Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Beniutkowa praca domowa:) widac postepy prawda?
Co do gornej lini wiał straszny wiatr i nie miałam jak tego opanowac pies był po szlaenstwach za kijem na Polach mokotowskich i dałam mu juz spokoj widac ze stoi sam i wesoło :)

Nie jest idealnie ale jestem zadowolona z prawie 6 miesiecznego szczeniaka kiedy ze mnie handler to cienki

Posted

No to ja tez chcę kogoś przedstewić: Quintessence of love z Jasne Hvezdy
tu jeszcze u Michaeli :

zdjęcie zrobione zaraz jak przyjechała :

i zdjęcia z wczoraj ;

dziewczyny sobie gawędzą :

Bardzo dziękuję za pomoc Marioli "Molce" i Agnieszce "Dadzie" dziewczyny super że się udało :multi::multi::multi:

nie wytrzymałam i musiałam sie pochwalić :loveu: ale czekam aż wrócicie z tej Rygi....;)

Posted

No tak kochana Resss.... sama wiesz jak to jest - te małe słodziaki... ach ...takie cudne.... po prostu musiałam :loveu: jestem uzależniona i zakochana ....

Posted

Am-elle Śliczna sunia :loveu::loveu:
Gratuluje!
Nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę ; )

Mam nadzieję, że kiedyś uda mi się wymizać Twoje panienki na żywo :loveu:;)

Posted

Cudaśna sunia ! A jak ją po domowemu będziecie wołać? :) Nie moge się doczekać,az zacznie poznawac wielki świat wystaw :) bo chyba pod tym kątem sprowadzana międzyinnimi? :)

Posted

Ress zdjęcie jak zobaczyłam to podłam... na kolana .... nie mogę jak ty robisz takie fotki...boskie

Iza13 tu nie ma czego zazdrościć tu się trzeba postarać i może kiedyś ty też będziesz miała grzywkę - wszystko przed tobą :evil_lol: ja kiedyś też tylko marzyłam...o grzywce bo zawsze strasznie mi się podobały...

McDzik po domowemu to ona "Beauty" sie będzie nazywać.... żeby tak jak śliczna to jeszcze grzeczna była... diabełek taki, że ho ho... rozrabia ile wlezie :diabloti: i tak zmyślna... cały czas mnie czymś zaskakuje... mała iskierka...

Posted

Małe Resurusski przepiękne, jak wszystkie małe Reski :) a pomyslec ze te zboje wczoraj skończyły 6 miesiecy:loveu:
Jak ten czas szybko leci, Aniu pięknie razem wygladaja na pare hodowlana ich;)
Ja musze mojemu znowu jakąś sesje zrobic , narazie to on niewygledny bo w oleju ale dzisiaj się to zmieni :)

Posted

am-elle napisał(a):

McDzik po domowemu to ona "Beauty" sie będzie nazywać.... żeby tak jak śliczna to jeszcze grzeczna była... diabełek taki, że ho ho... rozrabia ile wlezie :diabloti: i tak zmyślna... cały czas mnie czymś zaskakuje... mała iskierka...

No to chyba jak każdy szczeniak :loveu: chociaż.. mój tibby DZIŚ 9 miesięcy kończy i dalej wariat :evil_lol: może troszeczkę się tylko uspokoił i już w dzikim szale nie wchlania jak mały odkurzacz wszystkiego na swojej drodze :evil_lol: 'Beauty' -no ślicznie :loveu: będzie podkreślać jej urode :) na pewno wiele sukcesów wystawowych przed nią.. :)

Posted

Mc Dzik... dzięki za miłe słowa... oby to imię było adekwatne do rzeczywistości:lol:... a co do sukcesów to się okaże... dla mnie jest piękna:loveu: