Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dada Rewelacja to się urodziła w hodowli Ewy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
a poważnie: Synek robi postępy. Ja ogólnie gada nie lubię i mówię mu to codziennie a gad robi wszystko bym nie mogła bez niego żyć:placz:Dziś wróciła Milenka z wakacji a Aspenek nie odstępuje jej na krok. Padli razem w moim łóżku i śpią wtuleni w siebie:loveu::loveu::loveu: i jak tu gada nie kochać albo wysłać do makaroniarzy? Zaczął się dla mnie trudny okres i serce mi pęka mimo, że przed nami jeszcze co najmniej 6 tygodni razem:placz:

Posted

Na razie są dwaj chłopcy : jeden czarny PP i jeden czarny albo grafitowy (nie wiem jaki, na pewno ma czarne owłosienie) HL. Lecę dalej rodzić. Ale Koka się nie naszalała ;) :lol: : czuję chyba jednednego maluszka jeszcze.

Posted

Ja też mam nadzieję, że będzie dobrze tym razem. To trzy dni przed terminem. Termin miała na czwartek. Ale maluchy są jak narazie bardzo silne.
Są jeszcze dwie dziewczynki : biało-czarna HL i czarna z białym PP.
LECĘ, chociaż to chyba już koniec.

Posted

Dziękuję wam za dobre słowa i otuchę. Jesteście kochane.
Małe są silne i wiecznie głodne, toteż z całą pewnością nic im nie grozi. To małe żarłacze :loveu: kokojady. Za każdym razem jak do nich zaglądam to mam wrażenie, że są z każdą chwilą większe :crazyeye:. Jak tylko będę miała nieco dłuższą wolną chwilę - zaraz maluchy obfocę i wstawię zdjęcia.
A tak na szybko można zajrzeć na moją stronkę i zobaczyć info o rodzicach : www.ozdobki.republika.pl. Strona wciąż jest więcej niż paskudna, za co przepraszam:oops:. Mam już wprawdzie cały szablon, jednak jest w nim błąd i wciąż nie mogę nowej strony powołać do życia. No i nie mogę się doczekać na poprawkę :placz:.
Postaram się zamieszczać aktualne zdjęcia tak na stronie jak i tutaj.
Dziewczyny, jestem totalnie zakręcona (jak słoik po dżemie:lol:) na punkcie tych malców. LECĘ więc.
Papa

Posted

Nesjanka, maluchy są cudowniusie. Gratuluję!
Ach, jak ja wzdycham do takiego rudzielca, zwłaszcza do takiego, który zawsze będzie rudzielcem :iloveyou:. Już mi jest coraz bardziej obojętne czy to pies czy suka, PP czy HL, byle by był rudy jak wiewióra :loveu:.
"Zazdraszczam" więc z całego serca.

Posted

Ja to tak z przyzwyczajenia z tą rudzizną:loveu:. Niemniej jednak zachorowałam na dwa kolorki : czarny i rudy. Są najbardziej boskie ze wszystkich boskich.

Posted

Nesjanka napisał(a):
serdecznie dzięki w imieniu rodziców :lol:

tylko co wy z tym kolorem ................... ??? ja chciałam bardziej kolorowe - a nie same rudasy

:loveu::loveu:

Ja w następnym miociku własnie celowo będe kryc żeby mi rudasy wyszły :loveu:,bo tych czarnych diabłow mam juz dosc.Diabelskie nasienie jakieś ...