Weronisia & Jokkusia Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Jeszcze raz dziękuję za gratulacje :) Quote
resuruss Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Moje bączki skończyły 5 tygodni Puppy love :loveu::loveu::loveu: Quote
Agama Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Weroniko mysle ,ze ta czarnulka zostanie u Ciebie:loveu::lol: Quote
Weronisia & Jokkusia Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Ania śliczne masz te maluszki :loveu::lol: Agama ja mam taką cichą nadzieję :loveu::lol: Quote
ajcka Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 puppy sparing raczej ;) Ale skromnie z tymi fotkami... wiecej prosimy! Quote
resuruss Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Rotek przechrzczony przez Zuzke na Lulusia :evil_lol: Quote
Ilka21 Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 hihi mi tez bardziej się podoba laluś:loveu: Quote
Agama Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Przepiekny jest:loveu: taki chlopiec w kolorze jeansowym -mysle o cialku Quote
resuruss Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Moj mały terorysta :loveu: Mam jakies tam foteczki w ustawieniu ,to moze cos wybiore ;) Quote
miniaga Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 Ja wczoraj mogłam nacieszyć oczy małymi Resuruskami:loveu:... Być może wyda się komuś nieszczere, to co napiszę, bo Ania to moja przyjaciółka, ale jestem pod ogromnym wrażeniem miotu W i hodowli Ani. Szczeniaczki zachwyciły mnie piękną anatomią: bardzo proporcjonalne, rewelacyjnie kątowanie, piękne grzbiety i śliczne głowy a jak zobaczyłam małą Frytkę, która w wieku 5 tygodni w ruchu jest lepsza niż Jaga to mi -autentycznie-mowę odebrało. Trudno mi było wybrać najlepsze szczenie z miotu, bo wszystkie zachwycają anatomią i charakterem. Maluszki szalenie odważne, bez kompleksów, wesołe, energiczne, ciekawe świata, otwarte na ludzi i chętne do kontaktu z nimi. Widok obcego psa wogóle nie zrobił na nich wrażenia!!! Po tym co zobaczyłam wczoraj mogę z całą odpowiedzialnością powiedzieć, że hodowla Ani Strzody jest dla mnie WZORCOWA- 7 dorosłych psów i 6 szczeniaków (i 3 koty) żyje w pełnej harmonni, szczeniaczki bardzo dobrze prowadzone, wypielęgnowane i REWELACYJNIE socjalizowane. Dom przyjazdy psom!!!! Anka jestem pod ogromnym wrażeniem!!!!! Quote
resuruss Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Aaaaaaaaaaaaaaaaaa nie słodz nie słodz :oops::oops::oops: Quote
miniaga Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 aaaaaaaaaaaaa nie bądź skromna nie bądź! Quote
MOLA Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Bardzo przyjemnie się czyta takie opinie o SUPER HODOWCY :multi: Quote
resuruss Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Malce moje to sie nie wypowiadam ,bo je kocham ;) Dzis Benito modelowo wpadł w kuupke płynnym slizgiem na pleckach ,wysmarował wszystko dookoła ,wiec mogłas byc dzis ...typowy smierdzący kojec :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.A jaki bunt przed myciem smierdziołki małe zrobiły :angryy: Quote
miniaga Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 Na szczęście nie byłam wczoraj sama, więc jakby aik miała wątpliwości co do mojej opinii to się Dada wypowie jak net bedzie miała- hahahahaha Quote
resuruss Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Jak sie wyspi ,bo ją wymeczyłam do granic :evil_lol: Quote
Dada Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Aaaa, Roteczek :loveu::loveu::loveu::loveu: Tak, zdecydowanie musiałam odespać tyle wrazeń :lol: Jestem pod ogromnym wrażeniem Ani pracy, miłości i oddania które wkłada w swoje psy. Wszystkie są niezwykłe. Gizmo jest kochany, ma anielskie spojrzenie i świra na punkcie ganiania za piłeczką, Vicuś to synuś mamusi i najchętniej u Ani na rękach cały dzień by przesiedział, Haryś indywidualista kochający wdrapywanie się na kolana, Pasia artystka tryskająca energią, Tosieńka bardzo mądra staruszka, Bułeczka to prawdziwa dama, Siwy grzeczny i bardzo ufny. Opowiadać mogłabym prawdę mówiąc godzinami, bo tego nie da się opisać. Wszystkie pieski bardzo zadbane, wesołe, grzeczne i posłuszne. Cztery dorosłe psy w domu, a Toniś został przyjęty przez całe stado na ich terenie jak najlepszy kolega do zabawy. (a jaki Anthony dzielny i odważny był!!!) A maluszki :loveu::loveu::loveu::loveu: Prawie wszystko Aga powiedziała, są w dodatku tak urocze i pojętne, że nie mogłam uwierzyć. Niezwykle ufne, wesołe rozrabiaki. Fakt, na widok ruchu małej suni Ani odebrało mi mowę , w dodatko staje sama wprost idealnie, a jaki charakterek ma:lol:. Rotuś kotuś to mój wymarzony w tej chwili ideał. Haha, a niech ktoś Twixy w akcji zobaczy :evil_lol:, zgrany team stanowią w ustawianiu rodzeństwa. Wszystkie są ufne, pewne siebie i bardzo wesołe. Nie wyobrażam sobie lepszej opieki niż mają. Ania oddaje całą siebie w wychowanie tych szczeniąt, a one.. są wspaniałe!! Nie ma odstających szczeniąt, miot bardzo wyrównany, w tej chwili anatomię mają zachwycającą, piękne kąty, proste plecki i długie szyjki. aaaaaaaah Bułka to moja ulubienica od dawna, a po odwiedzinach zakochałam się już zupełnie, moje serce podbił jeszcze Quando. Prawdę mówiąc wszystkie są wspaniałe, Gizmo z tym ryżym pyszczkiem i swoim spojrzeniem wprost prowokuje do całowania. Nie słodzę, po prostu nie mogę czegokolwiek negatywnego powiedzieć, bo jestem zachwycona Quote
Agama Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Dada ale mialyscie fajnie ZAZDRASZCZAM:oops::oops::oops: Quote
Dada Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 jest czego, było szalenie miło :multi: Już za nimi wszystkimi tęsknię Quote
Dudek Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 :mad:Agama a moje miałaś pod nosem to sie nawet nie pofatygowałaś:evil_lol::eviltong: a zapraszałam wszak:razz::lol: Quote
Agama Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Kasiu przez Alusia [*] bylam wtedy uziemniona w domu,nawet na Wasze spotkanka nie moglam przyjechac,aby pojechac na wystawke musialam kogos zostawiac do opieki,biedak ataki mial tak czesto,ze nawet jak szybciutko wychodzilam do sklepu to slyszalam na ulicy jak jeczy Quote
miniaga Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 Agama napisał(a):Dada ale mialyscie fajnie ZAZDRASZCZAM:oops::oops::oops: Gosiu ty nie masz co zazdrościć- po prostu zabierz się ze mną! Quote
Recommended Posts