lalunia Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 ress ty wiesz............. malutki kochane :) Quote
flashka-g Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 a ja jeszcze wlepie moje maluchy w 2 dobie zycia;) Małe pokemony:) Quote
resuruss Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Takie malusienkie pieseczki :loveu: czyz to nie cud :loveu: Haha ,Flash my nawet zestaw mamy podobny :evil_lol: Quote
flashka-g Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='resuruss']Takie malusienkie pieseczki :loveu: czyz to nie cud :loveu: Haha ,Flash my nawet zestaw mamy podobny :evil_lol:[/quote] jakby jedna produkcja:eviltong: wspolne zakupy w supermarkecie;) Quote
Nesjanna Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Ania, Asia - OGROMNE GRATULACJE !!!:loveu::loveu::loveu::loveu: prześliczne (tfu, tfu) maluszki [SIZE=3][SIZE=2]Asiu - a jaki to przystojniak jest ojcem twoich maluszków?? (bo jakoś nie udało mi doczytać) Quote
kate8828 Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='flashka-g']I Keysikowo-Alenowe 5-tygodniowe maluchy ([/quote] Strzelam ze to znaczy że po Sasquehanna ALEN i Suni Flashki Quote
flashka-g Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='kate8828']Strzelam ze to znaczy że po Sasquehanna ALEN i Suni Flashki[/quote] Dokładnie;) Quote
ajcka Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Ale słodkie szkraby.:loveu:Takie maleńkie,i jaki podział kolorów fajny. ress a jaki podział?Babki chłopczyki? juta przedstaw mame i tate. Quote
Juta Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Wasze maluchy powinny mieć wywieszone tony czosnku nad łóżeczkami i girlandy z czerwonych tasiemek. :loveu::loveu::loveu: Koniecznie, bo inaczej isnieje poważne ryzyko zauroczenia:lol: Ajcka mamą jest FRIDA Spectabilis czyli Frytka po domowemu a tatą Sasquehanna EMANOR. Tzn Frytka będzie mamą za kilka dni, bo jeszcze nie rodzimy. Quote
flashka-g Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='Juta']Wasze maluchy powinny mieć wywieszone tony czosnku nad łóżeczkami i girlandy z czerwonych tasiemek. :loveu::loveu::loveu: Koniecznie, bo inaczej isnieje poważne ryzyko zauroczenia:lol: Ajcka mamą jest FRIDA Spectabilis czyli Frytka po domowemu a tatą Sasquehanna EMANOR. Tzn Frytka będzie mamą za kilka dni, bo jeszcze nie rodzimy. a myslisz ze co u mnie w kojcu wisi??:diabloti:zadna klatwa nie ma szans:eviltong: Quote
ajcka Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 A to ja dodam śmieszne zdjecie ;) malutkiej córeczki Zuzi które dostałam od włascicieliki. Quote
Lawinka Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Super temat, sama caly czas zastananawiam sie nad kupnem grzywacza :) Wszystkie tu pokazane sa przeurocze !!!! Quote
resuruss Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Ajcka !Buahahahahahahahahahahahha,chcesz mnie zabic :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: U nas po rowno 3 baby i 3 chłopy .Wszystkie zywe i całe . A co do urokow ..to do nas juz dotarły jakies dwa ,ale udało nam sie wybronic :diabloti: Quote
lalunia Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 u mnie cała banda ma pomalowane na czerwono pazurki ;) Quote
resuruss Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Hehe u nas czerwone talizmany nie zadziałaly ....wiec kupiłam magiczną tarcze co odbija uroki :diabloti: Quote
resuruss Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 My juz ( tfu tfu ) po komplikacjach i mam nadzieje ,ze wiecej nie bedzie :roll: Quote
Nesjanna Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='resuruss']My juz ( tfu tfu ) po komplikacjach i mam nadzieje ,ze wiecej nie bedzie :roll:[/quote] i oby tak zostało :) Quote
Juta Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Hahahah.... I tak trzymać. To ja swoim zawiążę czerwone kokardki na ogonach, żeby było trochę urozmaicenia:lol::lol::lol: Zdjęcie boskie. Misie górą:loveu: Quote
Jolly_Roger Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Niestety wasze talizmany, czerwone wstążki itp. nie są w stanie sprostać...;) Ja już jestem kompletnie zauroczona:D Od roku planuje naguske, i (nie zapeszając) na wiosne moje marzenie ma szanse się spełnić:loveu::loveu::loveu: Gratuluje przesłodziuchnych maluszków!!! Wszystkie są przecudowne!! Quote
resuruss Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 To ja na miły początek dnia :loveu: wstawie dwa malce Domowo Rotek :loveu: "ulubieniec tłumów " Domowo Malwinka :loveu: moja ukochana :loveu: Quote
Śnieżynka Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Res a ile jest łysolków :D bo na Twojej stronie nic nie moge znaleść :( Quote
Recommended Posts