flashka-g Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Dada napisał(a):Rotek i Zuz, kapitalni są w duecie!! :multi: Flaskha: Salvador, super chłopak. Uwielbiam tak glębokie kątowanie u psów :loveu: i taką szyjkę i proste plecki. Niech zgadnę, pewnie ruch ma też super. :lol: rusza sie dobrze poki nie zobaczy jakiegos cienia ktory go zawsze zaintresuje i ani kroku wiecej nie zrobi;) no ale cwiczymy cwiczymy;) biednego malutkiego chlopczyka męczą na ringówce. Quote
Dada Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 oh jej, biedulek mały ;):evil_lol: Ja przeważnie wychodzę z założenia, że większość (oczywiście nie wszystkie) psów z takim kątowaniem ma wrodzony dobry ruch.. Dzisiaj ze swoim dzieciakiem ćwiczyłam, bo pewna mądra osoba kazała nam niezależnie od sytuacji potrafić wystawic idealnie psa. W sumie sporo wcześniej też ćwiczyliśmy, ale teraz zwracam uwagę już nie tylko na psa, ale i na siebie.. Bo on w każdej sytuacji się odnajdzie, gorzej ze mną, a wcale nie trudno jest tragicznie pokazać psa nawet tego z fantastycznym nastawieniem do otoczenia. Nie mam zdjęć, ale było bardzo fajnie Quote
flashka-g Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Dada napisał(a):oh jej, biedulek mały ;):evil_lol: Ja przeważnie wychodzę z założenia, że większość (oczywiście nie wszystkie) psów z takim kątowaniem ma wrodzony dobry ruch.. Dzisiaj ze swoim dzieciakiem ćwiczyłam, bo pewna mądra osoba kazała nam niezależnie od sytuacji potrafić wystawic idealnie psa. W sumie sporo wcześniej też ćwiczyliśmy, ale teraz zwracam uwagę już nie tylko na psa, ale i na siebie.. Bo on w każdej sytuacji się odnajdzie, gorzej ze mną, a wcale nie trudno jest tragicznie pokazać psa nawet tego z fantastycznym nastawieniem do otoczenia. Nie mam zdjęć, ale było bardzo fajnie ojj a ja znam psa z dobrymi kątami po niezle utytylowanych rodzicach co zasuwa pięknym hackeneyem:) z reszta ja uwazam ze najwzniejsze jest zrównoważenie kątowania miedzy przodem a tyłem- ruch wtedy jest najbardziej dynamiczny i płynny zarazem. Chociaz patrzac np. pod wzgledem siberianow widzialam wiele wspanialych psow ktore mialy tylne slabe kąty a mocno wykątowany front i po prostu miały ruch bajeczny. Ja jestem zadowolona z anatmoii moich maluchów:) Quote
Dada Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Dokladnie tego w mojej wypowiedzi brakowało, co ujęłaś w swojej. Niestety za mało wiem, by móc ocenić psa czy ma zrównoważone kąty, czy nie widząc go jedynie na zdjęciach.. Za to w ruchu chyba wszystko wychodzi jak na dloni.. Zgadzam się z tym, ze dzieci Ci się udaly, gratuluję Quote
kate8828 Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Wiec tak...wszytsko zaczeło sie w zeszłą niedziele od rozmowy z Miniagą, która powiedziała że sa 2 śliczne powder puffy u Ani w hodowli iii jak skończyło:) Dzisiaj bylismy w hodowli Resuruss u Ani, wybrac sobie domownika, wrocilismy z Beniutkiem, WHITE CHRISTMASs Resuruss, własnie lezy na moich kolanach i mam lekie trudnosci z pisaniem:) Jest przekochany, moj pies przyjął go ze spokojem, po wskazowkach Ani co do łaczenia:) Bawia sie, jestesmy w domu od 1,5 ggodziny a mały juz djadł pił bawił sie z psem i kotem, Chciałam serdecznie podziekowac Ani Strzodzie- Ress za powierzenie mi Beniutka, jesteś niesamowita osoba a Beniutek to niesamowity pies, spełnienie moich marzen, DZIĘKUJE!~ Oto moje cudo z pierwszych chwil w domu:) Poznajemy Kaprysa Jemy pod bacznym okiem kota I miłości , fotka z dedykacja dla Ani i Miniagi :) Dziewczyny jestescie wielkie, Aga dziekuje ze mi powiedziałas bez ciebie by sie nie udało Aniu...pisałabym chyba dowieczora :] Jesteś niesamowita, twoje psy sa niesamowite, oby wiecej takich hodowcow jak Ty :) To co widzimy sie na wystawach :) Mam nadzieje że mnie przyjmiecie do waszego grona:) Pozdrawiam i witam serdecznie wszystkich:) Quote
resuruss Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Widze ,ze moj synuś jest juz u siebie :multi::multi::multi: Az mi się łezka zakręciła w oku :loveu::loveu::loveu: Quote
miniaga Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 Ja się absolutnie nie nadaję na takie sceny- popłakałam się jak bóbr. Atrur patrzy jak na wariatkę . Kate bardzo bardzo się cieszę- Benio ma cudowny, kochający dom i wspaniałych właścicieli. Jestem ogromnie szczęśliwa!!! Quote
Light of Shin-Ra Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Kate - witaj w gronie zagrzywaczonych. To naprawdę świetnie, że Benio trafił do takiego domu. Mam nadzieję, że nie raz się spotkamy na wystawach. Quote
ajcka Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Ale słodziak z niego.Gratulacje.:loveu: Świetny jest na tych fotkach.Prosimy o więcej. A wczoraj do nowego domku pojechał tez Gucio. Ah jak ten czas szybko minął,dopiero co się urodziły a już trzeba je oddawać. Quote
Dada Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Beniutek to uroczy chłopak, widzę, że ma wspaniale i wiem, że stworzycie zgrany duet! Aga, nie Ty jedna taka jesteś, mi też łezka poleciala z oka, te wszystkie maluchy kocham jak własne i bardzo, bardzo się cieszę, że pierwszy malec tak dobrze trafił! Quote
kate8828 Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Jest przekochany, cała noc spał wtulony we mnie na swojej podusi :) Czołowy z Zabka I zabawa z piłeczką :) Quote
miniaga Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 Pełen luzik już widzę. Jaki on słodki -Beniutek jeden! Quote
Ilka21 Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Kate fajnie, że masz Beniutka i witamy w gronie zagrzywaczonych a pamiętaj zazwyczaj na jednym grzywcu się nie kończy hihi:evil_lol: Dziewczyny jest coraz cieplej więc mam nadzieję,że damy radę niedługo zorganizować jakieś grzywaczowe spotkanko;) Quote
ajcka Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 I Calineczka pojechała.:placz: Nasze maleństwo. Będę tęsknić. dobrze ze Panduś jest jeszcze bo to taki chłopak ze miłości potrzebuje tyle co 3 na raz a i taki wesoły że tylko by się bawił. Ide może nakręce pare filmików w ruchu malca. Śmiga nieźle jak na 9,5 tyg. Dziś miał 1 raz ringówkę na sobie ale zdolniacha z niego. Quote
ajcka Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Najpierw fotki. słodziak i leniuszek http://images31.fotosik.pl/216/0ae32dab7c37ef86med.jpg , a teraz zobaczył coś przez okno Quote
ajcka Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 filmiki. Z Pandusiem w roli głównej. (:razz:Proszę zwrócić uwagę na merdający cały czas ogonek) http://pl.youtube.com/watch?v=8RcyDuhiSgk, http://pl.youtube.com/watch?v=s28hkp6GWtI, http://pl.youtube.com/watch?v=kG8iGqipwfk Quote
resuruss Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Słodziuszek malusi - bardzo ładnie się zapowiada :loveu::loveu::loveu: A Beniu widze wcale nie tęskni za mamusia :-) Quote
Ilka21 Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 fajny Panduś:loveu: tylko szkoda,że tyle chodnika a nie malucha na filmiku:eviltong: Quote
kate8828 Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Pandus uroczy, fajnie że malec cieszy sie z tego co robi , a nie cos na siłe, Beniutek miał dzisiaj ringoweczke i tak samo ogon merdolił cały czas :loveu: A potem była dzika zabawa :cool3: Ale ja jestem przeciez taki słodziak :loveu: Quote
resuruss Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Achhhhhhhhhh moj Beniutek .Piękne foteczki Kasiu .Oczywiscie kradne na stronke ;) Quote
kate8828 Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Aniu oczywiscie kradnij na stronke które chcesz :) Dada dziękujemy :) Moje oczko w głwoie wpatrzone w pańcie podczas zdjecia, wczoraj była u nas ciocia miniaga i dała nam duzo przydatnych rad, dziekujemy :multi: Quote
miniaga Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 Była była- Beniutek strasznie słodki i przystojny:loveu: Wiecznie merdający ogonek, zero stresu. Bardzo fajny ma charakter- tak go wymęczyłam że powinien na mój widok uciekać a on mi dawał buziaki:loveu: Quote
resuruss Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Nio to się cieszę ,ze moja pierdołka zadomowiona :loveu::loveu::loveu: Kate !Dumna jestem z Was :loveu: A tu pokaz mody Friki I Isia : Quote
Recommended Posts