Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Mola ma pięć słodkich maluchów, mogłam je wczoraj zobaczyć i dorwałam się do jej aoaratu, a oto efekty zdjęć kruszynek:

Osobiście Benjamin to mój ryży ulubieniec :loveu:

Bolid:

I dziewczynki:
BIANKA (cała czarnulka):

BLANKA:
Kolejna czarnulka z białymi skarpetkami:

Posted

widziałam na bazie że Molce stadko się powiększyło ;) i czekałam aż się pochwali!!! A jej dalej nie ma, niemniej GRATULUJE, niech się maluszki zdrowooooooooo chowają :angel: i wyrosną na równie piękne jak mamusia i tatuś albo i piękniejsze :loveu:
I na koniec muszę, no muszę dodać, że zazdroszczę 5-ciu golasów :diabloti: :evil_lol:

Posted

Moje golaski :loveu:
Agnieszka świetne zdjęcia zrobiła :-) poprosiłam ją żeby to ona je oprawiła i wstawiła ;) duża buzka dla niej .Bardzo się cieszę z maluszków i dziękuję za gratulacje

Posted

Słodkie maluszki i zdjęcia cudne. Gratuluję Mariola!!!!
Ja tak patrzę na Aspena i trudno mi uwierzyć że to moje szczęście jeszcze niedawno było takie jak Molkowe dzieci...

A tak fajnie było jak jadł i spał... mały terorysta:evil_lol:

Posted

miniaga napisał(a):
Moge Ci wysłać Aspena. Odbiorę go w maju:evil_lol:

ja chce, ja chce:loveu: jestem fanka Aspena. a mialby co robic bo mam dwojke oszolomkow w domu i to dziewczyny(jeden szczenior na tymczasie a druga zeswirowana s***:diabloti:

przepiękne te malenstwa tez bym wziela z wielka checia:lol: prosze wymiziac za mnie lysolki cudne, kochane sa:loveu: