Dada Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Rociszcze :loveu: Aniu, jakie śliczne to zdjecie, ja zanim podpis przeczytałam, to się zastanawiałam chwilę co to za tło i czy nie masz akwarium w domu :evil_lol: Quote
resuruss Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 To nie akwarium ,to Rotek okupuje basen :evil_lol: Quote
flashka-g Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 ja tak wlasnie mysle czy moj Kęsik by umial plywac:diabloti: bo chcialabym ja nad jeziorko zabrac:evil_lol: Quote
malawaszka Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Dada napisał(a):Rociszcze :loveu: Aniu, jakie śliczne to zdjecie, ja zanim podpisałam, to się zastanawiałam chwilę co to za tło i czy nie masz akwarium w domu :evil_lol: hahah ja tak samo - i już mi kopara opadła gdzie ona tam jeszcze takie wielkie akwarium wcisnęła :evil_lol: Quote
maga18 Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 moje umieja plywac :) ale Milka woli biegac po brzegu jeziora i normalnie dostaje orgazmu jak zimne kropelki wody ochlapują jej brzuszek :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Guest Agata_B Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 resuruss - ten powder puff CUDNY:loveu::loveu: Jejjjj... nie moge sie napatrzeć:loveu: Quote
Dada Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Trzymam za niego kciuki, niech sobie dzieciak dobrze poradzi na wystawie w Lublinie :lol:! Quote
lalunia Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 trochę się rozjechał na sliskim stole mam nadzieję że na trawie sobie poradzi Quote
Ilka21 Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 jak go ustawiają tak w domu to niech chociaż kocyk,co kolwiek położą to i pies będzie pewniej się czuł i jej ustawianie będzie też lepiej szło Quote
Dudek Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 XANTUSIA Rosa Thea FCI XENA Rosa Thea FCI XARGOS Rosa Thea FCI http://www.rosathea.com/Fot/xargos23.jpg Quote
maga18 Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Xena jak mamusia - identyczna!! :) Masz juz jakies zamowione? :cool3: Quote
Emilia Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Witam, jestem tu nowa i chciałabym przedstawić mojego nowego pupila:) Dzisiaj w nocy wróciliśmy z Czech z Hodowli Z Jasne Hvezdy:lol: i przywieźliśmy ze sobą RACHEL :loveu: Quote
Light of Shin-Ra Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Witaj Emilia. Śliczna sunieczka, niech sie zdrowo chowa. I mam nadzieję, że takiej ślicznotki nie będziesz ukrywać w domu i gdzieś się spotkamy. :loveu: Quote
Emilia Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Dziekuje za mile przyjecie:) Oczywiscie Rachel bedzie wystawiana, poniewaz specjalnie szukalismy wystawowej suni:) napewno wiec bedziemy sie widywac na wystawach:) Quote
resuruss Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Witaj na forum !!! Bardzo podoba mi się tatuś Twojej małej ,a i mamusia jest śliczna sunią :loveu: Gratuluje maleństwa :loveu: Quote
Recommended Posts