Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

żeby już tych słodkości stało się za dość. Napiszę kilka słów od siebie. Choć hodowcą i znawcą grzywaczy nie jestem, są moją 2 niespełnioną miłością, po seterach, które zawsze w moich sercu były, są i będą:loveu: Podpisuje się wszystkimi kończynami pod Miniagą i Dadą. Dziś miałam przyjemność, te cudne resurusskowe cukiereczki poznać. Są przecudowne, śmiałe, lizawniki, ciekawskie świata i odważne jakich mało :mdleje: Myśle, że to zasługa Anki, która spędza z nimi każda chwile, by w przyszłości podbijały ringi, a przede wszystkim ludzkie serca. Mała Frikka ma taki ruch, że mnie ścięło z nóg, Rottesławek to model, przytulanka i lizawka w jednym, Katcik wlazła mi pod bluzkę, a jęzorek zwiedzał moje zatoki :loveu: Placek to misio pysio numer 1, gdzie przytulanie tam i puchatek :loveu:taka baryłka słodkiego miodu :loveu:Malwisia na przekór rodzeństwa, śpi jak inni kicają, łobuzuje jak inni chrapią :loveu::loveu: A Benio to już wogóle, kula niespożytej energii i radości. Wszystkie są tak cudne i wyrównane, że naprawdę trudno wybrać lidera. Ledwo co wyjechałam a już za nimi tak strasznie tęskno !!
Aniu rób, tak jak robisz dalej, i nie przestawaj :loveu:Bo takie szczniory to SKARB !
Pozdr. Kinga M.

Posted

Weronika, wstawia się po 5 w jednym poście, dlatego 5 zostało, a reszta przerobiona została na linki. jak masz np 10 zdjęć, to na 2 posty je dzielisz i jest ok

Posted

[quote name='Weronisia & Jokkusia']Kurcze i znowu się do fotek doczepili, chyba przestane już wstawiać :evil_lol::diabloti:

10. Użytkowniku – pochwal się foto swojego psiaka, bądź innym równie ciekawym obrazkiem. Pamiętaj jednak, by jego wymiary nie przekraczały 640x640 pikseli – zbyt duże fotki utrudniają życie i będą zamieniane na linki. Jeśli masz problem z określeniem wielkości obrazka – Mod pomoże. Jeśli masz do wrzucenia więcej niż pięć, pozostałe wstaw jako linki lub opublikuj w kolejnym poście. Nie 'cytuj' fotek - zdjęcie, które chcesz zacytować zamień na link.
Proszę dostosować się do regulaminu panującego na dogomanii,to nikt sie nie będzie "doczepiał".

Posted

resuruss napisał(a):
No nie myslałam ,ze do szyji ;),chodziło mi raczej o to ,ze juz wysmuklały i juz tak dorosle wygladają tu.
Ja moim fociłam stanie na stole to wyzsze ode mnie są :evil_lol:

Satyna to mały spaślak:) tłuszczyk jej sie przelewa na zadku.. w sumie od małego:evil_lol:
a Salvia to moja ulubienica:loveu::loveu::loveu:moja kochana żyrafka;)

musze je czesciej znowu zaczac brac na stolik bo znowu sfiksowaly jak maja na nim stanac to przyjmuja takie pozy ze nie da sie ich normalnie, swobodnie ustawic.
Ah wogole gromada taka, kazdy inny to cos specyficznego. Salvador ma najgłosniejszy ziew, Starlight sika na stojąco na dwoch łapach, Sabdan to ma cos z kota sfinxa- nawet podobny:), Satyna to najwieksza łobuziara na podwórku wszystkim wpierniczy, Salsa to akurat nie wiem czy pp czy hairless i Salvia panienka na poduszki:)