Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja wczoraj mogłam nacieszyć oczy małymi Resuruskami:loveu:...

Być może wyda się komuś nieszczere, to co napiszę, bo Ania to moja przyjaciółka, ale jestem pod ogromnym wrażeniem miotu W i hodowli Ani.

Szczeniaczki zachwyciły mnie piękną anatomią: bardzo proporcjonalne, rewelacyjnie kątowanie, piękne grzbiety i śliczne głowy a jak zobaczyłam małą Frytkę, która w wieku 5 tygodni w ruchu jest lepsza niż Jaga to mi -autentycznie-mowę odebrało.
Trudno mi było wybrać najlepsze szczenie z miotu, bo wszystkie zachwycają anatomią i charakterem.
Maluszki szalenie odważne, bez kompleksów, wesołe, energiczne, ciekawe świata, otwarte na ludzi i chętne do kontaktu z nimi.
Widok obcego psa wogóle nie zrobił na nich wrażenia!!!

Po tym co zobaczyłam wczoraj mogę z całą odpowiedzialnością powiedzieć, że hodowla Ani Strzody jest dla mnie WZORCOWA- 7 dorosłych psów i 6 szczeniaków (i 3 koty) żyje w pełnej harmonni, szczeniaczki bardzo dobrze prowadzone, wypielęgnowane i REWELACYJNIE socjalizowane. Dom przyjazdy psom!!!!

Anka jestem pod ogromnym wrażeniem!!!!!

Posted

Malce moje to sie nie wypowiadam ,bo je kocham ;)

Dzis Benito modelowo wpadł w kuupke płynnym slizgiem na pleckach ,wysmarował wszystko dookoła ,wiec mogłas byc dzis ...typowy smierdzący kojec :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.A jaki bunt przed myciem smierdziołki małe zrobiły :angryy:

Posted

Aaaa, Roteczek :loveu::loveu::loveu::loveu:

Tak, zdecydowanie musiałam odespać tyle wrazeń :lol:
Jestem pod ogromnym wrażeniem Ani pracy, miłości i oddania które wkłada w swoje psy. Wszystkie są niezwykłe. Gizmo jest kochany, ma anielskie spojrzenie i świra na punkcie ganiania za piłeczką, Vicuś to synuś mamusi i najchętniej u Ani na rękach cały dzień by przesiedział, Haryś indywidualista kochający wdrapywanie się na kolana, Pasia artystka tryskająca energią, Tosieńka bardzo mądra staruszka, Bułeczka to prawdziwa dama, Siwy grzeczny i bardzo ufny. Opowiadać mogłabym prawdę mówiąc godzinami, bo tego nie da się opisać. Wszystkie pieski bardzo zadbane, wesołe, grzeczne i posłuszne. Cztery dorosłe psy w domu, a Toniś został przyjęty przez całe stado na ich terenie jak najlepszy kolega do zabawy. (a jaki Anthony dzielny i odważny był!!!)
A maluszki :loveu::loveu::loveu::loveu: Prawie wszystko Aga powiedziała, są w dodatku tak urocze i pojętne, że nie mogłam uwierzyć. Niezwykle ufne, wesołe rozrabiaki. Fakt, na widok ruchu małej suni Ani odebrało mi mowę , w dodatko staje sama wprost idealnie, a jaki charakterek ma:lol:. Rotuś kotuś to mój wymarzony w tej chwili ideał. Haha, a niech ktoś Twixy w akcji zobaczy :evil_lol:, zgrany team stanowią w ustawianiu rodzeństwa.
Wszystkie są ufne, pewne siebie i bardzo wesołe. Nie wyobrażam sobie lepszej opieki niż mają. Ania oddaje całą siebie w wychowanie tych szczeniąt, a one.. są wspaniałe!! Nie ma odstających szczeniąt, miot bardzo wyrównany, w tej chwili anatomię mają zachwycającą, piękne kąty, proste plecki i długie szyjki. aaaaaaaah
Bułka to moja ulubienica od dawna, a po odwiedzinach zakochałam się już zupełnie, moje serce podbił jeszcze Quando. Prawdę mówiąc wszystkie są wspaniałe, Gizmo z tym ryżym pyszczkiem i swoim spojrzeniem wprost prowokuje do całowania.
Nie słodzę, po prostu nie mogę czegokolwiek negatywnego powiedzieć, bo jestem zachwycona

Posted

Kasiu przez Alusia
[*] bylam wtedy uziemniona w domu,nawet na Wasze spotkanka nie moglam przyjechac,aby pojechac na wystawke musialam kogos zostawiac do opieki,biedak ataki mial tak czesto,ze nawet jak szybciutko wychodzilam do sklepu to slyszalam na ulicy jak jeczy