miniaga Posted August 30, 2008 Author Posted August 30, 2008 Nasz nieśmiałe próby ustawiania.... Zdjęcia robione przed chwilą, w kiepskim świetle, więc nie najlepszej jakości:roll: I moja ulubiona fotka: Quote
kate8828 Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 No! stoje juz jak stary wyjadacz, super postep widac slicznie stoi:loveu: Quote
miniaga Posted August 30, 2008 Author Posted August 30, 2008 Dada Rewelacja to się urodziła w hodowli Ewy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a poważnie: Synek robi postępy. Ja ogólnie gada nie lubię i mówię mu to codziennie a gad robi wszystko bym nie mogła bez niego żyć:placz:Dziś wróciła Milenka z wakacji a Aspenek nie odstępuje jej na krok. Padli razem w moim łóżku i śpią wtuleni w siebie:loveu::loveu::loveu: i jak tu gada nie kochać albo wysłać do makaroniarzy? Zaczął się dla mnie trudny okres i serce mi pęka mimo, że przed nami jeszcze co najmniej 6 tygodni razem:placz: Quote
Dada Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Nie dziwię sie Aga, mały wie jak sobie podbic serca wszystkich naokoło. Utalentowane dziecko :lol: Quote
Juta Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 HEJ kochani : rodzimy :loveu: !!! Na razie urodził się czarny piesio PP. I to nie koniec maluszków... Quote
Agama Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 GRATULUJE I TRZYMAM KCIUKI:lol: kto zostal szczesliwymi rodzicami Quote
Juta Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Na razie są dwaj chłopcy : jeden czarny PP i jeden czarny albo grafitowy (nie wiem jaki, na pewno ma czarne owłosienie) HL. Lecę dalej rodzić. Ale Koka się nie naszalała ;) :lol: : czuję chyba jednednego maluszka jeszcze. Quote
Ilka21 Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 no to trzymam kciuki żeby było szczęśliwiej jak ostatnio Quote
Juta Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Ja też mam nadzieję, że będzie dobrze tym razem. To trzy dni przed terminem. Termin miała na czwartek. Ale maluchy są jak narazie bardzo silne. Są jeszcze dwie dziewczynki : biało-czarna HL i czarna z białym PP. LECĘ, chociaż to chyba już koniec. Quote
Agama Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 jeszcze raz gratuluje,ponawiam pytanie i czekam na foty Quote
Ilka21 Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 mamą została Koka czyli GRACJA Słodkie Marzenie a tate musi Juta dopisać Quote
Melka Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Również gratulujemy i czekamy na fotki! :loveu: Quote
Juta Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Dziękuję wam za dobre słowa i otuchę. Jesteście kochane. Małe są silne i wiecznie głodne, toteż z całą pewnością nic im nie grozi. To małe żarłacze :loveu: kokojady. Za każdym razem jak do nich zaglądam to mam wrażenie, że są z każdą chwilą większe :crazyeye:. Jak tylko będę miała nieco dłuższą wolną chwilę - zaraz maluchy obfocę i wstawię zdjęcia. A tak na szybko można zajrzeć na moją stronkę i zobaczyć info o rodzicach : www.ozdobki.republika.pl. Strona wciąż jest więcej niż paskudna, za co przepraszam:oops:. Mam już wprawdzie cały szablon, jednak jest w nim błąd i wciąż nie mogę nowej strony powołać do życia. No i nie mogę się doczekać na poprawkę :placz:. Postaram się zamieszczać aktualne zdjęcia tak na stronie jak i tutaj. Dziewczyny, jestem totalnie zakręcona (jak słoik po dżemie:lol:) na punkcie tych malców. LECĘ więc. Papa Quote
resuruss Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Gratuluje dzidziów :loveu:i czekam na foteczki :loveu: Quote
Nesjanna Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 nio to i ja się pochwalę: W dniu dzisiejszym na świat zawitały 3 dziewczynki/girl's:2 owłosione/pp i 1 naga/hl 3 chłopców/boy’s:2 owłosione/pp i 1 nagi/hl cała galeria na naszej stronie: http://www.psy.waw.pl/index.php?option=com_zoom&Itemid=119&catid=159:loveu: Quote
Juta Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Nesjanka, maluchy są cudowniusie. Gratuluję! Ach, jak ja wzdycham do takiego rudzielca, zwłaszcza do takiego, który zawsze będzie rudzielcem :iloveyou:. Już mi jest coraz bardziej obojętne czy to pies czy suka, PP czy HL, byle by był rudy jak wiewióra :loveu:. "Zazdraszczam" więc z całego serca. Quote
resuruss Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Słodkie robaczki i fajne kolory :loveu: Oby miocik był tak udany jak u siostry Efi :loveu: Quote
Nesjanna Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 serdecznie dzięki w imieniu rodziców :lol: tylko co wy z tym kolorem ................... ??? ja chciałam bardziej kolorowe - a nie same rudasy :loveu::loveu: Quote
Juta Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Ja to tak z przyzwyczajenia z tą rudzizną:loveu:. Niemniej jednak zachorowałam na dwa kolorki : czarny i rudy. Są najbardziej boskie ze wszystkich boskich. Quote
resuruss Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Nesjanka napisał(a):serdecznie dzięki w imieniu rodziców :lol: tylko co wy z tym kolorem ................... ??? ja chciałam bardziej kolorowe - a nie same rudasy :loveu::loveu: Ja w następnym miociku własnie celowo będe kryc żeby mi rudasy wyszły :loveu:,bo tych czarnych diabłow mam juz dosc.Diabelskie nasienie jakieś ... Quote
Juta Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 E tam, od razu diabelskie nasienie :evil_lol:;) Quote
am-elle Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Nesjanko śliczne dzieci i jak sprawiedliwie po 3 (2+1) super :multi: Quote
Recommended Posts