Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Han Sharn']Dada - Joy jest :loveu::multi:

Ress - nie wiem czy Ci tak łatwo wybaczymy, że nie miałaś aparatu. No chyba, że dasz dużżżżo nowych zdjęć, ze szczególnym uwzględnieniem Fisi i Rotka. :multi:

Prosze Fisia -kobieta z zarostem :evil_lol:

Rotek facet z przeszłoscia

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Super super i jeszcze raz super że Placuszek znalazł domek :)

A ja wczoraj ''wypindzryłam'' Beniutka :cool3:

I w lesie, po deszczu brudasek uczył sie statyki, zgranie z tata nie wyszło i wcale nie robił dzjecia kiedy Benito akurat stał :placz:no i mamy jeszcze mieki tył ale trenujemy :)

I wieczorna sesja:)

Mamusiu a nam juz same uszka stoją zobacz, co dał Caniviton, wywar z nóżek i podklejanko , mam nadzieje ze postoja juz do konca a nie klapna nam niedługo hihi
I nie mamy juz 3 zebów

Posted

Ah Kasiu, zdjęcia rewelacja! Mały Benito :loveu:, taki cukierczek, że napatrzeć się nie mogę, ciągle jak patrzę na jego spojrzenie to widzę swojego aniołka.
ps: Mój też wczoraj wykąpany, miał zrobione pedicure, manicure i faceta ogoliłam, bo już ze sporym zarostem pomykał :evil_lol:

Posted

Moja kluseczka :loveu: slicznie wyglada :loveu:
Wczoraj byłam na wystawie z Rotkiem :multi: poznał juz kilka dogomaniackich grzywaczy i ich włascicieli :loveu:.Spisywał sie super dzielnie :multi:

Posted

Miałam pewne watpliwosci co do wyboru domku Plackowego do dnia w ktorym poznałam Asie .Dzis dostałam takiego oto eska:

(...) " na razie spi z dziecmi na materacach ,bo maz twierdzi ,ze to małe dziecko i ,ze moze tęsknic za mama .(...)
Maz tak się przejął małym ,ze nie pozwala zeby mały był sam w domu i mamy dyzury - dzis corka nie była w szkole ,jutro maz ,potem ja i tak na zmiane "

A to jedna z ostatnich foteczek w domku :

Posted

słodziak dorwał kurczaka :evil_lol:
Chociaz mi się najbardziej podoba 2 zdjęcie.. W tej mince cały Rotuś, aż ma się ochotę złapać, wycałować i nie oddać nikomu

Posted

Dada !Tez mi sie 2 fota najbardziej podoba .Mimo ze nie wykadrowana - własnie - ta minka :loveu::loveu::loveu:

Sniezynko !Zuz dzis planowała tajne zniknięcie z przedszkola :evil_lol: