miniaga Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 Śnieżynka napisał(a):Miniaga :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: widziałam na stronce po prostu tylko sie zakochac :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Aga a jak małe się czuje :) i jego pierwszy kontakt z dizewczynami :D Jest lepiej niż się spodziewałam. Flashi jakie twoje dzieci już duże - jeszcze nie dawno, jak je widziałam to, oczka zamknięte ..... a teraz tak się już ustawiają:loveu::loveu::loveu: Quote
Dada Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Flashka: Jakie grzeczne maluchy! Bardzo mi się podobają, gratuluję Tobie i dzielnej KC :lol: Quote
resuruss Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Aga !!!Anthony :loveu::multi: Flashi !!!Jakie one juz duze :loveu:.Ostatnie foteczki na ktorych je widziałam takie bączki jeszcze ,a tu juz młoda kadra wystawowa :loveu: Moze i ja sie skusze z jakąs foteczką dzieciaczków :roll: Quote
meta Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 moje nie umieja tak ladnie stac :shake: ale mam zdjecia z zabawy 5,5ty i pierwsze porzadne golenie :evil_lol: Quote
meta Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Cassy http://img148.imageshack.us/img148/61/cassy5tyg6wz7.jpg http://img148.imageshack.us/img148/8861/cassy5tyg2hv4.jpg Quote
resuruss Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Łiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :lilangel::lilangel::lilangel: super malce .Najlepsze foty z kapciami :loveu::klacz::klacz: Quote
MOLA Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 cudowne wszystkie maluszki :Dog_run::Dog_run::loveu: Quote
Agama Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 SLODZIUTKIE WSZYSTKIE-MALE CUDENKA:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
lalunia Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 salvador to jak bym sowjego widziała łobuza salsa szczeniaki super flashi też ja swoje pofoce w przyszłym tygodniu aga wielkie gratki ze athony juz u cibie Quote
resuruss Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Ja tez pochwale się moim cudeńkiem :loveu: Quote
flashka-g Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Dada napisał(a):Flashka: Jakie grzeczne maluchy! Bardzo mi się podobają, gratuluję Tobie i dzielnej KC :lol: Z Kc jestem najbardziej dumna:) Nie sądzilam ze bedzie tak wspaniałą mamuśka;) a maluchy dają jej popalić;) Quote
meta Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 [FONT="Comic Sans MS"]ress[/FONT] :loveu::loveu::loveu: nastepny czarny diabel :multi: :laugh2_2: Quote
resuruss Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 To synek Bu i Siwusa :loveu: w dniu swoich narodzin :loveu: Quote
Śnieżynka Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 ress ładne paznokietki :D a chłopaka to prosimy wiecej wstawiać :D Quote
resuruss Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Paznokcie juz zdjełam ,bo sie bałam ,ze maluszki podrapie ;) Teraz to juz duze psiaki są - oczka otwarte mają i człapią sobie :loveu: Quote
Śnieżynka Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 o ty ich jest wiecej :D i ty sie nawet na stronie nimi nie chwalisz ?? !! nie ladnie tak... Quote
resuruss Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 :diabloti:cale stado szarańczy :diabloti: Na stronke wrzuce niebawem ;) Quote
Dada Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Ile pięknych zdjęć! :loveu: salsa, pięknie bawią się już i ogolone :lol:, słodziaczki Aga: Strasznie się cieszę z tego, ze masz Anthoniego i że już tyle radości Ci daje! flashka: Pięknie stoją, jak zaczarowane.. Kasiu: Czekam na fotki uroczej parki!! :multi: Ress: Daj foteczki łapeczek :loveu::loveu: Nie ma nic piękniejszego :loveu: Quote
flashka-g Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 moje wogole urodzone w Andrzejki:) wiec są wyjątkowe:evil_lol: Bułkowskie maluchy:loveu::loveu: Quote
resuruss Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Stopeczki na zyczenie Ja tez nie wierze ,ze moja mała Bu jest mamą :loveu: Quote
Recommended Posts