Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='resuruss']Takie malusienkie pieseczki :loveu: czyz to nie cud :loveu:

Haha ,Flash my nawet zestaw mamy podobny :evil_lol:[/quote]

jakby jedna produkcja:eviltong: wspolne zakupy w supermarkecie;)

Posted

Ania, Asia - OGROMNE GRATULACJE !!!:loveu::loveu::loveu::loveu:

prześliczne (tfu, tfu) maluszki
[SIZE=3][SIZE=2]Asiu - a jaki to przystojniak jest ojcem twoich maluszków??
(bo jakoś nie udało mi doczytać)

Posted

Wasze maluchy powinny mieć wywieszone tony czosnku nad łóżeczkami i girlandy z czerwonych tasiemek. :loveu::loveu::loveu: Koniecznie, bo inaczej isnieje poważne ryzyko zauroczenia:lol:
Ajcka mamą jest FRIDA Spectabilis czyli Frytka po domowemu a tatą Sasquehanna EMANOR. Tzn Frytka będzie mamą za kilka dni, bo jeszcze nie rodzimy.

Posted

[quote name='Juta']Wasze maluchy powinny mieć wywieszone tony czosnku nad łóżeczkami i girlandy z czerwonych tasiemek. :loveu::loveu::loveu: Koniecznie, bo inaczej isnieje poważne ryzyko zauroczenia:lol:
Ajcka mamą jest FRIDA Spectabilis czyli Frytka po domowemu a tatą Sasquehanna EMANOR. Tzn Frytka będzie mamą za kilka dni, bo jeszcze nie rodzimy.

a myslisz ze co u mnie w kojcu wisi??:diabloti:zadna klatwa nie ma szans:eviltong:

Posted

Ajcka !Buahahahahahahahahahahahha,chcesz mnie zabic :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

U nas po rowno 3 baby i 3 chłopy .Wszystkie zywe i całe .
A co do urokow ..to do nas juz dotarły jakies dwa ,ale udało nam sie wybronic :diabloti:

Posted

Hahahah.... I tak trzymać.
To ja swoim zawiążę czerwone kokardki na ogonach, żeby było trochę urozmaicenia:lol::lol::lol:
Zdjęcie boskie. Misie górą:loveu:

Posted

Niestety wasze talizmany, czerwone wstążki itp. nie są w stanie sprostać...;)
Ja już jestem kompletnie zauroczona:D Od roku planuje naguske, i (nie zapeszając) na wiosne moje marzenie ma szanse się spełnić:loveu::loveu::loveu:
Gratuluje przesłodziuchnych maluszków!!! Wszystkie są przecudowne!!