Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

masz racje ;)
ale wiem na przyszłość aby z takiego miska dla szczenków nie kupować kojka bo one wyrywają ten puch jak szalone i wszędzie on fruwa po domu !!

Posted

no to ty nie wiedziałaś,że futerko to najlepsza zabawa, jak jadę z Molly w autobusie i niedaj Boże usiądzie pani w futerku obok to nie mogę tej małpy opanować bo nie dość ,że nos tak wkłada w nie to jeszcze je iska, to samo robią z moją futrzata kamizelką i niestety zakładam tylko na 3 sek. przed wyjściem z domu:cool3:

Posted

Cudenka obchodza dzisiaj URODZINKI:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
z okazji ukonczenia PIERWSZEGO MIESIACA ZYCIA zdrowka ,cudownych domkow,i sukcesow wystawowych:multi::multi::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG:
a BABCI RESS duzo ciepliwosci:lol:

Posted

Jutro obchodzimy Agamo!Na stronie Madzi sie cos pomieszało ,bo miałysmy niecalą godzinke na całosc aktualizacji i nam umkneło :oops:,ale dziekujemy za pamięc i bardzo nam miło :loveu::loveu::loveu: .Wlasnie siedziałam i patrzyłam jak spią moje bączki :loveu:- tylko mała Fruzia szaleje .Malwinka spi z Rotkiem przytuleni ,Benek poszedł na podusie ,a Placek i Druga lezą oparci pleckami :loveu:

Wstawie jeszcze troche fotek

Rotek z anteną

Placek podziwia kumpla na podusi

Glizdka -czołgistka

Posted

Nie bede zaprzeczała :loveu:.Moje klusie malusie ...Nie nadaje sie na hodowce ani troche ,bo juz sie boje co bedzie kiedy trzeba bedzie oddac troche tego małego szczescia ludziom ....są dwa wyjscia : albo nie oddam ...ablo bedzie ryk straszny :oops:

Posted

Ress - maluszki śliczne !!! :loveu: zdjęcia również :p

a ja dzisiaj lecę do swoich szkrabków łysych, będziemy golić, może kąpać i fotki pstrykać :lol: - zobaczę co tam wyrosło fajnego :evil_lol: