Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na MP to kilka lat musimy zaczekac ;).Przeca Zuz jeszcze 4 lat nie ma ;)

Zobacz ja tu ...jaka postawa ...zawodowo

Rotek z nia tak srednio łazi :evil_lol:,bo ona to motywaror zerowy ,ale za to jaka radoche dzieciak ma :loveu:

Posted

A jaki ma mała Zuza wykrok, takze zawodowy:razz:
W kazdym razie utrzymuja kontakt który zrywa Zuz ale Rotiszcze niet wiec dobrze:), Benio zaczyna mi sie za dziewczynkami ogladać to juz nie takie maluchy :D
Slicznie razem wygladaja, poczekaj nauczy sie wszystkiego i zrobi Cioci Flashce konkurencje:evil_lol:
Jak ja jej zadzroszcze takiego dzieciństwa :)

Posted

Dzięki Flashi :loveu:

No Rotek ładnie chodzi ,choc ostatnio wziełam go na klikier - chce cwiczyc a ten na srodku parkingu gleba i ani kroku:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Taki mały bunt sobie zrobił syneczek ,ale go na piłke rozkreciłam i pocwiczył troche :evil_lol:
Najlepsze jest jak wyjmuje target ( Rotek juz wie doskonale co ma robic) - a Rotek zamyka oczy zeby tylko nie pracowac :evil_lol: i stoi taka gapa z zamknietymi slepiami i udaje ze go nie ma :evil_lol:

Posted

Beniutek tez robi bunt on po prostu zrywa kontakt i juz nawet moje pieski i ''dajesz chłopiec'' nic nie daje ale ostatnio było za gorąco, i pies mi ''zdychał'' po 10 minutach pracy wiec odpuszczałam.

A tu ciocia Ilka wymeczyła i jeszcze ustawiała na stole ale i tak kochamy ciocie Ilke :)
Za to ejst jeszcze jedna panna która wczoraj to prawież pomyliła włascicielki:evil_lol: i miałabym 3psy:multi:
A Ciocia Ilonka nas wypucwała i oto efekty mojego sexy-show mena Beniutka:loveu: Dziekujemy dziekujemy dziekujemy:loveu:

Ogonka jednak sama nie wiem czy bede podnosiła :)

Posted

nie ma za co tylko zdjęcie krzywo zrobiłaś i dziwnie się patrzy hihihi
no Molly wpatrzona w Kasię jak w obrazek a Benito super facet i nawet nie przestał mnie kochać po tych wszytskich męczarniach jakie mu zafundowałam:evil_lol::loveu:

Posted

Molly latała z Kaprysem a tak dokładnie mówiąc to xabrała jego nawiększą kość i konsumowała chłopkai tak nia zauroczeni,ze wszytsko jej oddali:evil_lol:

Posted

Widze ,ze Benio tez na etapie noooooooooooooooogi :evil_lol:...u Rotka tez widac nooooooooogi i potem reszte pas .Wchodzimy w wiek szczypiora :evil_lol:

Włoski super :loveu:Dzieki Ilonko i dzieki Kasiu :iloveyou:

Posted

jaguar dla jaguarów:cool3:

a uchole jak stanęły tak stoją - tfu, tfu... już od odbrych kilku tygodni
Xantusia Rosa Thea

Xena Rosa Thea

Xargos Rosa Thea

Posted

Jak juz stoja to stac będą .Podziwiam tylko ich wielkosc ,bo mi sie strasznie w tym wieku podobaja te zajęcze uchole ...potem głowa rosnie i ucho optycznie maleje ;)

Moim tez szybciutko uchole staneły,miewały coprawda etapy wyginam smiało -ciało ,ale teraz stoja juz na bank twardo ,wiec moze pokusze się o zapuszczenie włosków :loveu:
Szczegolnie u Fisi fajnie by wygladało ,bo ma kruczo czarny łeb i by był mały diabeł :evil_lol:

Posted

dzięki Meta:loveu:

a tu jej siostrzyczka... i jak to nie kochac takiej mordki:p

nie będę już tu zanudzać - na stronie mam 50 nowych zdjęć:evil_lol:

Posted

Mnie sie Xantusia podoba ...chyba dlatego ,ze najbardziej w kropy jest i powala mnie jej oko podbite .Taka by mogła skrasc moje serce :loveu:

No uchole Bodkowe - dlatego mi sie podobaja ,bo ja nawieksza fanka uszu Bodkowych na swiecie jestem :loveu:

Posted

uchole mają że hoho:loveu: i stoją im - sprawdziłam - już 2 miesiące bez klejenia:crazyeye:
całe szczęście nie musiałam golić bo lubię zarośnięte

Posted

[quote name='resuruss']Mnie sie Xantusia podoba ...chyba dlatego ,ze najbardziej w kropy jest i powala mnie jej oko podbite .Taka by mogła skrasc moje serce :loveu: