Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Beniutek ma coś tak samo anielskiego w oczkach jak Joy..
Mój aniołek, który ostatnio chyba dorasta i się perfumuje.. Wczoraj była końska kupa, dzisiaj zdechła ryba :placz: A kiedyś nie mieliśmy tego wcale :roll:, hmm, pewnie to, że skończył dwa latka i już nastolatek tak go odmieniło :evil_lol: ;)
Frisia wygląda kapitalnie w sukieneczce, padłam prawie ze śmiechu jak ją zobaczylam. A Malwinka tak samo urocza jak jej braciszek twix

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dada napisał(a):
Beniutek ma coś tak samo anielskiego w oczkach jak Joy..
Mój aniołek, który ostatnio chyba dorasta i się perfumuje.. Wczoraj była końska kupa, dzisiaj zdechła ryba :placz: A kiedyś nie mieliśmy tego wcale :roll:, hmm, pewnie to, że skończył dwa latka i już nastolatek tak go odmieniło :evil_lol: ;)
Frisia wygląda kapitalnie w sukieneczce, padłam prawie ze śmiechu jak ją zobaczylam. A Malwinka tak samo urocza jak jej braciszek twix

Jak dla mnie w sukience jest Kate:loveu: Zaje....sta zresztą!

Posted

W czerwcu planuje juz cos pokazac z miotu.Obiecałam włascicielce Malwinki ,ze ja wystawie w Polsce zanim pojedzie do domku ,wiec na pewno w szczeniaczkach debiucik miec bedziemy .
W niedziele zabieram Rotusia na wystawe .Niech sie uczy maluch :evil_lol:...tak mysle sobie ,ze moze wezmę Katię ,bo ona niezniszczalna jest i moze po wyprawie pojdzie spac

Posted

o buu w Opolu mnie nie bedzie,znajomi jada ale od piatku i wracaja w poniedzialek:evil_lol:to dla mnie za dlugo-szczegolnie ,ze musimy sie dzielic wolnym czasem z Ondraszem,a syneczek obecnie ma panne w ...Dabrowie Gorniczej,Malawaszce juz o tym pisalam

Posted

A mnie nie będzie ani w częstochowie, ani w Opolu i nie zobaczę Rotka :placz:
Do Częstochowy na pewno bym zgłosiła, gdybym wiedziała, że będzie zmiana sędziego..

Posted

Ale mało mądre jest jechać do tego samego sędziego dwa razy pod rząd, a miała sędziować p.Zasada, a towarzysko to nam strasznie daleko do Częstochowy, cała Polska..

Posted

AAAAA! Fiśka:loveu:
Katarzyna jest niesmaowita, ma w oczach ''kurwiki'' takie , moj tata do tej pory ją wspomina :diabloti: a mama sie cieszy że Beniutek taki nie jest :cool3:
Narcyz to Narcyz :loveu: malyyyna
Wszystkie są przepiękne :loveu:

Dada współczuje, ja sie boje tego okresu bo z moim Domino yorkiem to pewnie bedzie tak ze nie dosc że sie bedziemy tarzac to jeszcze podsikiwac mieszkanie na zmiane... tak tak czgeo złego to moj york nauczy ]:->

Posted

A niech się tarza malec i korzysta z zycia :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Reszta bandy miala wczoraj kontakt z żabą :razz: ,żałuje ze aparatu nie miałam ,bo to dopiero by zdjecia były :lol:

Posted

Mojemu aniołkowi zapach oleju palmowego przeszkadza :diabloti: Dzielne pieski dzisiaj pomykały z Czarusią po lesie, a, że u nas pochmurno, wilgotno i fuj, a błotko do turlania jest najlepsze, to kolejny dzień z rzędu wannę Joy oglądał.. Ale przynajmniej nie śmierdział jak wracał samochodem do domu :evil_lol:
Kasiu..
Mój na szczęście w domu nie sika, ale podsikal ostatnio koleżanki suni posłanie.. U Marioli nogę od fotela, ścianę w Związku kynologicznym i ostatni numer z sikaniem był w Legionowie, dość obficie nalał na ogłoszenie o wystawie przy ringu.. Ale to mu wybaczyłam, nawet go rozumiem :evil_lol:

Posted

Dada napisał(a):
ostatni numer z sikaniem było w Legionowie, dość obficie nalał na ogłoszenie o wystawie przy ringu.. Ale to mu wybaczyłam, nawet go rozumiem :evil_lol:

:megagrin::megagrin::megagrin: