flashka-g Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Moja Salvia tez na poczatku miala jedna tylko kropke na zadku.. a mysle ze poludniowe slonce ja tak opali ze kropki sie totalnie zleja. Quote
Dada Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Aniu: Zdjęcia :loveu: Pokaż koniecznie puchatego Placka po kąpieli! Dudek, Anna1: Gratuluję maluchów! Quote
resuruss Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Dada!Mówisz i masz: Hahahha,a jako ,ze ze mnie hodowca obsesyjnie dbający o malce i obsesyjnie focący ...udało mi sie uchwycic moment pierwszego wskoku na wersalkę Quote
resuruss Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Jeszcze mamisynek :loveu: Jak mi sie uda to wrzuce filmik z brzdącami :loveu: EDIT : Udało sie ,hahahahaha.... Quote
Dada Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Rotek jest obłędnie piękny i wspanialy... Z Placka i wszystkich malców robią się już "poważne" dzieciaki. Niedawno takie kruszynki biegały.. Quote
ajcka Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 One są obłędnie pięknościowe...........:loveu: A to Panduś wystawowy nr.1 (pierwsze próby z takim grubaskiem to nie lada zadanie,ma 4 tyg 4 dni) , Quote
Ilka21 Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 KAsiu gratuluję maluszków, bo jeszcze tego nie robiłam i niech zdrowo rosną a resurusski:loveu: Quote
resuruss Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Łiiiiiiiii ,ale dzieciaczkowo sie zrobiło :loveu: Ajcka !Uwierz mi ,ze siwietnie mu idzie jak na 4 tygodnie .Moje w tym wieku robiły wszystko zeby sie jednak nie dac ustawic :evil_lol: Flashi !Widze ,ze juz tez uskuteczniasz spacerki :multi: jak malce ? co robiły na dworze ? Quote
Light of Shin-Ra Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Flashka - Sabdan piękny ale to na ostatnim zdjęciu przecudne. Daj jeszcze jakieś zdjęcia plisss:loveu: Quote
lalunia Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 sabdan fajowy ale ucho kapitane suni jak lampart ress laleczki Quote
ajcka Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 A teraz łysolek. Guciolek http://images31.fotosik.pl/173/73bde0ccb90bb861med.jpg http://images31.fotosik.pl/173/be301729dbae1a53med.jpg Quote
ajcka Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Co do Pandusia to wydaje mi sie ze on ma długi włos jak na swój wiek.Chyba ze 2 cm. , Quote
resuruss Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Faktycznie ma długi włosek .Moje chyba takiego nie miały .Tu fota z 19.01.2008 Quote
lalunia Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 ajcka to się tylko cieszyć jak moja mysia ;) tu ma miesiąc Quote
Śnieżynka Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Ale wy macie te malce fajne :D takich kochane misiaczki :D Quote
flashka-g Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 resuruss napisał(a): Flashi !Widze ,ze juz tez uskuteczniasz spacerki :multi: jak malce ? co robiły na dworze ? Spacerki narazie ciezko ida, bo maluchy niestety musza chodzic na smyczy, uroki centrum miasta:roll: - chociaz maluchy odrazu sie socjalizuja do hałasu.Ale Salsa to leje na wszystko i wogole sie niczym nie przejmuje. Wczoraj ja wzielam na daleki spacer na wyspe z staruszkami to wcale nie szybko dala sie zmeczyc. Wiec uczymy sie wystawowego chodzenia na smyczy;) Nie wiem kiedy zrobie wiecej fotek, moze udalo by mi sie jutro.. jak nie to dopiero w przyszlym tygodniu jak wroce z Hiszpanii, bo we wtorek ide do szpitala:roll: i pewnie bede pół zywa, w srode i czwartek zajecia na uczelni, wieczorem prawko i w nocy wyjazd do Torrelavegi.. a raczej na Okęcie na samolot;) Quote
resuruss Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 :mdleje::mdleje:wiecej zajec sobie wybrac nie mogłas :crazyeye: Trzymam kciuki za zdróweczko !!!:kciuki::kciuki: Pare foteczek : Isia znów "rosnie" Krolewicz Katia Quote
Śnieżynka Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Ale ładna duża Bazia Aniu juz Ci urosła :D Quote
Dada Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 ress: Placek jest niesamowicie podobny do Bułki, piękną ma głowę.. A ksiaże.. Jedyny w swoim rodzaju, ahh, cudny..! Zdjęcia bardzo ciekawe, jak one Ci już wszystkie duże urosły!! Quote
resuruss Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Urosły smoki i własnie siedze z nogami na krzesle ,bo kąszą mnie po stopach :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Księnciunio ma nowa ksywe : Narcyz ,bo sie zrobił dumny jak paw i nic tylko go podziwiac :diabloti: Najgoszą w tej chwili zajzą jest Katia ,choc w sumie prym oddaje Frice jak tylko Fisia chce porządzic.Tłucze sie niesamowicie . Benio lubi sie bawic ,ale reszta z Beniem nie bardzo ,bo Benio ciałkiem swym kluskowatym przygniata ofiary do ziemi :evil_lol: Quote
malawaszka Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 :crazyeye: ale duże już :crazyeye: :mdleje: hahaha bazia kosi wszystko hahahahha Quote
resuruss Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Wcale nie są duze :shake: grubasy i owszem ,ale duze nie .Ostatnio je wazyłam i doznałam z leksza szoku :evil_lol: Quote
Dada Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Widac, ze kluseczki :lol: A Narcyz :loveu:, on po prostu zna swoją wartość Quote
Recommended Posts