Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mi duzo mowic nie trzeba bylo :loveu: a tata i siostra do tej pory mysla ze ona na sprzedaz tylko nikt jej bidnej kupic nie chce :evil_lol:

a Cassy to do podtuczenia i tez bedzie dobrze

Posted

Tili piekna :) :loveu::loveu::loveu:

Cassy tez ale na pierwszych dwoch fotach wedlug mnie stoi strasznie :crazyeye: suka ladna ale takie ustawienie robi z niej jakiegos dziwoląga :roll:

Posted

mysle ze okreslenie "strasznie" jest mocno przesadzone.
wiele osob ustawia tak psy i jakos nigdy nie bylo to straszane. a ustawic malego szczeniaka ktory przez godzine sie wije kladzie i wiesza jest czasami trudne :evil_lol: ja nie widze problemu, stoi z dupskiem na dol, ale nie ciezko zobaczyc ze to kwestia ustawienia.

zreszta, prosze, zdjecia nie takie ladne ale dupa wyzej

Posted

To ja dla rozładowania atmosfery powiem Wam, że własnie naprawiłam sobie neostradę i tylko dlatego mogę pisać tego posta. Oczywiście przyczyną awarii był szczeniak (szczeniara w zasadzie), która skonsumowała kawałek (całe szczęście tylko kawałek) kabla. :placz:

Posted

[quote name='meta']mysle ze okreslenie "strasznie" jest mocno przesadzone.
wiele osob ustawia tak psy i jakos nigdy nie bylo to straszane. a ustawic malego szczeniaka ktory przez godzine sie wije kladzie i wiesza jest czasami trudne :evil_lol: ja nie widze problemu, stoi z dupskiem na dol, ale nie ciezko zobaczyc ze to kwestia ustawienia.

zreszta, prosze, zdjecia nie takie ladne ale dupa wyzej
http://img241.imageshack.us/img241/4053/3skdf8.jpg
http://img241.imageshack.us/img241/7213/1skrm9.jpg

ooooo i tu mi sie duzo bardziej podoba :) :loveu:

Posted

trza poczekać - niespodzianka ma być...:lol:

chociaż jestem wierna rasie...;)

ale myślę, że co po niektórzy wiedzą co to za pies:loveu:
proszę 'oblatanych w bazie' o przydomek

Posted

mi tez baza nie dziala, rano nie dzialay tez epsy i strona zkwp, ale z tymi juz jest ok, a pod adresem bazy jakies dziwne cos jest :roll:

Posted

Tak myślałam....skoro nie Angel Look... Teraz modna hodowla to
Dogland Happy, ale oni nie mają chyba szczeniaków na sprzedaż, więc może Zholesk? albo Volshebnaja Loshadka?

Posted

Coś po Legendsach pewnie..... Tak stawiałabym na początku,ale z tych w Rosji własnie na bazie nie ma miotu. Thomas za młody i całe szczęście, bo ten pies ma koszmarna wadę ruchu....

Dawaj Kaska przecież wiemy, że chcesz nam powiedzieć - MÓW!

Posted

na zdjęciu: Ingrus TSENTURION TSONG (ur. 19.11.2007 - Zholesk Dzhokonda Dzhondzhana x Zholesk Pietro)

ale jak dla mnie PRIMA Aprilis;):evil_lol: