Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no o dziwo młody był bardzo grzeczny bardzo mu się spodobała skóra barana
szkoda że nie mogę jej w domu nigdzie połozyć
bo młodzież ćwiczy odrazu na niej zęby a starszyzna uważa za konkurencje i znaczy :(

Posted

lalunia napisał(a):
:loveu::oops:

naprawde dawno nie widzialam tak pieknie zbudowanego pod wzgledem anatomii powder puffa... nic tylko pozazdroscic:loveu: juz sie nie mge doczekac jak zaczniesz z nia podbijac ringi.:multi:

Posted

Pewnie chłopczyk będzie z nia po ringu biedał :):) ..
A tam na górze widziałam dwa sposoby na wystawianie chińskiego na waszych fotach: z uniesionym ogonem i z opuszczonym. Jest to całkowicie obojętne jak się wystawia, czy jak lepiej ?

Posted

McDzik napisał(a):
A tam na górze widziałam dwa sposoby na wystawianie chińskiego na waszych fotach: z uniesionym ogonem i z opuszczonym. Jest to całkowicie obojętne jak się wystawia, czy jak lepiej ?

Niby powinno sie z opuszczonym, ale... to takie gadanie. Jedni nie podnosza, inni trzymaja na rownej lini grzbietu jak np. u goldena inni prosto do gory a inni zawijaja na plecy jak u shih tzu. Pamietam ze jak zaczynalam wystawiac w Czechach to wszyscy podnosili te ogony i jak ktos nie podnosil to nie mial szans na wygranie. Latwo ukryc krzywe plecy jak pies ma zle osadzony i przenoszony ogon. Kiedys nawet jeden hodowca mi powiedzial ze jak wejde do niego na ring i ustawie psa z podniesionym ogonem to z niego wylece.. a teraz sam tak wystawia;) ..no tak tylko krowa nie zmienia zdania;)

Posted

McDzik napisał(a):

To chyba zależy czy się ma długiego czy krótkiego psa. :evil_lol: