Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zanim pomysle co wstawic pokaze Wam reakcje psow na dzieci :

Gizmo wyraznie HAPPY :diabloti:

Dumny łojciec :

I Tosia ,co w sumie na własnej piersi ( ktorej nie posiada ) chętnie by malce odkarmiła ;)

Posted

Bosie, jakie słodziaki przeslicne. :iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou: jakie piękne maleństwa, tylko miziać, kiziać i znów miziać

Ja też już nie mogę się doczekać co u mnie się narodzi :loveu:. Frytka ledwo chodzi taka jest gruba. A je... O mamo, poprzednio nie miała takiego apetytu. Teraz to z niej żarłacz miskojad się zrobił :lol::lol::lol:. I strasznie ciekawa jestem umaszczenia, bo u niej to czysta loteria :-o z kolorami maluchów.

Posted

resuruss napisał(a):
Flashi !No jak zwykle dogadałysmy sie ...choc w sumie ....przyjedz ze wszystkimi w podobnym wieku są to sie bawic bedą :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Mola gratulacje !!!!Bardzo podobne do moich dzieci :loveu:

haha a chesz miec jeszcze mieszkanie w całosci:):)

a moje maluchy sie wujkom nie za bardzo spodobaly:) jak narazie sa dla nich za żywotne i za bardzo dra pychole;)

Posted

[quote name='Han Sharn']Ress a Bu ich nie pozjadała jak tak zaglądali do kojca.
A Tosia kochana cioteczka.

Bu ogolnie nie miała nic przeciw zaglądaniu ,ba nawet powąchac pozwalała :loveu: tylko na bliskie kontakty nie bardzo mieli ochote wszyscy :evil_lol:

[quote name='Dada']Kochana ciocia z Tosi:lol: Szkoda, ze Pasi reakcji nie pokazałaś, ta to jest artystka :evil_lol:

Pasia delikatnie mowiąc wypina sie na dzieci

[quote name='flashka-g']haha a chesz miec jeszcze mieszkanie w całosci:):)

Wiesz jak juz szalec to na całego - jak moja szarancza sie rozlezie po domu ...to nie tylko remont potem bede robic ,wiec mi bez roznicy :evil_lol:

a moje maluchy sie wujkom nie za bardzo spodobaly:) jak narazie sa dla nich za żywotne i za bardzo dra pychole;)

[quote name='MOLA']Ress kapitalne zdjęcia :loveu:

Najlepsze dopiero będą :loveu:

Posted

Rewelacja maleństwa :loveu:
Ah Aga, ulubieniec jest uroczy!! :loveu: Ma oczy jak kociak ze Shreka. To mój idol :lol:
Aniu, więcej, więcej, więcej!!