lalunia Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 wnosek nie karmisz vicka ha ha albo robi za przybrana mamę ;) Quote
resuruss Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Musze podpatrzyc czy one go nie ssają :evil_lol:,bo Siwego to i owszem ...a ta ciamciała stoi i piszczy ,bo ząbki wbite w siusiaka ma :evil_lol: Quote
lalunia Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 resuruss napisał(a):Musze podpatrzyc czy one go nie ssają :evil_lol:,bo Siwego to i owszem ...a ta ciamciała stoi i piszczy ,bo ząbki wbite w siusiaka ma :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::multi: Quote
Dada Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 A moje psy nie maja zapędów niszczycielskich :multi: Czy ja już kiedyś nie wspominałam, ze mój synuś to aniołek? :evil_lol: Quote
Śnieżynka Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 To mój przy waszych to istny aniołek :D robi pożadek z ksiwtkami jak za nisko przy ziemi są :D i ewentualnie z jakimis chsteczkami, spinaczami albo kartkami jak sa na ziemi :D przeciez musi byc czysto :D a tak to grzeczny :D Choć najbardizej mi sie podoba u niego kradzież skarpetek mojego brata i chowania :D nie ma to jak zabawa w chowanego przez pół dnia :D Quote
maga18 Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 lalunia napisał(a):tak patrzę i ten baner co mi Madzia zdrobiła coraz bardziej pasuje Maga skąd wiedziałaś ?? nie rozumiem - standardowo zreszta :lol::lol::lol: Moje to aniołki z wyjatkiem Api, ktora uwielbia szukac czegos w mojej torebce, a ze ja wyznaje zasade ze kobieta w torebce powinna miec takie rzeczy zeby przezyc minimum tydzien poza domem, to uwierzcie mi, ze ma w czym wybierac :diabloti: A najlepsze bylo jak kupilam kiedys chleb (krojony, ofoliowany), wlozylam go do torebki, wrocilam do domu rzucilam torbe na ziemie i polazlam na pokoje... cisza jakas dziwna, nikt mnie nie zaczepia, wiec szukam tałatajstwa i co widze :crazyeye: 4 mordy w mojej torebce :crazyeye: chleb w 1/4 "zjedzony" (tyle okruchow w torbie ze moglabym przezyc i ze 2 tygodnie ;) ), folia poszarpana... :lol: wszystko byloby ok, gdyby nie to ze ten chleb nie byl dla mnie :lol: i musialam sie tlumaczyc ze zglodnialam i sobie pozyczylam kilka kromek :evil_lol: :lol: Quote
Weronisia & Jokkusia Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 A Jokko chodzi i po domu i po dworze jak taki odkurzacz z mordą przy ziemi i szuka jakiś "smakołyków" :cool3: W domu najczęściej to jakieś okruszki znajdzie, ale na dworze to lepsze smakołyki :evil_lol::evil_lol: Quote
Dada Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Maga: Mój Joy uwielbia zgłębiać się w to, co mam w swojej torebce (a raczej mega torbie) :evil_lol:. Dużo skarbów może tam odszukać, więc staram się stawiać ją na stół czy biurko, bo zdażalo mu się zjeść np całą paczkę maślanych paluszków :crazyeye: Quote
Light of Shin-Ra Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Co to za śliczności, bo ja jak zwykle niedoinformowana. :oops: Quote
resuruss Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Dudek !Słodkie malce !Oby zdrowo rosły o znalazły super domeczki :loveu: Quote
Dudek Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Han sczeniaki nie były planowane - życie uczy pokory - rodzicami są Veronica i Wizard. Quote
Agama Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Kasiu swietne grubaski sie urodzily i jaki mocny pigment maja do noski juz w kropeczki:lol::lol: Quote
miniaga Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 Ja mam ostatnio bzika na punkcie białych nagusów, więc bardo mi do gustu przypadły te 3 małe śnieżynki:loveu: Quote
Agama Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Aga zgadzam sie biale maja duzo uroku a jest ich coraz mniej przy tym ,,wyscigu,, z ciemnymi barwami Quote
resuruss Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Dudek !Chyle czoła !Znam tylko dwie osoby ,ktore się potrafiły się przyznac do nieplanowanego krycia ! To zwierzeta i jakbysmy nie planowali instynkt u nich działa ,zdarzyc sie to mogło kazdemu z nas . Z całego serca zyczę zeby maluchy zdrowo i ładnie rosły !!! Quote
miniaga Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 Te piękne kluseczki to rodzeństwo Antoniego:loveu::loveu::loveu:. Anna 1 mam nadzieję, że wybaczysz mi, że ukradłam fotkę, ale ogromnie się cieszę, że już można podpatrzyć te małe cudeńka. :multi: Bardzo fajny papier ma ten miot i już wpadłam jak śliwka w kompot... Quote
Dudek Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Anna 1 sie nie chwali ale ma SUPER miot:loveu: GRATULACJE:multi: Ress malce bombowe no i cudowne zdjęcia:loveu: można godzinami oglądać - a ja zazdroszczę takiej pogody!! wygląda na to, że białaski zostaną tylko białaskami na włosach - dostają takiego pigmentu jak ma Veronica - Agama dobrze zauważyła, że piegi wyłażą im aż miło Quote
resuruss Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Aaaaaaaaaaaa czemu malce takie rozowe nie zostaną :placz::placz::placz: Moja Fisia jest niebieska i mogła by taka zostac ,a te maluchy rozowe tez by mogły byc :loveu: A tak a propos malcow to my sie dzis kąpiemy ...to nie na moje nerwy... Placek spi w wannie ,wogole mu wsio jedno czy go myją czy nie ...on spi .Wysuszyłam go i widac tylko nos z kupy kudła . Katia natomiast jako mały knypek opanowała do perfekcji uciekanie z wanny.Meroda prosta - wspinaczka alpejska ,z chwilowym biernym zwisem w pozycji : Ratujcie mnie ! Quote
Light of Shin-Ra Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Ress to się trochę 'rozerwiesz" przy tym kąpaniu. Dudek - moim zdaniem nieplanowany miot się może zdarzyć każdemu. Ja też mam w domu niewykastrowanego psa i suczki. A Twoje malce są prześliczne a na dodatek jak będą takie jak Veronika to tylko pozazdrościć. Quote
Recommended Posts