Juta Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Ress, maluchy wręcz zjawiskowe !!! Gratuluję tak pięknego miotu ! :loveu: Quote
Weronisia & Jokkusia Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 A o to moje maleństwa :loveu::loveu: Skończyły miesiąc i dzisiaj pierwsze próby ustawiania :evil_lol::loveu: Jestem z nich dumna :łoś: :łoś: AMORE TOSCANE (Morelek) :loveu::loveu: AMARO CIOCCOLATINO (Latinka) :loveu::loveu: Quote
Weronisia & Jokkusia Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 ASPRO ALBICOCCA (Miss) :loveu::loveu: Quote
Light of Shin-Ra Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Najpierw małe wyjaśnienie. Jak pisała Agama na e-psach i jak wie o tym jeszcze jedna osoba, do której się zwracałam z zapytaniem o suczkę, szukałam sobie suczki i taką znalazłam. Wpłaciłam zaliczkę, umówiłam się kiedy przyjadę i wtedy zdarzył się ten tragiczny wypadek. Miałam odłożyć wyjazd ale życzliwa mi osoba namówiła mnie żeby jednak jechać . To Agamie zawdzięczam, że jakoś się pozbierałam po stracie Futrzatego i choć nigdy o nim nie zapomnę teraz mogę Wam przedstawić moją nową domowniczkę, córeczkę Mesia i Pegi. Ta kochana sunia miała być moją czwartą grzywką a okazała się pocieszycielką w smutku. Quote
resuruss Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Wow ile foteczek :loveu: To od początku : Juta dzieki ;) Kaska !Alez on wyrosł .Ostatnie foty to jeszcze taki baleronik mały był ,a teraz juz w szczypiorka- podrostka sie zmienił :loveu: Synek sobie swietnie radzi Weronisiu!!!Twoje maluszki tez jak na drozdzach smigaja .Widze ,ze juz nauka trwa :loveu: Han !Bardzo sie ciesze ,ze zdecydowałas się wziąsc Boni ,mimo tego ,co się stało.Jak juz pisała, nie zastąpi ona Futrzastego nigdy ,ale pomoze oderwac mysli .Ciesz się nią i moze nie na miejscu bedzie jak pozycze Ci ,zeby mała łobuzowała teraz ,zebys miała jaknajwiecej roboty przy niej ;) Quote
Weronisia & Jokkusia Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Han gratuluję, śliczna suńka :) Quote
lalunia Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 opal to zbój nogę już do sikania na dworze podnosi Quote
resuruss Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 U mnie jedna sunia podnosi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dzis słonko prazyło ,ze poł dnia na sworze siedzielismy .Maluchy spią do teraz :evil_lol: a ja czuje sie jak na wczasach ;) Quote
Light of Shin-Ra Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 A tak mała wygląda obok zarośniętego Iszki. Różnica jest spora:crazyeye:. Quote
Agama Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 tym razem miot bedzie wystawiany-tylko naguska majac cudowny domek wyleguje sie w pieleszach wierzcie nie wierzcie foty Han nie oddaja urody Boni-rozpuszczona do granic sunieczke trzeba zobaczyc w realu Quote
miniaga Posted February 24, 2008 Author Posted February 24, 2008 Mi się ona bardzo urodziwa wydaje- Han gratuluję- ładnie się dziewczę zapowiada i dobrze że jest u Ciebie teraz- przy nowym psie dużo obowiązków i jeszcze więcej radosnych sytuacji- nie będzie czasu myśleć o smutkach. Quote
resuruss Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 U nas dziś słoneczko i wiosna :loveu: Quote
agata56 Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 super te Wasze maluszki:)... Weronika:) oj jak juz zdarzylam Cie poznac to twoje maluszki cuuuudnie stac beda:) Quote
resuruss Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 A co ma byc ??:roll: Wstawie troche fotek Comandos Uciekająca ...mleczarnia Banda małolatów I Placuś biedny doprowadzony do osttecznosci przez Benia Quote
Śnieżynka Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Ania wiecej zdjątek bandy :D jaką macie ładna pogode :D Quote
Recommended Posts