miniaga Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 Dobre Dobre... Hahahhahahaha! Na priima Aprilisa nie wpadłam, bo nawet nie pamiętałam że dziś jest... Kurcze ja mam w domciu pier....totalny, bo wymieniam meble, dziecko lata z pólkami a ja przy necie siedzę....hahahah Quote
Dudek Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 natchnęło mnie jak zobaczyłam nowy import Germaniki;) Quote
miniaga Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 Tyż widziałam...A mój już widziałaś? Nie widziałas bo mój webmajster ma urlop... i ani wystaw z Wilna mi nie wkleił ani mojej dawno zapowiadanej kruszynki.... Quote
Dudek Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Aga - no to Ty wklejaj;) a ja gratuluje pomysłu z psem islandzkim - chociaż one nie maja odmian wzrostu:evil_lol: a ten egzemplarz to bardziej przypomina norbotten spitz;) albo norsk buhund BTW psy islandzkie to moje marzenie... Quote
miniaga Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 Wiesz Kaska że ja najpierw na stronę, ale przecież mała była już zapowiada w grudniu i nie jest żadną tajemnicą co to za suczka. Quote
Dada Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Niezłe z prima aprilis, zapomniałam, że w ogóle istnieje :evil_lol: Nie Ty jedna, ja też nic nie wiem :razz: Quote
miniaga Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 Dada napisał(a):Niezłe z prima aprilis, zapomniałam, że w ogóle istnieje :evil_lol: Nie Ty jedna, ja też nic nie wiem :razz: Tia- przecież ty wiedziałaś jako jedna z pierwszych... Oki to podpowiem Kasi- suczka ze Skandynawii- blisko spokrewniona z reproduktorem , którym będę kryć Jagę... Quote
Śnieżynka Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Dobry ten prima aprilis :D dużo się można dowiedzieć :) Aga ale ta suczka chyba nie w tym roku czy mnie się coś pokręciło ?? bo dziewczę jest bosssskie :D Quote
Dada Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Aga, to super, że to już pewne i ta kruszynka do Ciebie trafi! :loveu::loveu::loveu: Quote
maga18 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 ja jako webmasjter tez nic nie wiem :p:diabloti::lol: Quote
miniaga Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 maga18 napisał(a):ja jako webmasjter tez nic nie wiem :p:diabloti::lol: To może gg przeczytaj i zrób mi aktualizację:loveu: Quote
maga18 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 miniaga napisał(a):To może gg przeczytaj i zrób mi aktualizację:loveu: ohhh gdybym ja byla w domu... :placz: moze PW :cool3: Quote
am-elle Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 WOOOOW !!!!!!:loveu:ale cudo:loveu: Aniu więcej takich fotek wiosennych :evil_lol: Quote
resuruss Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Moje malce trenuja do agility...z braku przeszkod typu PROFESJONAL ...:evil_lol: Quote
Ilka21 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 no i znomu Zuzia wykorzystana...fajne zdjęcie:loveu: Quote
Śnieżynka Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Ania wstawiaj więcej fotek :D więcej i więcej :D bo jest co oglądać cała Banda jest przepiękna :D Quote
ajcka Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Łysolki 8 tyg pozują. Ciiiiiiiiiiiii...... (Calineczka) , (Guciołek) http://images34.fotosik.pl/204/4aafdecc81f2bb48med.jpg :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
flashka-g Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 A moj Sabdanek dzisiaj juz wylądował bezpiecznie w Italii.. ah rozjechaly sie dzieci:-( tak cicho i spokojnie w domu ze az dziwnie:eviltong: Quote
Ilka21 Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Ajcka daj zdjęcie Calineczki do konkursu kwietniowego na portal, fajowe gremliny:loveu: Quote
lothia Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 http://www.grzywacze.pl/index.php?option=com_content&task=category§ionid=32&id=109&Itemid=181 Quote
Recommended Posts