resuruss Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 No własnie nie moge sie zdecydowac ktore foty dac :oops: Quote
resuruss Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Zanim pomysle co wstawic pokaze Wam reakcje psow na dzieci : Gizmo wyraznie HAPPY :diabloti: Dumny łojciec : I Tosia ,co w sumie na własnej piersi ( ktorej nie posiada ) chętnie by malce odkarmiła ;) Quote
Natalia:) Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Kto tam jest, ze Gizmo sie tak wystraszył ?? :lol: Quote
resuruss Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Małe wyjco kajmany :evil_lol::evil_lol::evil_lol: szczegolnie jeden :evil_lol: Quote
Light of Shin-Ra Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Ress a Bu ich nie pozjadała jak tak zaglądali do kojca. A Tosia kochana cioteczka. Quote
Dada Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Kochana ciocia z Tosi:lol: Szkoda, ze Pasi reakcji nie pokazałaś, ta to jest artystka :evil_lol: Quote
Juta Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Bosie, jakie słodziaki przeslicne. :iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou: jakie piękne maleństwa, tylko miziać, kiziać i znów miziać Ja też już nie mogę się doczekać co u mnie się narodzi :loveu:. Frytka ledwo chodzi taka jest gruba. A je... O mamo, poprzednio nie miała takiego apetytu. Teraz to z niej żarłacz miskojad się zrobił :lol::lol::lol:. I strasznie ciekawa jestem umaszczenia, bo u niej to czysta loteria :-o z kolorami maluchów. Quote
flashka-g Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 resuruss napisał(a):Flashi !No jak zwykle dogadałysmy sie ...choc w sumie ....przyjedz ze wszystkimi w podobnym wieku są to sie bawic bedą :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Mola gratulacje !!!!Bardzo podobne do moich dzieci :loveu: haha a chesz miec jeszcze mieszkanie w całosci:):) a moje maluchy sie wujkom nie za bardzo spodobaly:) jak narazie sa dla nich za żywotne i za bardzo dra pychole;) Quote
resuruss Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='Han Sharn']Ress a Bu ich nie pozjadała jak tak zaglądali do kojca. A Tosia kochana cioteczka. Bu ogolnie nie miała nic przeciw zaglądaniu ,ba nawet powąchac pozwalała :loveu: tylko na bliskie kontakty nie bardzo mieli ochote wszyscy :evil_lol: [quote name='Dada']Kochana ciocia z Tosi:lol: Szkoda, ze Pasi reakcji nie pokazałaś, ta to jest artystka :evil_lol: Pasia delikatnie mowiąc wypina sie na dzieci [quote name='flashka-g']haha a chesz miec jeszcze mieszkanie w całosci:):) Wiesz jak juz szalec to na całego - jak moja szarancza sie rozlezie po domu ...to nie tylko remont potem bede robic ,wiec mi bez roznicy :evil_lol: a moje maluchy sie wujkom nie za bardzo spodobaly:) jak narazie sa dla nich za żywotne i za bardzo dra pychole;) [quote name='MOLA']Ress kapitalne zdjęcia :loveu: Najlepsze dopiero będą :loveu: Quote
Agama Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Aniu alez umiesz utrzymywac napiecie-niczym w najlepszym serialu,wszyscy czekaja na nastepny odcinek Quote
resuruss Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 No dobra ...Juz wstawiam ;) Tu w czwartej dobie zycia - brzuchatki moje :loveu: Quote
miniaga Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 Hura moje ulubione fotki. Wspaniałe cudeńka. Ja oczywiście mam swojego ulubieńca:loveu: Quote
Agama Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 slicznosci :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Śnieżynka Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 coś mi sie wydaje ze Bu chyba sama sie zamianiła w szczeniorka :D i cała reszta dromady też :D Ress super gromadka :D :D Quote
resuruss Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Bu jest super mamą - cudnie sie opiekuje malcami ,choc oczywiscie calą ciaze i teraz tez jedzenie dla niej to kara ....:mad: Quote
Natalia:) Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='resuruss'] Tu w czwartej dobie zycia - brzuchatki moje :loveu: http://img185.imageshack.us/img185/921/dsc00156sq9.jpg Śliczne te parówkowe kajmany :loveu: Dzióbki mają fajne czerwoniutkie ;):loveu: Quote
Dada Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Rewelacja maleństwa :loveu: Ah Aga, ulubieniec jest uroczy!! :loveu: Ma oczy jak kociak ze Shreka. To mój idol :lol: Aniu, więcej, więcej, więcej!! Quote
Recommended Posts