Dada Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Pitula dzielny spacerowicz :loveu: A Malwisia ślicznota Quote
am-elle Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Dada napisał(a):Bo Agnieszka ma złote rączki ;):evil_lol: i poobijany łokieć Po co napisałaś nikt by nie zauważył :evil_lol:..... tak sprawnie poustawiałaś maluchy Ress Malwinka cudna i portrecik prześliczny Miniaga_ twój mały Aspen słodziutki maluszek, ciekawe jaki będzie jak jeszcze podrośnie... widziałam fotki na stronce też są słodkie Quote
miniaga Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 Też się zastanawiam... Taki maluch dla mnie to zagadka. Na chwilę obecną mogę powiedzieć, że ma prawidłowo osadzone uszy i ogon, mocną kość. Jest bardzo podobny do tatusia w tym wieku, ale ma lepszy pigment i chyba będzie znacznie ciemniejszy. A i mamy 2 jajka. |Długo się zastanawiałam czy toto to, ale mój wet nie miał wątpliwości. Klejnociki są już przy mosznie więc powinny trafić tam bez problemu. Będzie miał bardzo bujną grzywę, włosy na łapach i ogonie, bo tutaj mocno zarasta. A reszta to wciąż dla mnie tajemnica.... hahhahah Quote
mortikia Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 malawaszka napisał(a):hahah a ja na pierwszy rzut oka zauważyłam tylko dwie stojące grzywki na tej fotce a dopiero potem jakąś Lux Torpedę :loveu::evil_lol: ja też :evil_lol: Aspi śliczny :loveu::loveu::loveu: Quote
miniaga Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 Trzeba pomęczyć mamusię: W nowej fryzurce nie pozuję:evil_lol: Quote
malawaszka Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 :mdleje: haha jaki grubasek pulpecik :loveu::loveu::loveu: Quote
miniaga Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 Najbardziej podoba mi się jego ogon:evil_lol: Taka paróweczka:evil_lol: Quote
Dudek Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Miniaga piękny szczeniak - bardzo podobny do taty:-o Quote
maga18 Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 śliczny :loveu: i ogonek i dupcia i nochalek :calus: Quote
miniaga Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 Madzik ja im pięknie uszy stoją. Słłłodkie niesamowicie. Daj jeszcze małe Toffisie:loveu: Quote
maga18 Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 wiecej na bazie http://www.chinesecrested.no/en/registry/breeders/Poland/Heavenly.html ale jakos nie jestem przekonana do ustawiania psa na nogach :eviltong: Quote
resuruss Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Aaaaaaaaaaaaaa jakie malce słodkie .Do schrupania :loveu: Quote
kate8828 Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Aspen i małe po Tofim cudaśne a ja zaczelam obrabiac zdjecia z wczasow i pogoje z gappayem:) Nie odam Ci jej! Quote
miniaga Posted August 16, 2008 Author Posted August 16, 2008 :loveu::loveu::loveu:piękny Beniutek:loveu::loveu::loveu:już sę nie mogę doczekać aż go jutro zobaczę... Quote
kate8828 Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Dziekujemy :loveu: teraz portretowo I juz rozszalały pogromca morskich fal i pisakow ''lece bo chcę'' Ress a mowilaś że to grzywacz a nie chart:lol::evil_lol: bieg synchronizowany Tak tak moi drodzy tak sie uczy psa biegania, tu własnie wpajam mu jaki wykrok jest preferowany, i jak widać załapał hahaha to nowoczesne metody skzoleniowe ktore opatentowuje, ''synuś taki wykrok'' a tutaj własnie uszymy sie jak wysoko podnosic do gory przednie lapy hahah Quote
miniaga Posted August 16, 2008 Author Posted August 16, 2008 Rewelacyjne fotki szczęśliwego Beniutka:loveu::loveu: Quote
Dada Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 prześliczne zdjęcia Benia!!!!!!! Aspenek :loveu: i pluszaki Toffika :loveu: Quote
Recommended Posts