złosc za cos mija, tyle ze on aniołeczek mało psoci:) Quote
fizzy Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 eee, pewnie nie jest tak źle:p. ale jest taki ładny że chyba nie można się na niego gniewać:loveu::cool1: Quote
resuruss Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Z Rotkiem nie jest zle??? Jest strasznie ....ostatnio złapalismy sie na tym ,ze wracając z wystawy znosilismy go razem z wózkiem ze schodów .....normalny człowiek by wyjał psa i na łapach mu kazał isc ...ale ksieciunio był zmęczony... Ach...ja mam słabosc do niego ,bo prawie mi umarł na rękach jak miał zaledwie kilka dni ...Tyle walczyłam zeby przeżył ,więc teraz ma luzy jak zaden inny moj pies ...:oops: Quote
am-elle Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Eeeee to ja sie tez do klubu miłośników Rotka zapisuję :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
resuruss Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Hahaha,dzieki ,powiem mu ;) A tak wogole to własnie ksieciunio zabiera sie za nowe wykonczenie dywanu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 resuruss napisał(a):teraz ma luzy jak zaden inny moj pies ...:oops: trututu wszystkie Ci na głowe włażą :evil_lol::eviltong: Quote
malawaszka Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 jak akurat nie ma nic do powiedzenia ważnego :evil_lol: Quote
resuruss Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Szczekanie nie ma nic wspólnego z grzecznoscią...:eviltong: Quote
malawaszka Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 resuruss napisał(a):Szczekanie nie ma nic wspólnego z grzecznoscią...:eviltong: no tak! to by znaczyło, że moje psy są zarypiście grzeczne :sweetCyb: Quote
resuruss Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 No toz własnie :diabloti::evil_lol::diabloti: Na burze sie u mnie zbiera i jest tak duszno ,ze zaraz wykorkujemy tu :shake: Quote
Dada Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Wiesz, Aniu skoro Rotek to księciunio to chyba wszystko jasne, przecież sobie łapek brudzić nie będzie skoro taki śliczny jest :diabloti: Mój Joyek to anioł, ale ma coś w sobie z hrabiego. Przyznam, że imię Margrabia jest w 100 procentach trafione. :evil_lol: Quote
Nugatowa Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Ania rozpieszcza pieski, a nie rozpuszcza prawda ?:cool3::loveu: :evil_lol::evil_lol: Quote
resuruss Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Jak tak dalej będą szalec to rozpuszcze w jakiej toksycznej substancji :evil_lol::evil_lol: Leje deszcz ......malce nie wybiegane i mi dom roznoszą :evil_lol: a Zuzka za nimi biega i wrzeszczy ,ze sie bawia w pociag :diabloti: Quote
maga18 Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 hahaha wesolo masz :) u mnie tez leje i psy sie pochowały coby ich na dwor nie wyciagac :diabloti: Quote
resuruss Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 U mnie juz sie zmęczyły i padły : ułozenie następujące : Na klatce lezy Harys w budce ,obok Pasia na Siwym .. Na łozku lezy Vicek na Gizmie w dziwnej pozie Na podłodze Tosia na legowisku ,Bułka z Malwina i Rotek z Fisią ...nareszcie spokoj :multi: Quote
Juta Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Witam Was Może trochę offuję, ale chodzi o grzywaczowe maluchy. Jeśli, nie będzie to problemem - proszę o info na PW kto ma aktualnie do sprzedania szczeniolki. Sprawa dotyczy chęci nabycia nagiego pieska, wystawowego, chętnie na warunku hodowlanym czy współwłasność. Najlepiej aby był to piesek nagi ale nie jest to chyba warunek. Przepraszam, jeśli kogoś uraziłam :roll:. Pytanie kieruję grzecznościowo. Quote
ajcka Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Panduś od wczoraj w nowym domku. A to zaległe fotki autor paula do -nowa pańcia malca. , , , , Quote
Recommended Posts