resuruss Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 [quote name='Han Sharn']Dada - Joy jest :loveu::multi: Ress - nie wiem czy Ci tak łatwo wybaczymy, że nie miałaś aparatu. No chyba, że dasz dużżżżo nowych zdjęć, ze szczególnym uwzględnieniem Fisi i Rotka. :multi: Prosze Fisia -kobieta z zarostem :evil_lol: Rotek facet z przeszłoscia Quote
Dada Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 I Fisia i Rotek :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Light of Shin-Ra Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Fusia :loveu::multi: już się nie mogę doczekać jak ją na wystawie jakiejś zobaczę. Quote
resuruss Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Placek wlasnie pojechał do nowego domku :placz: Nawet sie zdrajca nie obejrzał za mną :evil_lol: Quote
kate8828 Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Super super i jeszcze raz super że Placuszek znalazł domek :) A ja wczoraj ''wypindzryłam'' Beniutka :cool3: I w lesie, po deszczu brudasek uczył sie statyki, zgranie z tata nie wyszło i wcale nie robił dzjecia kiedy Benito akurat stał :placz:no i mamy jeszcze mieki tył ale trenujemy :) I wieczorna sesja:) Mamusiu a nam juz same uszka stoją zobacz, co dał Caniviton, wywar z nóżek i podklejanko , mam nadzieje ze postoja juz do konca a nie klapna nam niedługo hihi I nie mamy juz 3 zebów Quote
Dada Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Ah Kasiu, zdjęcia rewelacja! Mały Benito :loveu:, taki cukierczek, że napatrzeć się nie mogę, ciągle jak patrzę na jego spojrzenie to widzę swojego aniołka. ps: Mój też wczoraj wykąpany, miał zrobione pedicure, manicure i faceta ogoliłam, bo już ze sporym zarostem pomykał :evil_lol: Quote
resuruss Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Moja kluseczka :loveu: slicznie wyglada :loveu: Wczoraj byłam na wystawie z Rotkiem :multi: poznał juz kilka dogomaniackich grzywaczy i ich włascicieli :loveu:.Spisywał sie super dzielnie :multi: Quote
Śnieżynka Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 aaaa jakie kochane :D jaki cudny całusek :D Quote
Iza. Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 http://img229.imageshack.us/img229/4879/dsc00241kw3.jpg Śliczne :loveu: Res, jakbys miała zdjęcia Placuszka z nowego domu to mogłabys wkleić? Bardzo bym chciała zobaczyć jak maleństwo sie rozwija . Quote
miniaga Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 Resurusowe chłopaki mieszkają koło mnie i jutro być może będe ściskac Placusia. Kate Benito będzie miał się z kim bawić! Quote
resuruss Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Miałam pewne watpliwosci co do wyboru domku Plackowego do dnia w ktorym poznałam Asie .Dzis dostałam takiego oto eska: (...) " na razie spi z dziecmi na materacach ,bo maz twierdzi ,ze to małe dziecko i ,ze moze tęsknic za mama .(...) Maz tak się przejął małym ,ze nie pozwala zeby mały był sam w domu i mamy dyzury - dzis corka nie była w szkole ,jutro maz ,potem ja i tak na zmiane " A to jedna z ostatnich foteczek w domku : Quote
miniaga Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 Mój placusiek....żeby mi się taki syneczek urodził.... Quote
Dada Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Bardzo się cieszę, że trafił do tak kochającej rodzinki :loveu::loveu::multi: Zdjęcia całuska Rotkowego - przecudowne. Quote
Śnieżynka Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Ale Zuz ma fajnie :D Ania czemu Zuz nie było w Częstochowie :( Quote
resuruss Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Zuz nie było ,bo była pogoda niesprzyjajaca trzy i pół latkom ;) Quote
Śnieżynka Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Jak to nie sprzyjająca :diabloti: jak trawa była sprzyjająca rasom długowłosym to tym bardziej Zuz :D :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
resuruss Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Ja bym miala potem w domu przeziebieniowe marudzenie sprzyjające utracie zmysłow :evil_lol: Quote
maga18 Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Musisz z Zuzką jechac do Czech (BLISKO MASZ!!!!) i wziasc udzial w konkurencji "Dziecko i Pies" - pierwsze miejsce macie jak w banku!!! :multi: Quote
resuruss Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Zapomnij !!W Polsce jak mi gdzies zwieje to są szanse na odnalezienie ...a w Czechach :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Moj Narcyzik : Sikamy znów na 4 lapach :evil_lol: Quote
Dada Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 słodziak dorwał kurczaka :evil_lol: Chociaz mi się najbardziej podoba 2 zdjęcie.. W tej mince cały Rotuś, aż ma się ochotę złapać, wycałować i nie oddać nikomu Quote
Śnieżynka Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Ania ty nawet nie licz, że Zuz da się zgubić :D ona bystra istotka :D i zawsze znajdzie drogę do domu :D i to szybciej niż zdążysz się zorientować, że jej nie ma :D Quote
resuruss Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Dada !Tez mi sie 2 fota najbardziej podoba .Mimo ze nie wykadrowana - własnie - ta minka :loveu::loveu::loveu: Sniezynko !Zuz dzis planowała tajne zniknięcie z przedszkola :evil_lol: Quote
Recommended Posts