Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rees - malce boskie :loveu: ale Ty i aparat masz fajny .........

mi udało się zrobić tylko kilka wiosennych fotek

moje golaski teraz wyglądają tak:
PARYS:

i PERSYMONA:

Posted

Dzięki Gosiu :oops:
Na razie są słodziaki ,ale na prawdziwą ocene mają jeszcze czas.
To szczyliki jeszcze - muszą dojrzec ,wyrosnąc ...
Dzis zrobiłam piąte odrobaczenie malcom ,bo jak zwykle tknięta przeczuciem dałam kupkę do badania i były jaja glizdki :-(:-(:-(
Niby nie duzo i łatwe do opanowania ,ale tak jak mowi moja wetka ...coraz wiecej robali uodparnia sie na srodki odrobaczające :shake:
Dostały płyn z godzine temu ...teraz czekam na "efekty" :evil_lol:

Posted

Ress maluszki masz śliczne i słodziachne :loveu::loveu::loveu:

Flashi, Sabdanek piękny, a panterka suuuperowa :loveu::loveu::cool3::cool3:

A od nas wczoraj pojechała do nowego domciu nasza Latinka :-( No troszkę smutno, bo to ona była tą główną prowokatorką zabaw, taka najbardziej szalona :evil_lol::evil_lol:

Posted

resuruss napisał(a):
Nesjanko dziekuje :loveu:

Parysek przypomina Twojego Kairka ,prawda?
Persymona zapowiada sie bardzo ciekawie :loveu:

nio tak Parysek jest bardzo podobny do Kaira, a Persymona jest naprawdę boska w typie Ecru - za to ma lepsze włoski .......... :lol:

- jeżeli chodzi o odrobaczenia to ja też dmucham na zimne - do 2-go mc-a życia odrobaczone są ok 5-6 razy

Posted

Ja dlatego wole trzymac malce dłuzej w domu ...pracy wiecej ,ale mam pewnosc ,ze wychodzą ode mnie zaszczepione na wszystko ,odrobaczone 5-6 razy i juz wstepnie socjalizowane .

Ciesze sie bardzo ,ze wyszłac tylko toxocara canis ,bo to dosc popularny robal i szybko damy rade sobie z nim ;) ,a nie nic gorszego .Wprawdzie jaja na całosc kupek były tylko dwa ,ale ktos musiał je złozyc w koncu w tym psie :evil_lol:

Posted

Masz racje Gosiu :loveu:
Dziś mam w planie pranie malców i moze uda mi sie zrobic foty ustawione przynajmniej częsci z nich .
Reszte zdjęc spacerowych wstawie pózniej ,bo teraz zmykam z Zuzką po ozdoby zajączkowe ;)