ajcka Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Nad imionkami myślałam już dawno. Ale wykombinowałam ich tak wiele że nie wiem jakie wybrać.... Wstępnie propozycje: Suczka łysa- Dia Dora, Dei Desire, Dolce Vita Piesek łysy- De Zuz, Don Kichot, Piesek owłosiony- Don Juan Co sądzicie?Te pierwsze wydają mi sie najlepsze. Quote
McDzik Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Dada napisał(a):równolegle?? Łapy nie mogą być równolegle do podłoża (chyba, ze pies waruje), chodziło Ci pewnie o prostopadleee:razz: Ojj xD Późno juz było jak to pisałam xD Oczywiście o prostopadłe xD Ale to jeszcze szczeniak :) Quote
McDzik Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 ajcka napisał(a):Nad imionkami myślałam już dawno. Ale wykombinowałam ich tak wiele że nie wiem jakie wybrać.... Wstępnie propozycje: Suczka łysa- Dia Dora, Dei Desire, Dolce Vita Piesek łysy- De Zuz, Don Kichot, Piesek owłosiony- Don Juan Co sądzicie?Te pierwsze wydają mi sie najlepsze. Noo... te pierwsze najładniejsze :) A Don Kichot kojarzy mi się troche z taką 'głupotą' :evil_lol: .. Quote
resuruss Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Dla mnie niesamowicie piękne jest De Zuz ;) A Don Juanai Don Kichota juz mamy w grzywaczach polskich Quote
flashka-g Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 moje śpiące aniołki :diabloti: Salsa, jak kazdy pies pilnuje swojej kości;) choc w domu zwana Kocikiem:) i Salvia-włoszka:) panna czeka na samolot do Mediolanu;) Quote
McDzik Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Czy chińskie grzywacze mają skłonności do łzawienia oczu? Z czego to wynika? Bo tak patrze na foty i się zastanawiam.. Spaniele tybetańskie mają przez dośc krótką kufe i zwężone kanaliki łzowe. Quote
Dada Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 flashka: cudne śpiące aniołeczki :loveu: ajcka: mi się dwa imiona podobają: suni - Desire i pieskowi - De Zuz Quote
lalunia Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 ajcka wszystkie imona dziewczynek super a psa de zuz obłędne :) flashi fajowe spioszki ja ide kąpać mojego dużego mopa ;) Quote
lalunia Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 tam gdzie kończy się kofi zaczyna mycha ..... ;) Quote
lalunia Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 tak patrzę i ten baner co mi Madzia zdrobiła coraz bardziej pasuje Maga skąd wiedziałaś ?? Quote
resuruss Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Kaska Widze ,ze klonowanie coraz lepiej idzie :evil_lol: A tu moja dzicz : :loveu: Ja juz jestem duzy ,z facetami leże sobie :evil_lol: ( o jajkach Gizma nie wspomne ) I najlepsze : malce są muzykalne Quote
lalunia Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 dzicz ekstra a mój kiwus zjadł pit-11 mojemu mężowi ;( !!!!!!!!!!!!!!!! Quote
lalunia Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 zagadka dziś się śmialiśmy : dlaczego mycha ma tyle włosa? odp. bo zabrała wszystkie opalowi ;) Quote
lalunia Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 albo mają 5 kości 5 takich samych nie po co mieć 5 lepiej sie pokłucić o jedną i wykradać sobie wajemnie gdzie 4 leży !!! Quote
resuruss Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Hahahahaha,a to norma przeciez .U mnie wymianki robią cały czas ,a jedynie Vicek ( raz w zyciu) ma przebłyski ...łazi i zbiera i sie kładzie na łupie i lezy jak kura na jajcach :evil_lol: Quote
Ilka21 Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 wy macie szczeniaki,które wam zjadają a ja mam kurde dorosłe bałwany które mi naniszczyły, w szczególności Toffi, który specjalizuje się w butach, pilotach,ładowarkach i telefonach oraz kartkach i chusteczkach Molly specjalizacja zrywanie tapet i obgryzanie maty antypoślizgowej, wyjmowanie smieci z kosza a Bodzio wszystkie troczki,i guziki:cool1: Quote
resuruss Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Hahaha,Ilka toz to normalne :evil_lol: Vicka Ci dam zobaczysz jak wyglada pogromca długopisow ,wszelakiego rodzaju roznosci ,ktore da sie tylko w morde złapac :evil_lol: A najlepsze u niego jest to ,ze jak mu mowie :Pusc to ....to zmyka z ogonem w gorze ,a jak go juz doganiam to czym predzej stara sie połknąc to co złowił :crazyeye: Ile ja sie namęcze zeby czubek nie połknął czegos " dziwnego" ... Quote
miniaga Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 I tak żaden grzywek nie przebije Antoniego- on uważa że nie ma rzeczy, która nie można zjeść- balsamy, pomadki, kable, nakrętki butelki, lalki, gumki , długopisy, pumeks, gąbka, prześcieradło, poduszka, miski, lodówka, drzwi, okno balkonowe, transporter, majtki, spodnie, skarpetki, staniki, czepek do kąpieli, książki, zeszyty,pilot, garnki,lapmka.... Wymieniłam mały procent tego co próbował skonsumować mój dzielny Antonio! Quote
resuruss Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Hehe ,bo nie masz Vicka :evil_lol: Vickowy rekord w chwytnosci durnego mordziola to szpilka :crazyeye::crazyeye::crazyeye: nie wiem jak udało mu sie ja złapac . A ostatnio biaga sobie adhdowy chłopak po domu i nagle błysk w oku ...cos widze ..sprint łapie w morde ,a to była kupa malca :evil_lol::diabloti::evil_lol: Quote
lalunia Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 no to wspaniełe możliwości naszych grzywek omówione ;) a i tak kochamy i szalejemy za nimi i słyszę że kocham je bardziej od męża i lepiej je karmie hi hi Quote
lalunia Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 ress kofi że gruba jest na diecie i z rozpaczy potrafi ... ja ucieszona że malece juz nie robią w domu ale się zdziwiłam jak nakryłam kofi na podwieczorku !!!! Quote
resuruss Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Ale to matka ,wiec inaczej sie patrzy ...A tu Vicek :crazyeye: Quote
Recommended Posts