Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

lalunia napisał(a):
zapraszam na kawę :loveu:

fajnie, dzięki ;) na pewno kiedyś skorzystam ;) ja przeważnie jestem w czwartki i niedziele w Olsztynie ;) chętnie poznam Ciebie i Twoje stadko;)

Posted

Boskie! A Pandus ma cudne końówki uszek ! :)

----

flashka-g napisał(a):
Niby powinno sie z opuszczonym, ale... to takie gadanie. Jedni nie podnosza, inni trzymaja na rownej lini grzbietu jak np. u goldena inni prosto do gory a inni zawijaja na plecy jak u shih tzu. Pamietam ze jak zaczynalam wystawiac w Czechach to wszyscy podnosili te ogony i jak ktos nie podnosil to nie mial szans na wygranie. Latwo ukryc krzywe plecy jak pies ma zle osadzony i przenoszony ogon. Kiedys nawet jeden hodowca mi powiedzial ze jak wejde do niego na ring i ustawie psa z podniesionym ogonem to z niego wylece.. a teraz sam tak wystawia;) ..no tak tylko krowa nie zmienia zdania;)

Acha, fajny sędzia, zmienny jak kobieta :) .. No cóż, ale w każdym bądź razie dzięki wielkie za informacje, pewnie trzeba patrzeć, jaki sędzia jak lubi i tyle.. :)

Posted

lalunia napisał(a):
ha ha jak małe grzywki

Jak sie nie moze miec jeszcze małego grzywaczka to trzeba go sobie jakos zastepowac:oops:, to przynajmniej dopóki mi sie nie omeszkuja wygladaja jak łysole to tak prawie jak grzywunie

Mam w planach rowniez hodowanie łysych, niezarastajacych myszy :cool3: ale to na przyszłosc.

Wasze maluchy o wiele ładniejsze:loveu: do zakochania !