McDzik Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 ŁAAAAAAAAAAA przecudowna !!!!!!! To ja się nie moge doczekać, aż zaczniecie jeździć, żeby Was poznać i pokibicować! :) !!!! Quote
kate8828 Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Beniutkowa praca domowa:) widac postepy prawda? Co do gornej lini wiał straszny wiatr i nie miałam jak tego opanowac pies był po szlaenstwach za kijem na Polach mokotowskich i dałam mu juz spokoj widac ze stoi sam i wesoło :) Nie jest idealnie ale jestem zadowolona z prawie 6 miesiecznego szczeniaka kiedy ze mnie handler to cienki Quote
ajcka Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Pięknie!!! Wiatr to jest cos co mnie jeśli chodzi o fruwający włos powdeków wkurza najbardziej...no może jeszcze deszcz też mnie wkurza. Quote
resuruss Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Bardzo jestem z Was dumna Kasiu :loveu::loveu::loveu: Quote
am-elle Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 No to ja tez chcę kogoś przedstewić: Quintessence of love z Jasne Hvezdy tu jeszcze u Michaeli : zdjęcie zrobione zaraz jak przyjechała : i zdjęcia z wczoraj ; dziewczyny sobie gawędzą : Bardzo dziękuję za pomoc Marioli "Molce" i Agnieszce "Dadzie" dziewczyny super że się udało :multi::multi::multi: nie wytrzymałam i musiałam sie pochwalić :loveu: ale czekam aż wrócicie z tej Rygi....;) Quote
maga18 Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 ooooo dwie panny z Jasne Hvezdy :) witajcie!! :) Kate Beniutek rewelka :cool2: Quote
resuruss Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Wow ,cos czułam Am-elle ,ze sie pojawi malec w domku w najblizszym czasie :multi::multi::multi::multi: Gratulacje wielkie :multi::multi::multi: Quote
am-elle Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 No tak kochana Resss.... sama wiesz jak to jest - te małe słodziaki... ach ...takie cudne.... po prostu musiałam :loveu: jestem uzależniona i zakochana .... Quote
Iza. Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Am-elle Śliczna sunia :loveu::loveu: Gratuluje! Nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę ; ) Mam nadzieję, że kiedyś uda mi się wymizać Twoje panienki na żywo :loveu:;) Quote
McDzik Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Cudaśna sunia ! A jak ją po domowemu będziecie wołać? :) Nie moge się doczekać,az zacznie poznawac wielki świat wystaw :) bo chyba pod tym kątem sprowadzana międzyinnimi? :) Quote
resuruss Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Wczoraj udało mi się zrobic fajna foteczke : Córusia tatusia i synuś mamusi : Jak na nie patrze to Młody cała Bułka z mordy ,a Fisia cały Siwy :loveu: Quote
malawaszka Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 DOKŁADNIE!!!!! rewelka! :loveu::loveu::loveu: Quote
am-elle Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Ress zdjęcie jak zobaczyłam to podłam... na kolana .... nie mogę jak ty robisz takie fotki...boskie Iza13 tu nie ma czego zazdrościć tu się trzeba postarać i może kiedyś ty też będziesz miała grzywkę - wszystko przed tobą :evil_lol: ja kiedyś też tylko marzyłam...o grzywce bo zawsze strasznie mi się podobały... McDzik po domowemu to ona "Beauty" sie będzie nazywać.... żeby tak jak śliczna to jeszcze grzeczna była... diabełek taki, że ho ho... rozrabia ile wlezie :diabloti: i tak zmyślna... cały czas mnie czymś zaskakuje... mała iskierka... Quote
kate8828 Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Małe Resurusski przepiękne, jak wszystkie małe Reski :) a pomyslec ze te zboje wczoraj skończyły 6 miesiecy:loveu: Jak ten czas szybko leci, Aniu pięknie razem wygladaja na pare hodowlana ich;) Ja musze mojemu znowu jakąś sesje zrobic , narazie to on niewygledny bo w oleju ale dzisiaj się to zmieni :) Quote
resuruss Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Aleście mi posłodziły :iloveyou: No malce wczoraj 6 miechow skonczly...az sie wierzyc nie chce :crazyeye: Quote
McDzik Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 am-elle napisał(a): McDzik po domowemu to ona "Beauty" sie będzie nazywać.... żeby tak jak śliczna to jeszcze grzeczna była... diabełek taki, że ho ho... rozrabia ile wlezie :diabloti: i tak zmyślna... cały czas mnie czymś zaskakuje... mała iskierka... No to chyba jak każdy szczeniak :loveu: chociaż.. mój tibby DZIŚ 9 miesięcy kończy i dalej wariat :evil_lol: może troszeczkę się tylko uspokoił i już w dzikim szale nie wchlania jak mały odkurzacz wszystkiego na swojej drodze :evil_lol: 'Beauty' -no ślicznie :loveu: będzie podkreślać jej urode :) na pewno wiele sukcesów wystawowych przed nią.. :) Quote
am-elle Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Mc Dzik... dzięki za miłe słowa... oby to imię było adekwatne do rzeczywistości:lol:... a co do sukcesów to się okaże... dla mnie jest piękna:loveu: Quote
am-elle Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Moja maleńka -śliczna i grzeczna;): Moja maleńka śliczna-gryzie ciocię Milkę po kostkach: Quote
resuruss Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 :loveu::loveu::loveu::loveu: Jaka paaaaaaaaaaaaaaaszcza :multi::multi::multi::loveu: słodzinka ,az sie chce pomiziac ten mieciutenki brzunio :iloveyou: Quote
Dada Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Aaa, ten brzuszek do zacałowania :loveu::loveu::loveu: Quote
resuruss Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 A to moja Fisia z wczoraj : I Isia : I Rotek w nowym pojezdzie Wstawie jeszcze moją małą handlerke Quote
Recommended Posts