malawaszka Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 noo i gdzie te foty bom ciekawa tego mega stada!!!! :-o Quote
resuruss Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Ok ,obrobione :multi: Ufffffffffff No to jedziemy :cool3: Kate z nowa mama i tatusiem : Kate i nowy kolega : Integracja stad ludzkich i psich Khaan Onki i Dinozo - adoptowany przez Erike piesek Onka ,maz Eriki i ich owczarek belgijski Quote
Śnieżynka Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 a gdzie najmłodsi uczestnicy :) bo chyba Zuzia i Michaś tam byli :D jest jakaś wspólna foteczka najmłodszego towarzystwa ludzko - psiego :D Quote
resuruss Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Moj ulubieniec -maluszek Onki : Katia i mały Dream Catcher Poarrot Quote
miniaga Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 Piękne foteczki- ale fajny weekend mieliście i ile fajnych psiaków!!!! Kate piękna dziewczynka. Onka gratuluję nowego psiaka- ładnie się maluszek zapowiada! Quote
resuruss Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Najmłodsi robili takie numery ,ze my pękalismy ze smiechu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Juga nio nio to juz moje ulubione hasło ;) Odbyła sie piekna walka o trojkołowy rowerek zwany motur ,wyscigi w jedzeniu jajek na czas :evil_lol: ect ,a potem juz sie zgodnie maluchy bawiły Tu Pan Ichał broni swojej panny Zuzki ,ktora sie puszy jak kurka : I Katia po raz kolejny : Michał ,Zuzka i Danonek No i żaba odmówiła wspołpracy :-( Quote
malawaszka Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 ale Katia jest śliczna :loveu::loveu::loveu: Quote
maga18 Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa super :loveu: kapitalne fotki :cool2: Quote
resuruss Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Cieszę się ,ze się podobają . Wprawdzie nie pytałam Onki czy moge wstawic foteczki jej dzieci ,ale mam nadzieje ,ze sie nie pogniewa ;) Quote
Śnieżynka Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Ale one kochane :D :D Ania super fotki :D czekam na więcej :) Quote
resuruss Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Ogolnie malce przesłodkie są .Takie tłuste doopki maja ,ze az się chce całowac i tulic .Robia im sie takie genialne waleczki tłuszczu :loveu::loveu::loveu: nad ogonkami - co daje obraz młodego pancernika :loveu::loveu::loveu: I do tego ten zapach szczeniaczka ,który uwielbiam :loveu: Quote
malawaszka Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 aaahahahahaa doopka sumo jest najlepsza :roflt: :loveu::loveu::loveu: Quote
miniaga Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 świetne foty. Dupka sumo- rewelacja. Maluchy przesłodkie- rudzielec przypomina mi małego gangstera :loveu: Quote
kate8828 Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Aniu sliczne fotki slicznych , prześlicznych psiaczków:) Quote
lalunia Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 ahahah a mi cos przypomina ta doopka ale nie powiem co rewalka :)) Mój Opalek w piątek jedzie do wspaniałych ludzi do nowego domku i się cieszę i trochę smutno ........... Quote
Dada Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Aniu, zdjęcia boskie!!! :loveu: a ta dupeczka tłuściutka, aaaa słodkości..! Kasiu: Opalek będzie miał dobrze, dużo miłości i radości życzę mu w nowym domku u wspanialych wlaścicieli :multi: Quote
am-elle Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 No zdjęcia rewelka... doopka sumo słodka i co za ujęcie gratulacje Aniu , ja zawsze z wielką przyjemnością oglądam twoje fotki i nie tylko mnie się na szczęście podobają :evil_lol:.... a dzieci miodzio:loveu::loveu::loveu: Quote
resuruss Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 A dziękuje za miłe słowa. No malce sa przesłodkie - co tu duzo mowic - pancerniczki małe :loveu:i moj ulubieniec Borys :loveu: Laluniu !!!Bedzie dobrze ,jesli malec jedzie do dobrego domu to nie ma powodu do smutku. Wiadomo ,ze łezkę sie uroni przy pozegnaniu ,ale grunt ,ze psiak bedzie kochany .Trzymaj sie kochana :calus: Macie jeszcze : Mały Borys kasa moja Zuzke w łydke Ostatnie chwile razem: Spadaj babo z tym aparatem: Mamusiu Quote
meta Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 moje dzidzuchy- 5,5 miecha :lol: zdjecia niestety na wspanialym tle parapetu bo na dworze zimno i lyse dupki sie kurczyly :shake: Tiili Mały Kwiatek Cassy Quote
Recommended Posts