miniaga Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 Ja mogę godzinami oglądać małe Resurusski...:loveu: Rotek pięknie się zapowiada:loveu::loveu::loveu: Quote
Dudek Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Aniu - foty jak i modele pięęęękne:loveu: Quote
malaSilky Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 resuruss maluchy sa cudowne :loveu::loveu::loveu: Quote
Nesjanna Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 a ja dzisiaj byłam u swoich maluszków ........... a oto efekty :) : PERSYMONA Nesjana: Quote
Nesjanna Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 PARYS Nesjana: (pogryzł mnie i podrapał jak go goliłam :cool3: , a później się obraził :evil_lol: do tego nie dał się absolutnie ustawić) Quote
resuruss Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 miniaga napisał(a):Ja mogę godzinami oglądać małe Resurusski...:loveu: Rotek pięknie się zapowiada:loveu::loveu::loveu: Tfutfu ;) Dudek napisał(a):Aniu - foty jak i modele pięęęękne:loveu: Dzieki Kasiu !Słodziaki jak kazde malce ,ale ja straciłam leb kompletnie dla nich :loveu: Dada napisał(a):łiiii :loveu: ;) malaSilky napisał(a):resuruss maluchy sa cudowne :loveu::loveu::loveu: Dzieki Silky lalunia napisał(a):ress mogę ci ukraść któregoś? ;) A przyrzekasz uroczyscie wstawac na karmienie o 4 w nocy ? ;) Nesjanko bardzo fajna panienka ,a chłopak jednym słowem charakterny Quote
Dada Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 nesjana: ale Ci dzieci wyrosły, takie już duże. Persymona bardzo ładna, podoba mi sie Quote
Light of Shin-Ra Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Śliczne małe Mesjanka. A Parys widać ma charrrakterek. :loveu::loveu: Ress - zostawiasz sobie wszystkie coooo? Quote
Nesjanna Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 bardzo dziękuję :loveu: - jestem bardzo dumna z wnucząt, jeszcze nie wiem czy oddam komuś tą małą :cool3: Quote
Light of Shin-Ra Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Nesjanka napisał(a):bardzo dziękuję :loveu: - jestem bardzo dumna z wnucząt, jeszcze nie wiem czy oddam komuś tą małą :cool3: Jak ja bym miała taką pannę to bym jej już nie oddała. :loveu: Quote
flashka-g Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Moje 7 tygodniowe koczkodanki:) chłopaki Salvador- Knypulek Sabdan Salsa.. z hiszpanskim temperamentem jedyna kłapoucha i najkochansza:) Starlight Salviatek u ktorej juz nie idzie doliczyc sie kropek bo robi sie jej jedna wielka I Satynka dupinka;):) http://img177.imageshack.us/img177/7403/satyna1vp4.jpg Quote
flashka-g Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Ilka21 napisał(a):fajne:loveu: ale z ustawianiem dalej trzeba sie natrudzic:) szczegolnie w przypadku SALSY i SALVII;) Quote
Ilka21 Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 no mi się Satynka strasznie podoba,mogę ukraść? Quote
resuruss Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Flashi !Jakie one juz duze :loveu: A u mnie zaczeła sie era sikaczy dywanowych ...wszystko pod przescieradłami lezy Pasia jako ,ze wiekowo nieduzo starsza dzielnie pomaga mi wyboegac maluszki :loveu: Quote
Dudek Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Flasha - piękne dzieci!:loveu: Ress - super:cool3: Quote
Cavisia Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Ress, wreszcie tu trafiłam :-). Gratuluję pięknych maleństw, są śliczne, słodkie, do schrupania. Rotek to mój faworyt :loveu::loveu: . Cieszę się, że rosną zdrowo i ładnie :loveu:. Ehh gdyby nie moje cavalierki, to bym się w kolejce po któreś z tych cudeniek ustawiła :evil_lol:. Quote
resuruss Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Dzięki :loveu::loveu::loveu: Rozbojniki małe juz spią w łózku :evil_lol:,wprawdzie trzeba sie budzic co chwilka zeby odsikiwac całą gromade ,ale te słodkie mlaskania i zapach szczeniaczka są tego warte :loveu: Dziś jeden miał socjalizacje w kuchni podczas gotowania i zmywania - siedział na srodku jak szef kuchni i pilnował porządku :loveu: Chciałam wstawic foty ,ale cos mi image fochy robi i nie moge :placz: A napstrykoliłam wczoraj z 500 zdjec :-( Quote
Śnieżynka Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 No tak Aniu ty napstrykałas 500 zdjęc a my dostaniemy zaledwie kilka sztuk tych pieknisiów :-( Quote
resuruss Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Udało się : i moje nieogolone nogi :evil_lol::oops: Quote
Recommended Posts