Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rotek jest obłędnie piękny i wspanialy...
Z Placka i wszystkich malców robią się już "poważne" dzieciaki. Niedawno takie kruszynki biegały..

Posted

One są obłędnie pięknościowe...........:loveu:

A to Panduś wystawowy nr.1 (pierwsze próby z takim grubaskiem to nie lada zadanie,ma 4 tyg 4 dni)
,

Posted

Łiiiiiiiii ,ale dzieciaczkowo sie zrobiło :loveu:

Ajcka !Uwierz mi ,ze siwietnie mu idzie jak na 4 tygodnie .Moje w tym wieku robiły wszystko zeby sie jednak nie dac ustawic :evil_lol:

Flashi !Widze ,ze juz tez uskuteczniasz spacerki :multi: jak malce ? co robiły na dworze ?

Posted

resuruss napisał(a):

Flashi !Widze ,ze juz tez uskuteczniasz spacerki :multi: jak malce ? co robiły na dworze ?

Spacerki narazie ciezko ida, bo maluchy niestety musza chodzic na smyczy, uroki centrum miasta:roll: - chociaz maluchy odrazu sie socjalizuja do hałasu.Ale Salsa to leje na wszystko i wogole sie niczym nie przejmuje. Wczoraj ja wzielam na daleki spacer na wyspe z staruszkami to wcale nie szybko dala sie zmeczyc. Wiec uczymy sie wystawowego chodzenia na smyczy;) Nie wiem kiedy zrobie wiecej fotek, moze udalo by mi sie jutro.. jak nie to dopiero w przyszlym tygodniu jak wroce z Hiszpanii, bo we wtorek ide do szpitala:roll: i pewnie bede pół zywa, w srode i czwartek zajecia na uczelni, wieczorem prawko i w nocy wyjazd do Torrelavegi.. a raczej na Okęcie na samolot;)

Posted

ress:
Placek jest niesamowicie podobny do Bułki, piękną ma głowę..
A ksiaże.. Jedyny w swoim rodzaju, ahh, cudny..!
Zdjęcia bardzo ciekawe, jak one Ci już wszystkie duże urosły!!

Posted

Urosły smoki i własnie siedze z nogami na krzesle ,bo kąszą mnie po stopach :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Księnciunio ma nowa ksywe : Narcyz ,bo sie zrobił dumny jak paw i nic tylko go podziwiac :diabloti:

Najgoszą w tej chwili zajzą jest Katia ,choc w sumie prym oddaje Frice jak tylko Fisia chce porządzic.Tłucze sie niesamowicie .
Benio lubi sie bawic ,ale reszta z Beniem nie bardzo ,bo Benio ciałkiem swym kluskowatym przygniata ofiary do ziemi :evil_lol: