Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nad imionkami myślałam już dawno.
Ale wykombinowałam ich tak wiele że nie wiem jakie wybrać....
Wstępnie propozycje:
Suczka łysa- Dia Dora, Dei Desire, Dolce Vita
Piesek łysy- De Zuz, Don Kichot,
Piesek owłosiony- Don Juan

Co sądzicie?Te pierwsze wydają mi sie najlepsze.

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dada napisał(a):
równolegle?? Łapy nie mogą być równolegle do podłoża (chyba, ze pies waruje), chodziło Ci pewnie o prostopadleee:razz:

Ojj xD Późno juz było jak to pisałam xD Oczywiście o prostopadłe xD Ale to jeszcze szczeniak :)

Posted

ajcka napisał(a):
Nad imionkami myślałam już dawno.
Ale wykombinowałam ich tak wiele że nie wiem jakie wybrać....
Wstępnie propozycje:
Suczka łysa- Dia Dora, Dei Desire, Dolce Vita
Piesek łysy- De Zuz, Don Kichot,
Piesek owłosiony- Don Juan

Co sądzicie?Te pierwsze wydają mi sie najlepsze.

Noo... te pierwsze najładniejsze :) A Don Kichot kojarzy mi się troche z taką 'głupotą' :evil_lol: ..

Posted

Czy chińskie grzywacze mają skłonności do łzawienia oczu? Z czego to wynika? Bo tak patrze na foty i się zastanawiam.. Spaniele tybetańskie mają przez dośc krótką kufe i zwężone kanaliki łzowe.

Posted

Kaska Widze ,ze klonowanie coraz lepiej idzie :evil_lol:

A tu moja dzicz :

:loveu:

Ja juz jestem duzy ,z facetami leże sobie :evil_lol: ( o jajkach Gizma nie wspomne )

I najlepsze : malce są muzykalne

Posted

Hahahahaha,a to norma przeciez .U mnie wymianki robią cały czas ,a jedynie Vicek ( raz w zyciu) ma przebłyski ...łazi i zbiera i sie kładzie na łupie i lezy jak kura na jajcach :evil_lol:

Posted

wy macie szczeniaki,które wam zjadają a ja mam kurde dorosłe bałwany które mi naniszczyły, w szczególności Toffi, który specjalizuje się w butach, pilotach,ładowarkach i telefonach oraz kartkach i chusteczkach
Molly specjalizacja zrywanie tapet i obgryzanie maty antypoślizgowej, wyjmowanie smieci z kosza a Bodzio wszystkie troczki,i guziki:cool1:

Posted

Hahaha,Ilka toz to normalne :evil_lol:
Vicka Ci dam zobaczysz jak wyglada pogromca długopisow ,wszelakiego rodzaju roznosci ,ktore da sie tylko w morde złapac :evil_lol:
A najlepsze u niego jest to ,ze jak mu mowie :Pusc to ....to zmyka z ogonem w gorze ,a jak go juz doganiam to czym predzej stara sie połknąc to co złowił :crazyeye:
Ile ja sie namęcze zeby czubek nie połknął czegos " dziwnego" ...

Posted

I tak żaden grzywek nie przebije Antoniego- on uważa że nie ma rzeczy, która nie można zjeść- balsamy, pomadki, kable, nakrętki butelki, lalki, gumki , długopisy, pumeks, gąbka, prześcieradło, poduszka, miski, lodówka, drzwi, okno balkonowe, transporter, majtki, spodnie, skarpetki, staniki, czepek do kąpieli, książki, zeszyty,pilot, garnki,lapmka....

Wymieniłam mały procent tego co próbował skonsumować mój dzielny Antonio!

Posted

Hehe ,bo nie masz Vicka :evil_lol: Vickowy rekord w chwytnosci durnego mordziola to szpilka :crazyeye::crazyeye::crazyeye: nie wiem jak udało mu sie ja złapac .
A ostatnio biaga sobie adhdowy chłopak po domu i nagle błysk w oku ...cos widze ..sprint łapie w morde ,a to była kupa malca :evil_lol::diabloti::evil_lol:

Posted

no to wspaniełe możliwości naszych grzywek omówione ;)
a i tak kochamy i szalejemy za nimi
i słyszę że kocham je bardziej od męża i lepiej je karmie hi hi

Posted

ress kofi że gruba jest na diecie i z rozpaczy potrafi ...
ja ucieszona że malece juz nie robią w domu
ale się zdziwiłam jak nakryłam kofi na podwieczorku !!!!