Dada Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Beniutek ma coś tak samo anielskiego w oczkach jak Joy.. Mój aniołek, który ostatnio chyba dorasta i się perfumuje.. Wczoraj była końska kupa, dzisiaj zdechła ryba :placz: A kiedyś nie mieliśmy tego wcale :roll:, hmm, pewnie to, że skończył dwa latka i już nastolatek tak go odmieniło :evil_lol: ;) Frisia wygląda kapitalnie w sukieneczce, padłam prawie ze śmiechu jak ją zobaczylam. A Malwinka tak samo urocza jak jej braciszek twix Quote
miniaga Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 Dada napisał(a):Beniutek ma coś tak samo anielskiego w oczkach jak Joy.. Mój aniołek, który ostatnio chyba dorasta i się perfumuje.. Wczoraj była końska kupa, dzisiaj zdechła ryba :placz: A kiedyś nie mieliśmy tego wcale :roll:, hmm, pewnie to, że skończył dwa latka i już nastolatek tak go odmieniło :evil_lol: ;) Frisia wygląda kapitalnie w sukieneczce, padłam prawie ze śmiechu jak ją zobaczylam. A Malwinka tak samo urocza jak jej braciszek twix Jak dla mnie w sukience jest Kate:loveu: Zaje....sta zresztą! Quote
Dada Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Hahaha, widzisz Aga, ja też zobaczyłam Kate, ale zdjęcie podpisane jest jako Frisia, więc zgłupiałam :evil_lol: Quote
resuruss Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Fiśka to jest :evil_lol::evil_lol::evil_lol: bankowo :razz: Quote
Dada Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 hahaha, to się siostry coraz bardziej podobne do siebie robią :evil_lol: Quote
resuruss Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Inne głowy maja .Katia drobniejsza jest .Fiska to taki babochłop mały jak Bułka ;) Quote
resuruss Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Ma zostać Fisia ,ale jak samo imie wskazuje ma fisia i boje sie ,ze moje sielankowe stado rozgromi :evil_lol: Quote
resuruss Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Zobaczymy jak sie zmieni z czasem.Na razie fajnie sie zapowiada i ciesze się ,ze Ci sie podoba Gosiu :loveu: Quote
Agama Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 podoba to malo powiedziane:loveu:mysle ,ze w lipcu ,sierpniu gdzies ja zobacze na wystawce:multi: Quote
resuruss Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 W czerwcu planuje juz cos pokazac z miotu.Obiecałam włascicielce Malwinki ,ze ja wystawie w Polsce zanim pojedzie do domku ,wiec na pewno w szczeniaczkach debiucik miec bedziemy . W niedziele zabieram Rotusia na wystawe .Niech sie uczy maluch :evil_lol:...tak mysle sobie ,ze moze wezmę Katię ,bo ona niezniszczalna jest i moze po wyprawie pojdzie spac Quote
Agama Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 o buu w Opolu mnie nie bedzie,znajomi jada ale od piatku i wracaja w poniedzialek:evil_lol:to dla mnie za dlugo-szczegolnie ,ze musimy sie dzielic wolnym czasem z Ondraszem,a syneczek obecnie ma panne w ...Dabrowie Gorniczej,Malawaszce juz o tym pisalam Quote
resuruss Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Ja będe w Czestochowie z psami.Na Opole tylko towarzysko sie wybieram ...bo zapomniałam zgłosic :wallbash: Quote
Dada Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 A mnie nie będzie ani w częstochowie, ani w Opolu i nie zobaczę Rotka :placz: Do Częstochowy na pewno bym zgłosiła, gdybym wiedziała, że będzie zmiana sędziego.. Quote
resuruss Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 A mi tam sędzia obojętny .Jade ,bo jade ;) uciekam od małych gadów :evil_lol: Quote
Dada Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Ale mało mądre jest jechać do tego samego sędziego dwa razy pod rząd, a miała sędziować p.Zasada, a towarzysko to nam strasznie daleko do Częstochowy, cała Polska.. Quote
Śnieżynka Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 <jupi> zobaczę maluchy :D to sie wycieczka do Częstochowy opłaci :D Ania już sie nie mogę doczekać maluszków :D Quote
kate8828 Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 AAAAA! Fiśka:loveu: Katarzyna jest niesmaowita, ma w oczach ''kurwiki'' takie , moj tata do tej pory ją wspomina :diabloti: a mama sie cieszy że Beniutek taki nie jest :cool3: Narcyz to Narcyz :loveu: malyyyna Wszystkie są przepiękne :loveu: Dada współczuje, ja sie boje tego okresu bo z moim Domino yorkiem to pewnie bedzie tak ze nie dosc że sie bedziemy tarzac to jeszcze podsikiwac mieszkanie na zmiane... tak tak czgeo złego to moj york nauczy ]:-> Quote
resuruss Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 A niech się tarza malec i korzysta z zycia :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Reszta bandy miala wczoraj kontakt z żabą :razz: ,żałuje ze aparatu nie miałam ,bo to dopiero by zdjecia były :lol: Quote
Dada Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Mojemu aniołkowi zapach oleju palmowego przeszkadza :diabloti: Dzielne pieski dzisiaj pomykały z Czarusią po lesie, a, że u nas pochmurno, wilgotno i fuj, a błotko do turlania jest najlepsze, to kolejny dzień z rzędu wannę Joy oglądał.. Ale przynajmniej nie śmierdział jak wracał samochodem do domu :evil_lol: Kasiu.. Mój na szczęście w domu nie sika, ale podsikal ostatnio koleżanki suni posłanie.. U Marioli nogę od fotela, ścianę w Związku kynologicznym i ostatni numer z sikaniem był w Legionowie, dość obficie nalał na ogłoszenie o wystawie przy ringu.. Ale to mu wybaczyłam, nawet go rozumiem :evil_lol: Quote
Light of Shin-Ra Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Dada - Joy jest :loveu::multi: Ress - nie wiem czy Ci tak łatwo wybaczymy, że nie miałaś aparatu. No chyba, że dasz dużżżżo nowych zdjęć, ze szczególnym uwzględnieniem Fisi i Rotka. :multi: Quote
resuruss Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Dada napisał(a):ostatni numer z sikaniem było w Legionowie, dość obficie nalał na ogłoszenie o wystawie przy ringu.. Ale to mu wybaczyłam, nawet go rozumiem :evil_lol: :megagrin::megagrin::megagrin: Quote
Dada Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 smiech był przy tym, bo skwitowałam głosno, ze chłopak olał tę wystawę :diabloti: Quote
Recommended Posts