Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Achhhhhhhhh jak patrze na malce Kasi i Fenusia to jestem w szoku ...kiedy one tak porosły ??????:crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Juz takie duze :crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Ja widze upływ czasu po maluchach z dogo ,bo moje to wydaje mi sie ze cały czas takie same sa ;)

Piękne maluszki :loveu:

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Laluniu mysia obłedna ale przystojniaczek tez niczego sobie :loveu:

Rottek w ruchu, aniu padłam ! jest przepiekny ta dynamika :loveu::loveu::loveu:

My tes sobie cwiczymy dzielnie ale jeszcze za mało umiemy zeby publicznie filmiki pokzyzwac narazie widziała nas w naturze Aga i on line Ania :)

Phoenix, Dada Ty wiesz co ja mysle, obłęd!

Posted

Aniu kiedy te Twoje cudenka rozpoczynaja kariere wystawowa,czy cos juz zaplanowalas,nie moge sie doczekac,mysle ,ze warszawskie pp zobacze w lipcu na wystawce:multi::multi::multi:

Posted

ja z Krakowa chyba zrezygnuje,nie bede ciagac weterana na jeden dzien pociagiem ,chyba ,ze transport sie jakis trafi
mysle ,ze tydzien pozniej bedziesz na warszawskiej:multi:

Posted

Pewnie nawet na obu warszawkach i jeszcze na sopocie , jak szalec to szalec tym bardziej ze mały tak syzbko sie uczy a mamy jeszcze 2 miesiace :)

Placus ekh... sory Tobiasz zaczyna Warszawska wiec jak najbardziej 2 puffy bedą :)

Posted

a mnie to sie zdaje ze tam sa 2 psy liczac nogi i to ze na pierwszym planie pies ma klapniete uszy a potem sa stojace 2 uszka :)

A ze poruszone to inna sprawa ale mimo wszystko wydaje mi sie ze tam sa 2 szczeny.

Posted

Ajcka fotka raczej autentyczna :D P.S. zdradzę sekret imbredu Flashki wystarczy robiąc foteczke złapać fotke i poruszyć aparat podczas robienia fotki :) tutaj raczej psiaczek ruszył główką :D mój stary aparat takie dziwne rzeczy robił :D i go wywaliłam :D na tym jeszcze się nie nauczyłam :D

ale Flaska-g zdjęcie maluszka czadowe :D

Posted

Super foteczki .Nasjpiekniejsza i bardzo bardzo mnie urzekła fotka syna Laluni z malcem na szyji :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Piekna poprostu ...

Ubawiłam sie tez zdjeciem małych Flashek :evil_lol::evil_lol::evil_lol: kloniki :loveu:

Ja spędziłam dwa dni daleeeeeeeeeko od domu .Spędziłam je naprawde cudnie ,az nie chciało mi sie wracac do domu .
Katia jest juz w rękach nowej mamy i nowego taty ,którzy okazali sie cudownymi ,ciepłymi i kochajacymi psy ludzmi.Mimo bariery jezykowej czułam jakbysmy znali sie od zawsze :loveu:
Mysle ,ze bedzie miała dobrze ta moja kruszynka ,choc nie obyło się bez łez przy pożegnaniu :oops:
Chciałam bardzo podziekowac Once i Remikowi ,za goscinę i super przyjęcie mnie pod swój dach :loveu:.
Od dzis jestem fanka jej synka Michała ,który przywitał mnie podajac grzecznie raczke i przedstawiając się :Pan Ichał :loveu::loveu::loveu:
W sumie mielismy 23 psy ,więc było wesoło - wywiązały się pewne miłosci - nie koniecznie damsko -męskie :evil_lol: oczywiscie psiowe .
Psom nie przeszkadzała bariera językowa ,wiec całe stado polsko - słowacko-czesko-holendersko-szwedzkie robiło taką imprezkę ,że ciężko było foty robic,ale jakieś mam ;) i zaraz wstawie :multi:

Posted

no Ania to fajnie mialas :) Ja zaluje ze nie moglam do was sie wprosic :evil_lol: 70 km to niby blisko ale jakos mi nie wyszlo :-( Zaluje rowniez ze nie zobaczylam Twojego malenstwa :placz: ale mam nadzieje ze kogos z tego miotu wytarmosze jeszcze :loveu:

A teraz czekam na foteczki!!! :multi: