Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Super fotki. A kogo to tak Placuś brzydko w kuper upitolił?

Za to na tej siedzącej fotce strasznie Bu przypomina jak pamiętam jej foty ze szczenięctwa.

A tak w ogóle Ress jedziesz do Opola? Bo jakby tak przypadkiem to może byś wzięła cos małego do pomiziania.

Posted

Placek zre Rotka :evil_lol:
No bardzo Bu przypomina - mi tez ;) ma troche inna głowe i mocniejsza kosc ,ale to chłop wiec moze byc bardziej potęzny .

A tu moja kruszynka - żmija

Na Opole moze bedę ....zapomniałam zgłosic :placz::placz::placz:.Miałam po powrocie ze Spodka wysłac mailowy formularz ,ale padłam i zupełnie zapomniałam :placz:.

Posted

Z Pandusia to prawdziwy słodziak
Kasiu:
Jakie dzieci już duże... Xantusia na tę chwilę z tych zdjęć mi się najbardziej podoba ;)
Ress:
Ty wiesz, Rotek, Twixy, Placuś, Katusia aaaaaaaaahhhh:loveu:

Posted

Sliczny Panuś :loveu:

No musze się wziasc za moja Fiśke - w koncu ogolic ,bo dobrze ponad miesiąc swiniodzika nie goliłam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Zaraz zgram foty z wczoraj ,moze cos sie fajnego trafiło ,bo pstrykałam malce szalejące .

Mały i duzy drapieznik :

Młoda wrociła z przedszkola - powitanie

Fiśka

Posted

Oo, jest i Fisia, a ja chciałam Ci już wyrzuty robić, że wszystkie dzieci focisz, a ksieżniczki nie ;) :lol:
Powitanie Zuzkowe, fantastyczne, ale tej małej zazdroszcze, nic dziwnego, że nie chce zadnego z malców oddać

Posted

Fiski nie foce ,bo niegolona od hoho i jeszcze troche ,a powszechnie wiadomo ,ze zarasta jak dzika swinia -hipsika :lol::lol::lol:
Teraz zgoliłam jej tylko sam pysk ,bo wygladała jak chomik ;)

Młoda kadra:

Posted

Rotek i Zuz, kapitalni są w duecie!! :multi:
Flaskha:
Salvador, super chłopak. Uwielbiam tak glębokie kątowanie u psów :loveu: i taką szyjkę i proste plecki. Niech zgadnę, pewnie ruch ma też super. :lol: