resuruss Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Łaaaaaaaaaaaaaaaaa,ale fota zawodowa :loveu: superowe ujęcie :loveu: Koniecznie na konkurs daj - bede głosowac na bank na ta fote !!!! Quote
resuruss Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Placuś i nowo poznani ziomale No i Placus zaczyna kozaczyc A ogólnie rzecz biorąc to taki słodki chłopina. Moj Narcyzik Quote
lalunia Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 teraz wiem ty szczenki na podryw bierzesz "jaki słodki szczeniaczek " ;) ha ha ekstra fotki Quote
Light of Shin-Ra Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Super fotki. A kogo to tak Placuś brzydko w kuper upitolił? Za to na tej siedzącej fotce strasznie Bu przypomina jak pamiętam jej foty ze szczenięctwa. A tak w ogóle Ress jedziesz do Opola? Bo jakby tak przypadkiem to może byś wzięła cos małego do pomiziania. Quote
resuruss Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Placek zre Rotka :evil_lol: No bardzo Bu przypomina - mi tez ;) ma troche inna głowe i mocniejsza kosc ,ale to chłop wiec moze byc bardziej potęzny . A tu moja kruszynka - żmija Na Opole moze bedę ....zapomniałam zgłosic :placz::placz::placz:.Miałam po powrocie ze Spodka wysłac mailowy formularz ,ale padłam i zupełnie zapomniałam :placz:. Quote
resuruss Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Pracowity dzień dziś mieliśmy . Malce trenowały: Quote
resuruss Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Placek brudas :oops: Dzis je frontlinowałam ,wiec na myciu musi zaczekac niestety ... Quote
kate8828 Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Są niesamowite :)! I jak tu sie zdecydować:razz: Quote
Dudek Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 fotki z niedzieli - wtedy miały 5,5 tyg Xantusia Rosa Thea Xena Rosa Thea Xargos Rosa Thea Quote
meta Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 :crazyeye: przeciez one dopiero co sie urodzily :-o swietne malce :loveu: Quote
resuruss Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Fajniusie biedroneczki :loveu: No..czas leci jak lawina ...ja w sobote wypuszczam pierwsze dziecko w swiat :grins: Quote
Weronisia & Jokkusia Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Ress a Placuś to się opala w wiosennym słoneczku :loveu::loveu: Malce to ty masz słodkie :loveu::loveu: Oj a czas leci i to szybko, pamiętam jak moje maluchy się rodziły, a teraz już po za domkiem w świecie :placz::placz: Quote
ajcka Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Wczoraj moje malce miały przeglad miotu i tatuaż. Pani sędzia zachwyciła się Pandusiem . to wstawię zdjęcia malca które miałam już wcześniej wstawić , http://images23.fotosik.pl/192/b6e1c7f24f765d1amed.jpg i poza ale niestety główkę trochę odwrócił Quote
Dada Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Z Pandusia to prawdziwy słodziak Kasiu: Jakie dzieci już duże... Xantusia na tę chwilę z tych zdjęć mi się najbardziej podoba ;) Ress: Ty wiesz, Rotek, Twixy, Placuś, Katusia aaaaaaaaahhhh:loveu: Quote
resuruss Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Sliczny Panuś :loveu: No musze się wziasc za moja Fiśke - w koncu ogolic ,bo dobrze ponad miesiąc swiniodzika nie goliłam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Zaraz zgram foty z wczoraj ,moze cos sie fajnego trafiło ,bo pstrykałam malce szalejące . Mały i duzy drapieznik : Młoda wrociła z przedszkola - powitanie Fiśka Quote
Dada Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Oo, jest i Fisia, a ja chciałam Ci już wyrzuty robić, że wszystkie dzieci focisz, a ksieżniczki nie ;) :lol: Powitanie Zuzkowe, fantastyczne, ale tej małej zazdroszcze, nic dziwnego, że nie chce zadnego z malców oddać Quote
resuruss Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Fiski nie foce ,bo niegolona od hoho i jeszcze troche ,a powszechnie wiadomo ,ze zarasta jak dzika swinia -hipsika :lol::lol::lol: Teraz zgoliłam jej tylko sam pysk ,bo wygladała jak chomik ;) Młoda kadra: Quote
flashka-g Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Salvador dzisiaj:) i prawdziwe łyse tez jest piękne:loveu: Quote
Dada Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Rotek i Zuz, kapitalni są w duecie!! :multi: Flaskha: Salvador, super chłopak. Uwielbiam tak glębokie kątowanie u psów :loveu: i taką szyjkę i proste plecki. Niech zgadnę, pewnie ruch ma też super. :lol: Quote
Recommended Posts