Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Najpierw małe wyjaśnienie. Jak pisała Agama na e-psach i jak wie o tym jeszcze jedna osoba, do której się zwracałam z zapytaniem o suczkę, szukałam sobie suczki i taką znalazłam. Wpłaciłam zaliczkę, umówiłam się kiedy przyjadę i wtedy zdarzył się ten tragiczny wypadek. Miałam odłożyć wyjazd ale życzliwa mi osoba namówiła mnie żeby jednak jechać . To Agamie zawdzięczam, że jakoś się pozbierałam po stracie Futrzatego i choć nigdy o nim nie zapomnę teraz mogę Wam przedstawić moją nową domowniczkę, córeczkę Mesia i Pegi.

Ta kochana sunia miała być moją czwartą grzywką a okazała się pocieszycielką w smutku.

Posted

Wow ile foteczek :loveu:
To od początku :
Juta dzieki ;)

Kaska !Alez on wyrosł .Ostatnie foty to jeszcze taki baleronik mały był ,a teraz juz w szczypiorka- podrostka sie zmienił :loveu:
Synek sobie swietnie radzi

Weronisiu!!!Twoje maluszki tez jak na drozdzach smigaja .Widze ,ze juz nauka trwa :loveu:

Han !Bardzo sie ciesze ,ze zdecydowałas się wziąsc Boni ,mimo tego ,co się stało.Jak juz pisała, nie zastąpi ona Futrzastego nigdy ,ale pomoze oderwac mysli .Ciesz się nią i moze nie na miejscu bedzie jak pozycze Ci ,zeby mała łobuzowała teraz ,zebys miała jaknajwiecej roboty przy niej ;)

Posted

U mnie jedna sunia podnosi :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Dzis słonko prazyło ,ze poł dnia na sworze siedzielismy .Maluchy spią do teraz :evil_lol: a ja czuje sie jak na wczasach ;)

Posted

tym razem miot bedzie wystawiany-tylko naguska majac cudowny domek wyleguje sie w pieleszach
wierzcie nie wierzcie foty Han nie oddaja urody Boni-rozpuszczona do granic sunieczke trzeba zobaczyc w realu

Posted

Mi się ona bardzo urodziwa wydaje- Han gratuluję- ładnie się dziewczę zapowiada i dobrze że jest u Ciebie teraz- przy nowym psie dużo obowiązków i jeszcze więcej radosnych sytuacji- nie będzie czasu myśleć o smutkach.